Makkelijk Meer Manifesteren

De spirituele kunst om moeiteloos je droomleven, droompartner, droomhuis, super gezondheid, meer bewustzijn en meer geld naar je toe te laten komen zonder jezelf te verliezen.

 • Voel je dat er veel meer in je zit dan wat er nu uitkomt?
 • Dat je eigenlijk wel meer wilt maar dat je jezelf in de weg zit?
 • Dat je eigenlijk wel ander werk wilt dat beter bij je ziel past?
 • Of dat je telkens maar weer dezelfde partner aantrekt die niet goed voor je is?
 • Of dat je voelt dat de plek waar je nu woont eigenlijk niet goed voor je is maar dat je toch maar moet blijven zitten omdat er niks anders is?
 • Alsof je leven in cirkeltjes ronddraait?
 • En je werkt wel aan je zelf maar niks lijkt echt te werken?
 • En dat je soms met jaloezie kijkt naar wat anderen wel zijn, doen of hebben?
 • En voel je je wellicht niet goed genoeg, het niet waard, of niet competent genoeg om echt te hebben wat jij wilt? Wat je diep van binnen voelt?
 • En heb je het gevoel dat iets je energetisch tegenhoudt?
 • Waardoor dat wat je echt wilt maar niet lijkt te manifesteren?
 • Heb je een moeilijke relatie met geld?
 • En voel je je niet ondersteund?
 • En geliefd?
 • En snap je maar niet waarom sommige mensen zo makkelijk veel manifesteren en dat het bij jou maar niet wil vlotten?
 • Of voel je dat je best wel goed kunt manifesteren?
 • Maar voel je dat je daar best wel "next level" in wil gaan? 

Ik ken deze bewustzijnsstaat ook!


Lang waren deze gevoelens, overtuigingen en ervaringen realiteit voor mij. 


Ik ben er geweest. 


En het is niet leuk. Het is niet ok. 


Het is gewoon klote. 


Ik weet nog goed hoe ik s ochtends als eerste langs de biologische winkel fietste om daar zakjes met overrijpe groente en fruit te kopen voor 1 euro. En dat ik echt geen idee had hoe ik de huur van ons sociale woningbouw huis moest betalen. En dat ik afhankelijk was van de generositeit van mijn ouders en schoonouders om met mijn jonge gezinnetje op vakantie te kunnen gaan. 


En dat ik jarenlang van vakantie woning naar vakantie woning hopte omdat we geen woning konden vinden en betalen in de omgeving waar we wilden wonen. Soms wel 3 of 4 keer per jaar. En dat we uiteindelijk moesten vragen om een paar dagen bij kennissen te overnachten omdat we geen huis hadden. 


En hoe ik me voelde als ik dan bij vrienden kwam die alles op de rit hadden. De pijn in mijn hart die ik voelde dat ik dat mijn gezin niet kon geven. 


Ik weet nog goed de dag dat ik besloot dat het anders moest. 


Dat een spiritueel leven niet betekent dat je in armoede hoeft te leven. 


Op die dag besloot ik dat ik spiritueel en succesvol zou worden.


En dat ik andere mensen zou leren om dit ook te doen. 


Nu leer ik al bijna 20 jaar in allerlei cursussen en opleidingen hoe je een spiritueel leven kunt leiden. 


EN MET DEZE CURSUS MAKKELIJK MEER MANIFESTEREN LOS IK DE BELOFTE IN DAT IK ANDERE MENSEN OOK LEER SUCCESVOL TE WORDEN IN TE MANIFESTEREN WAT ZE WERKELIJK DIEP VAN BINNEN WILLEN.

Jasper Kok (Guru Gian), Kundalini Yogi, Coach, Lead Trainer, Vader, Geliefde en Manifestatie Meester

In Makkelijk Meer Manifesteren ga ik je leren HEEL succesvol te worden zonder je spirituele integriteit te verliezen

Ik heb dit niet alleen voor mezelf doorleefd, geleerd en gedaan. Dit is voor ons allemaal. 


Allereerst heb ik heel veel oude en niet dienende overtuigingen mogen los laten. Overtuigingen over wat spiritueel is. Wat wel en niet kan en mag. Wat ik mag vragen. Wat ik mag hebben. Wie ik mag zijn. 


