handen op boomstam

Wij geloven in samenwerken

want groeien doe je niet alleen.

Iedere ondernemer is ooit klein begonnen. Ook de Kundalini Yoga Club was ooit een klein groepje ipv een club. Dat hebben we niet alleen gerealiseerd. We geloven net in de samenwerking met anderen, in het creëren van een win-win-win-win partnership waar zowel onze parters, hun achterban, de Kundalini Yoga Club en onze leden beter van worden. 1+1+1+1 is voor ons niet gelijk aan 4 maar minstens aan 8. 


We staan open voor alle suggesties en voorstellen en benaderen vanuit deze open mind ook zelf partijen waar wij graag mee willen samenwerken. 

Heb jij zelf een idee voor een actie of samenwerking?

Wil je graag gastdocent zijn omdat je zelf een programma of training hebt ontwikkeld en deze aan onze leden wil aanbieden? 

Of ben je eerder iemand die een eigen website en community heeft en iets extra aan zijn/haar leden wil bieden? Dan is ons affiliate programma meer iets voor jou. 

Samen planten we zaadjes en werken we aan een bewustere toekomst en een fijnere wereld.

Promoot jouw training of product in onze Club

Heb jij een training of een product ontwikkeld dat interessant is voor onze yogi community? Of heb je een idee maar heb je een klankbord nodig om het af te werken? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

Misschien ben jij onze volgende Vir (Groen Dieet Programma), Bibian (Koude Training), Jolène (Ontspannen door de Overgang) of een van onze andere trainers. 


Samen zorgen we voor een goed evenwicht in prestaties en vergoedingen. Dat is het fundament. Ons team van professionals ontwikkelde een proces om partnerprogramma's te lanceren en promoten. 

Uiteraard gaan we niet met iedereen in zee en moeten er voldoende gelijke waarden en raakpunten zijn. Dat spreekt vanzelf. Alleen zo creëren we beide toegevoegde waarde. 


bibian-hopmans-partner-kundalini-yoga-club-

Word affiliate partner en breng ons aanbod naar jouw volgers/leden

Heb jij geen training of programma maar ben je wel gepassioneerd in yoga, meditatie, algemene gezondheid of well being? Heb jij een goedgelezen blog, een gewaardeerd youtube kanaal of platform met geëngageerde volgers of een goedgevulde facebook/Instagram account die je graag goede content en voordelen wil aanbieden? Of ben je zaakvoerder van een yogastudio en wil je extra (online) inkomsten genereren?


Dan hebben wij voor jou een affiliate programma opgezet waar zowel jij én jouw achterban beter van worden. 

Dan hebben wij voor jou een affiliate programma opgezet waar zowel jij én jouw achterban beter van worden. 


Jij kiest zelf welke trainingen, retraites, opleidingen of challenges je aanbiedt en welke niet. Afhankelijk van wat aansluit bij jouw doelgroep. 


We helpen je bij het opzetten van jouw affiliate aanbod. Bij onze collega kan je trouwens altijd terecht als je vragen hebt of moeilijkheden ondervindt. Je staat er niet alleen voor. 

En het belangrijkste: de opbrengst is levenslang en niet tijdelijk! De meeste van onze trainingen zijn nl altijd beschikbaar dus blijft jouw opbrengst uiteraard ook doorlopen. 

tamara-partner-kundalini-yoga-club

Dankbaarheid aan onze partners

slaapbalans.nl

Slaap Balans is er om jou beter 

te leren slapen. Dat doen we door

onze eigen ervaringen en tips te

delen via onze blogs, video's en e-book. 

"Slapen is goed, maar goed slapen is beter"

mindtreatz.com

Mindtreatz is hét platform dat

je helpt om innerlijke rust te vinden. Je boekt er je online lessen, workshops, cursussen, een massage of bestelt er je een e-book. 

"Jouw plaats voor innerlijke rust"

jouwpersoonlijkegroei.nl

Jouw persoonlijke groei is een platform voor zelfontwikkeling. We brengen de beste inzichten op het gebied van voeding, beweging, slaap, meditatie, mindset en geldzaken samen. 

"De volgende rust in jouw persoonlijke groei"

logo food and fitness

foodandfitness.nl

Food and Fitness is een online platform vol met tips en tools voor een gezondere levensstijl.

Het geeft je product reviews & blogs over voeding, fitness en lifestyle.     

"Het begin van jouw gezondere leven vind je hier" 

Groeien doe je samen. Samen zorgen we voor een bewustere en betere wereld.

aanmelden als affiliate partner

aanmelden als trainer /gastdocent