Ontdek de September Update & Evenementen van Kundalini Yoga Club
01 september 2023 

Ontdek de September Update & Evenementen van Kundalini Yoga Club

Met de zomer langzaam vervagend achter de horizon, verwelkomen we jullie hartelijk bij de nieuwste editie van de maandelijkse Kundalini Yoga Club nieuwsbrief. We hopen dat jullie in de zomer hebben kunnen genieten van welverdiende rust, verfrissende avonturen en kostbare momenten met dierbaren.

Hier is de update van de Kundalini Yoga Club voor September


Kinderyoga challenge

Voor de zomer hadden we alle ouders uitgenodigd om leuke foto’s en video’s in te sturen met de ‘kinderyoga challenge’. We hebben leuke inzendingen gekregen met de KinderYoga Challenge, deze wilden we graag met je delen.Wil jij ook je kinderen met meer bewustzijn opvoeden, laat je dan inspireren door Helen Purperhart, de kinderyoga trainer van Nederland.


Kundalini Yoga FestivalWe willen graag even met jullie terugkijken op een geweldige tijd die we hebben gehad op het Europese Yoga Festival in Frankrijk. Guru Gian genoot van de drie dagen van Witte Tantra-oefeningen en laadde zich op door de geweldige van het festival. Het voelde als een frisse ademhaling voor de ziel, en we laafden ons aan de inspirerende vibes van het hele festival.

Maar dat was niet alles! Lieselot en haar band, Harimandir, namen ons mee op een magische reis met hun deuntjes en lieten ons even de alledaagse drukte vergeten.

Als je het Europese festival hebt gemist, geen zorgen! Het Belgisch Kundalini Yoga Festival staat voor de deur, gepland van 22 tot 24 september. En raad eens? Lieselot en Sandesh zijn ook van de partij!

Dit alles herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om samen te komen, nieuwe vrienden te maken en oude banden te versterken. De kracht van ‘sanghat’ (gemeenschap) is ongelooflijk, en dit soort evenementen herinneren ons eraan hoeveel we kunnen groeien als we ons met anderen verbinden.

Dus, laten we deze energie vasthouden terwijl we uitkijken naar het Belgisch Kundalini Yoga Festival. Het wordt een tijd van lachen, leren en de batterijen opladen. Zet het alvast in je agenda, want dit wil je niet missen!


Terug aan het werk: let op je rug!

Heb je ooit stilgestaan bij hoe cruciaal een gezonde rug is voor ons algehele welzijn? Onze rug is als het fundament waarop we ons leven opbouwen, en het is essentieel om er goed voor te zorgen. Daarom nodigen we je uit om deel te nemen aan onze Kundalini Yoga 'Flexibele Rug Challenge' en een reis te beginnen naar een sterke en veerkrachtige rug!

Een gezonde rug is niet alleen van invloed op onze fysieke gezondheid, maar heeft ook diepgaande effecten op ons mentale en emotionele welzijn. Door regelmatig aandacht te besteden aan de flexibiliteit en kracht van onze rug, kunnen we dagelijkse spanning verminderen, een betere houding behouden en zelfs onze energiebalans verbeteren.

Sluimerende rugpijn is een verraderlijke metgezel die schadelijke effecten kan hebben die verder reiken dan alleen fysieke ongemakken. Het kan onze bewegingsvrijheid beperken, ons vermogen om van het leven te genieten verminderen en zelfs invloed hebben op onze gemoedstoestand. Laten we samen de confrontatie aangaan met dit sluimerende gevaar en actief streven naar een rug die vrij is van pijn en ongemak.

De 'Flexibele Rug Challenge' is jouw kans om bewuste stappen te zetten richting een gezondere rug en een meer vervullend leven. Gedurende deze uitdaging zullen we samen ademhalingstechnieken, yogahoudingen en meditaties verkennen die specifiek zijn ontworpen om de flexibiliteit en kracht van je rug te vergroten. Doe mee, laat je inspireren en neem de controle over je ruggezondheid!


Lees onze blogs:


Aankomende events van de Kundalini Yoga Club?De zomer heeft ons wellicht verfrissende inzichten gebracht, of het nu was tijdens ontspannen reizen, avontuurlijke ontdekkingen of rustige momenten van introspectie. Het is onze wens dat deze ervaringen hebben bijgedragen aan jullie persoonlijke groei en creativiteit. We hopen je veel waarde te hebben gebracht met deze nieuwsbrief.Tot de update van de Kundalini Yoga Club!

Over de schrijver
Reactie plaatsen