Want je kunt alleen maar makkelijk meer gaan manifesteren als je die oude zooi loslaat. 


Alles wat je hebt geleerd van je ouders, je leraren, je religie, je studie en zelfs ook van je spirituele groep. Het zit vol met overtuigingen en aannames die je manifestatie absoluut niet helpen. 


En toen begon een proces van diep luisteren naar mijzelf. Wat wil ik echt? Als ik aan niets of niemand verantwoording hoef te geven? Als ik niet kan falen? Als alles mogelijk is? Wat wil ik dan echt?


Het was een periode van diepe heling en weer leren luisteren naar alle verlangens die zich in mijn hart bevonden. Het terug vinden van zelfliefde en mij zelf alles te gunnen wat mijn hart verlangt. 


Om makkelijke meer te manifesteren moet je kristalhelder hebben wat je wilt. 


Toen begon de uitdagendste fase van het manifesteren. Het toelaten en ontvangen van de manifestaties van de verlangens van mijn ziel. Ik wist niet dat er juist op dit onderdeel van manifestatie zo veel blokkades konden zitten. 


Een nieuwe diepe laag van heling en zelfliefde diende zich aan. Mijn hart ging nog meer open. En de manifestaties gingen steeds sneller en eenvoudiger. Hoe dichter we bij onszelf komen hoe moeitelozer en eenvoudiger manifestatie wordt. 


Ik begon het energetische spirituele proces van manifestatie steeds beter te doorgronden. Ik werd een meester in manifestatie. 


Een eigen opleiding. Een online Kundalini Yoga platform. Een boek. Trainingen. Online cursussen. Allemaal vanuit de verlangens uit mijn hart.


En toen de liefde van mijn leven. Een droomvrouw, precies zoals ik mezelf had voorgesteld in mijn visualisaties. 


Tot slot als klap op de vuurpijl een prachtige woonplek met grote tuin direct aan de duinen met eigen yogastudio. Een plek van bijna 1,5 miljoen euro waar ik 3 jaar daarvoor nog maar 250.000 euro hypotheek van de bank kon krijgen. Een geweldig manifestatie plek waarin ik niet alleen geld manifesteerde, maar ook de juiste mensen, ideeën en helpers op mijn pad. Een manifestatie project in perfecte alignment met mijn ziel en het Universum.


Allemaal door het continue en consistent toepassen van de manifestatie principes en technieken die ik niet alleen geleerd had in de loop van de jaren maar ook die ik door kreeg in mijn eigen meditaties. 


Makkelijk meer manifesteren is mijn 2e natuur geworden. Het zit in me. En de energie en "vibe" van manifesteren wil heel graag doorgegeven worden. Zodat jij ook dichter bij je hart kunt leven en je dromen waarmaken. 


In de afgelopen jaren heb ik hier en daar in mijn cursussen, opleidingen en persoonlijke coachings in beperkte mate wat specifieke onderdelen van mijn manifestatie proces gedeeld. 


En zelfs met deze beperkte informatie haalden de deelnemers al buitengewone resultaten. Vaste banen werden omgezet naar succesvolle eigen ondernemingen, droompartners werden gevonden, huizen gemanifesteerd en allerlei onverklaarbare wonderen kwamen op hun pad. 


Maar ik voelde zelf dat mijn hele manifestatie proces nog niet compleet was. Dus heb ik meer dan 10 jaar gewacht met het delen van deze cursus. Het is van binnen gerijpt en heeft zich in mijn leven en die van mijn studenten bewezen. En nu mag jij. Als je het wilt en durft te ontvangen. 

"Ik ben ongelooflijk dankbaar voor de transformerende reis die ik heb ervaren met de coaching van Guru Gian. Toen ik Guru Gian voor het eerst benaderde, worstelde ik met het vinden van balans en vervulling in verschillende aspecten van mijn leven, waaronder mijn werk en relaties. Door zijn begeleiding heb ik niet alleen een nieuw leven gemanifesteerd, maar ook een diep gevoel van helderheid en doelgerichtheid bereikt.


In mijn carrière heeft Guru Gian me geholpen om mijn ware passies en sterke punten te identificeren, waardoor ik mogelijkheden kon nastreven die overeenkwamen met mijn authentieke ik. Zijn inzichtelijke advies en praktische hulpmiddelen stelden me in staat om obstakels te overwinnen en een carrière op te bouwen die me niet alleen succes brengt, maar ook een immense voldoening en vreugde.


De holistische benadering die Guru Gian hanteert, richt zich op elk facet van het leven en zorgt ervoor dat groei op één gebied alle andere gebieden positief beïnvloedt. Zijn wijsheid en niet aflatende steun zijn essentieel geweest in mijn reis naar een evenwichtig en vervullend leven.


Ik beveel Guru Gian van ganser harte aan aan iedereen die op zoek is naar positieve verandering en een doelgericht en vreugdevol leven. Zijn coaching is een baken van licht geweest dat me naar een plaats van vrede, voorspoed en geluk heeft geleid. Dank je wel, Guru Gian, voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Je impact op mijn leven is onmetelijk."


Amrit Singh Reinsch (Mexico) - Life Coach, 20 jaar verbonden aan Miri Piri Academie in India

Over het Makkelijk Meer Manifesteren Programma

Het is een programma van 12 weken (met levenslang toegang) met 12 video-modules waarin je leert:


 • Bewust worden en los laten van overtuigingen, patronen en verhalen die de flow van manifestatie in je leven tegen houden
 • De energie en frequentie van manifestatie (en het innerlijke werk om dit op pijl te houden)
 • Mijn proces van dagelijks in de juiste energetische staat blijven om je manifestatie te ontvangen
 • Het kristal helder krijgen van wat je ECHT wilt (en niet wat je sociaal wenselijk in stand wilt houden)
 • De dagelijkse gewoontes die je helpen om je manifestatie energetisch kracht bij te zetten
 • Hoe je elke tegenslag kunt gebruiken om nog meer in je manifestatie te geloven en deze te realiseren
 • Hoe je jezelf iedere ochtend en avond in de juiste staat van manifestatie kunt krijgen
 • Hoe je jezelf in alignment brengt met het Universum en je manifestatie
 • Hoe je het best kunt omgaan met weerstanden en tegenslag in manifestatie 
 • Hoe je het best je intenties kunt zetten en hoe je jezelf het best open kunt houden om de manifestatie te ontvangen
 • Welke acties het meest effectief zijn om te manifesteren (en welke je niet hoeft te doen)
 • Hoe je echt kunt leren geloven in je dromen en je manifestaties
 • Waarom manifesteren een spirituele practice is
 • Hoe je de kracht van positieve verwachting kunt inzetten 
 • Wat de meeste mensen doen waardoor de manifestatie niet komt
 • Wat je kunt doen om je manifestatie te versnellen
 • Welke beginnersfouten in manifestatie je kunt voorkomen
 • Met welke manifestatie je het best kunt beginnen en waarmee je niet moet beginnen
 • Hoe je jezelf spiritueel, emotioneel, mentaal en fysiek op de juiste manier kunt afstemmen (alignen) waardoor je manifestatie veel sneller komt
 • Hoe je kunt blijven manifesteren met steeds meer gemak en resultaat 
 • Waarom je wilt teruggeven als je steeds meer en makkelijker gaat manifesteren
 • Wat het stadium NA makkelijk meer manifesteren is
 • En nog veel meer 


Maar het belangrijkst wat je leert en krijgt in dit programma is de spiritueel energetische transmissie van het bewustzijn van Makkelijk Meer Manifesteren die ik de laatste 20 jaar in mezelf heb opgebouwd. 


 • Plus: Makkelijk Meer Manifesteren Community
 • Plus: Makkelijk Meer Manifesteren Digitale Werkboeken
 • Plus: Meditaties, affirmaties, leuke echt transformerende opdrachten voor thuis, en vele tools, technieken, principes, lessen, inzichten, en aha-belevingen in elke video van de modules. 


Dit is niet een programma dat je één keer gebruikt, maar dat je steeds weer wilt raadplegen als je iets nieuws in je leven wilt manifesteren. Daarom krijg je ook alle toekomstige updates van dit programma. 

Resultaten van mensen die met Guru Gian hebben gewerkt

Lakshmi
Laksmi Gian

Vandaag had ik mijn eerste twee intakes met "echte" klanten en beiden boekten een 6-maanden coaching-programma: D.


Dat is best geweldig voor mij! Heel erg bedankt voor het delen van deze geweldige technieken met me!

Silke

 Ik heb al twee betalende klanten en het is zo, wow.

Zo versterkend dat ik met hen kan werken en ja, ik kan het echt aanraden omdat Guru Gian je echt in je kracht kan zetten en op een compassievolle manier. Ik ben echt dankbaar voor deze stap.


Ik heb echt het gevoel dat ik alle tools heb en dat ik een geweldige toekomst tegemoet ga met mijn cliënten.

Maarten de Vos

Jasper weet dingen heel duidelijk uit te leggen. En dus is het echt in balans voor mij.


Het is echt in balans om onderwezen te worden op een spirituele manier, maar ook op een aardse manier.


En dat is wat ik nodig heb, ik van hou en waar ik in geloof.

The Pranic Body Kriya for Vitality
Uma Harpreet
Ik ben zo blij dat ik de opleiding heb gedaan!!! Zowel voor mijn privéleven als mijn eerste coachingsessie... gaat zo goed en voelt zo vertrouwd alsof ik het al jaren doe (op mijn eigen wijze manier)😇

En daarbij krijg je deze superwaardevolle BONUSSEN

BONUS 1: Goed Geld Genereren

In deze superwaardevolle bonus module leer je je relatie met geld totaal transformeren. Het is een 5 delig video programma die ik nu als bonus aanbied en die ik in de toekomst ga uitbouwen tot aparte cursus. Het doel van deze cursus is om meer geld in de handen te krijgen van goedhartige mensen die hun geld goed investeren en doorgeven. Je leert over de energie en frequentie van geld. Hoe je je relatie met geld kunt helen. Hoe je makkelijker geld kunt ontvangen. Hoe je je verhalen rondom geld kunt loslaten en nog veel meer. Je relatie met geld helen gaat je manifestatie kracht enorm goed doen. Deze bonus krijg je aan het eind van de cursus.

BONUS 2: Geleide Meditaties om MAKKELIJK MEER TE MANIFESTEREN

Specifieke door mij ingesproken geleide meditaties om makkelijker meer te manifesteren, voor zelfliefde en eigenwaarde, voor beter geld bewustzijn en een speciale ochtend geleide meditatie om je in de juiste mindset voor de dag te krijgen. Deze bonus ontvang je meditatie voor meditatie gedurende de cursus.

BONUS 3: De 12 meeste krachtige Overvloed & Voorspoed kriyas, mantras, shabds en meditaties uit de Kundalini Yoga Traditie

De manifestatie principes in het programma werken sowieso. Maar met deze 12 krachtige kundalini yoga technieken wordt manifesteren nog makkelijker. Naast de beste tips van Yogi Bhajan uit de Kundalini Yoga traditie op het gebied van manifesteren deel ik met jou ook mijn favoriete 12 kriyas, mantras, shabds en meditaties. Elke week krijg je zo'n krachtige Kundalini practice naast het gewone cursus materiaal.

BONUS 4: "Ik ben het waard om mijn droomleven te creëren. Het Universum werkt voor mij." Mok

Op deze mok staat je nieuwe favoriete affirmatie: "Ik ben het waard om mijn droomleven te creëren. Het Universum werkt voor mij."


Creëer een bewust moment met deze mok terwijl je geniet van je favoriete thee, koffie, matcha of sap terwijl je ontspannen door het geleide innerlijke werk gaat, het gevoel en de energie van gemak en flow in je lichaam en ervaring brengt en de cursuslessen en -principes integreert.


*** Deze mok is een extra cadeautje voor de eerste 30 mensen die zich inschrijven voor de Makkelijk Meer Manifesteren cursus. 


Hi, ik ben Jasper Kok aka Guru Gian

Al bijna 20 jaar beoefen ik met veel plezier en resultaat Kundalini Yoga & Meditatie. Als gecertificeerd Kundalini Yoga docent en als Yoga Therapeut ondersteun ik al weer 15 jaar met behulp van Kundalini Yoga mensen in hun struggles met ziektes en blokkades en in het vinden van hun hart's verlangen.


In 2015 richte ik Gian Instituut op en lanceerde ik de Kundalini Yoga coaching level 1 & 2 training. Meer dan 250 studenten in binnen en buitenland volgden deze unieke Kundalini Yoga en persoonlijke ontwikkelingstraining en zijn nu Yoga Coaches.


Sinds 2018 is het mijn missie om alle Kundalini Yoga kriyas en meditaties in het Nederlands te vertalen en op video op te nemen. Samen met andere gastdocenten leeft dat voort in het grootste Nederlandstalige online Kundalini Yoga platform: De Kundalini Yoga Club. Hierop geef ik ook Nederlandstalig specialistische verdiepingscurssen zoals 365 Dagen Kundalini Yoga Meesterschap en Japji Sahib Meesterschap.


De missie van de Kundalini Yoga Club is om mensen te ondersteunen om de juiste balans te vinden tussen spirituele verlichting en aards succes. 


Als ex-wetenschapper en gepromoveerd econoom kijk ik met een nuchtere blik op de wondere wereld van Kundalini Yoga. Ik ben natuurlijk erg dankbaar voor wat Yogi Bhajan heeft doorgegeven maar ik onderzoek ook zelf oude yogische teksten en laat mij in mijn studie leiden door wat de Spirit mij door en voorgeeft.

Jasper Kok (Guru Gian), lead trainer

DIT IS WAT ANDEREN ZEGGEN OVER STUDEREN MET GURU GIAN

Sandra Med Schmitt

Guru Gian tilde de hele groep op met zijn energieke maar kalme aard. Je kunt voelen dat hij eigenaar is van wat hij zegt, dat hij een 100% autonoom persoon is en dat hij volledig verbonden (toegewijd) is aan zijn lessen.


Dit gaf me een idee van hoe ik wilde zijn als coach en als individu dat leert en onderwijst. 


Na deze eerste week was ik veel meer gefocust en krachtiger in mijn dagelijks leven en in mijn werk. Mijn studenten werden beïnvloed door deze positieve energie en kwamen nog vaker naar de lessen. Tegelijkertijd begonnen mijn coachings op te bloeien en zonder mijn tussenkomst kon ik 12 intakes tellen gedurende 11 maanden. 9 van hen werden cliënten, 5 van hen voor een programma van 10 weken en 4 van hen werden langdurige cliënten.

Heel erg bedankt Guru Gian

Claudia

Het was niet een theoretische cursus, maar het veranderde gewoon echt je leven.


Het heeft mijn leven gewoon heel erg veel richting gegeven en zelfvertrouwen in wat ik wil doen.


Dus het is echt heel bijzonder.

Irina

Jasper is voor mij een echte leraar.


Hij weet zo ontzettend veel en hij kan dat op een hele rustige manier overbrengen.

Jasper Jansen gastdocent
Jasper Jansen

Het gaf me handvatten om mijn eigen yoga coachingsbedrijf te beginnen, om mezelf meer te promoten in de buitenwereld, om echt in mijn levensonderhoud te kunnen voorzien in de spirituele wereld.

mijn brood te kunnen verdienen in de spirituele wereld.


Het was echt iets waar ik naar op zoek was.


En Jasper prikkelt je met zijn coachingstechnieken echt om op zoek te gaan naar je blokkades, ze te doorbreken en jezelf te verheffen.


En dit is heel opbeurend. Dit breekt je echt open, laat je stralen.

Hoe werkt het programma

12 weken - iedere week een masterclass Makkelijk Meer Manifesteren op video.
Start week 28: 17- 23 juni

Levenslang toegang tot het materiaal plus alle toekomstige updates van dit programma

12 weken - community support & vragen stellen

Uniek: Omdat ik de cursus tegelijkertijd opneem neem ik je vragen mee in de masterclasses

BEN JIJ KLAAR OM MEE TE DOEN?

Ik voel dat in de toekomst het Makkelijk Meer Manifesteren €1777 mag gaan kosten. En tegelijkertijd voel ik, omdat dit de eerste keer is dat ik dit programma geef en het maak terwijl ik het programma geef, dat ik het graag voor de helft van de prijs aan wil bieden, namelijk €888. 

1777,-
888,-

MAKKELIJK MEER MANIFESTEREN Programma

Nog meer resultaten van werken met Guru Gian

Simone Tontsch

Dit was echt, echt de tijd en geld waard die ik hier heb doorgebracht. Ik heb zoveel geleerd.

Ik heb nu al meer klanten dan eerst.


Ik voel me zoveel zekerder in wat ik doe.

Ik heb veel zelfvertrouwen gekregen en ik heb veel kennis opgedaan.


En het is veel gemakkelijker voor me om nieuwe klanten te benaderen, om met nieuwe klanten te werken, om mezelf te laten zien, want als coach of yogadocent moet je ook aan marketing doen en alles is veel gemakkelijker omdat ik me zoveel zelfverzekerder voel.

Amrit Dev

Ik kan dit aan iedereen aanraden die geïnteresseerd is om zichzelf en anderen te coachen. Prachtige mix van yogische kennis en praktijken en coaching strategieën en benaderingen. Ontworpen en gegeven door Jasper Kok is dit echt een unieke training en ervaring. Dat mijn doula bedrijf en familiecafé werkelijkheid worden is voor een groot deel te danken aan deze training!

Sukhmnani

Detraining heeft me echt geempowerd mijn weg verder te gaan.

Ik heb tijdens de training  gelijk al resultaten

geboekt. Ik heb al veel klanten gekregen tijdens het training.


En ik kan deze training aan ieder yogaleerling, ieder yogaleerling aanraden. Ik voel me erg gesterkt, gecentreerd, vol vertrouwen.


Ik ben Jasper en zijn hele team erg dankbaar voor deze prachtige ervaring.

GRIJP JE KANS: Aanbieding Slechts 48 UUR Beschikbaar!

Mis het niet en transformeer je leven nu!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Veel gestelde vragen

Is dit programma iets voor mij?

Het is mijn geloof dat dit programma voor iedereen belangrijk is. Dit is iets wat we eigenlijk vanaf kinds af aan geleerd zouden moeten krijgen. Zelfs als je al aardig in manifesteren bent dan ga je hier een paar ideeën of mindset shifts ervaren die je enorm gaan helpen. Mocht je nog weinig succes in je leven ervaren dan is deze cursus essentieel. Wellicht ben je overtuigd dat je alleen met hard werken succes kunt bereiken. Dan leer je in deze cursus dat er ook een andere en betere manier is. 

Ik heb wel vaker een manifestatie cursus gedaan maar geen resultaten geboekt?

Dat is goed mogelijk. Daar zijn verschillende oorzaken voor. Wellicht voelde je het nog niet echt. Had je er geen vertrouwen in. Daarom heb ik deze cursus zo gemaakt dat je mijn energie en bewustzijn kunt voelen. Daardoor "snap" je het op een niet cognitieve dieper niveau eerder. Met name je onderbewustzijn moet gaan snappen en voelen hoe dit werkt. Een andere reden kan zijn dat je vorige manifestatie cursussen werden gegeven door mensen die zelf nog niet gemanifesteerd hebben. Ik geloof dat je alleen dat aan anderen kunt doorgeven wat jezelf ervaart. Dat is de reden dat ik bijna 10 jaar heb gewacht voordat ik hiermee naar buiten kwam. Ik wou eerst voor mezelf bewijzen dat dit werkt. En ik ben blij dat ik die 10 jaar gewacht heb anders had ik nooit deze cursus op zo'n goed en hoog niveau kunnen maken.

Werkt dit ook voor mij?

In principe werkt dit voor iedereen. Hoe beter je uiteraard de suggesties in het programma opvolgt, hoe beter het resultaat. Ik heb de cursus zo gecreëerd dat je alle basis technieken krijgt zodat je gelijk kunt gaan manifesteren. Je eerste successen zullen een krachtig bericht aan je onderbewustzijn geven dat dit echt werkt en dan wordt het makkelijker om te blijven doen. Het gaat er in de cursus ook niet om dat je opeens veel harder moet gaan werken. Het gaat erom dat je betere meer afgestemde manieren van manifesteren gaat leren. 

Wat als ik jou tempo in de 12 weken niet kan bijhouden?

Dat is geen enkel probleem. Want je kunt het gewoon in je eigen tempo doen. Je hebt levenslang toegang en je zult de content nog vaak willen bekijken om de energie en frequentie ervan goed in je op te kunnen nemen. 

Wat maakt deze manifestatie cursus anders dan die van anderen?

Allereerst leef ik wat ik doceer. Er zijn vele manifestatie leraren die alleen hun geld verdienen met andere manifesteren aan te leren. Daar is natuurlijk niks mis mee, maar voor mij voelt het beter om eerst te "bewijzen" dat je het op andere gebieden kunt voordat je het gaat doorgeven. In deze cursus leer je zowel het praktische aardse, als het spiritueel energetische werk van manifesteren. Het is een hele complete cursus waar de kracht hem echt zit in het doorgeven van het geloof dat het kan. Dat kun je niet faken dat moet je in jezelf ervaren. Die zekerheid heb ik in mijzelf gecreëerd en dat geef ik graag door. Ik heb zelf ook veel van mijn doorbraken gehad door mij te omringen door manifestatie meesters. 

Is het wel ok om je met manifestatie bezig houdt als je op het spirituele pad zit?

Goeie vraag. Vroeger dacht ik dat het niet kon. Nu weet ik dat het juist moet. Het pad van manifestatie is het logische gevolg van het pad van verlichting. In het pad van verlichting breng je de energie omhoog naar de hogere chakras en bij manifestatie juist van hoog naar beneden naar de lagere chakras. Uiteindelijk komt er dan een balans tussen de hogere en lagere chakras. Dan voel je je in balans. Er is niks mis of niet spiritueel aan manifesteren. Sterker nog, zonder het spiritueel energetische kun je niet makkelijker meer manifesteren. 

Is het ook mogelijk om in delen te betalen?

Ja dat kan ik 2 of 4 delen. Maar zoals altijd geldt wel een betalingsverplichting bij inschrijving. Dus je schrijft je in voor de hele cursus.

Van wie heb jij leren manifesteren?

Van vele meesters. Zeker veel uit de Kundalini Yoga traditie van Yogi Bhajan. Maar ook recente meesters als Sadhana Singh. Ook in de tibetaanse en buddhistische traditie is het manifesteren van je verlangens een thema. Daar heb ik waardevolle inzichten en technieken uit geleerd. Verder heb ik veel gehad aan het werk van Jack Canfield, Joe Dispenza, Napoleon Hill en meer van dat soort Westerse Meesters in Manifesteren. Daarnaast heb ik ook gewoon veel zelf uitgevonden door het te gaan doen. En mijn 20 jaar dagelijks mediteren heeft hier ook erg bij geholpen (en soms krijg ik dan inzichten in manifesteren of voel ik nieuwe manieren van manifesteren). Het is een energie, bewustzijn en kracht die je ontwikkeld en die ik nu aan jou mag doorgeven!

En nog meer...

Anneke

En eigenlijk sprong ik voor het eerst in mijn leven in het diepe met het vertrouwen, oké, hoe dan ook, het komt wel goed.


En dat was voor mij voor het eerst heel bevrijdend.


Dus dat maakt me zo gelukkig omdat het me hoop geeft dat ik dat in de toekomst steeds weer kan doen.

Humita

Ik denk dat hij een belangrijke leraar is.


Hij heeft zoveel kennis en hij doet dat op een heel menselijke manier, heel down to earth.


Je kunt je meteen met hem verbinden en je voelt nog steeds een band met hem, hij is de leraar en hij brengt zoveel kennis over, zoveel diepgang en de manier waarop hij de lessen geeft.


Ook vanuit een hoger perspectief is het gewoon geweldig.

boek kundalini yoga revolutie
Agnes

Jasper deed het geweldig door heel professioneel te zijn in hoe hij dingen neerzette en tegelijkertijd heel persoonlijk betrokken te zijn bij de mensen die hij traint, iets waar hij volgens mij heel goed in is.

JA, ik ben klaar om mijn dromen met gemak tot leven te brengen