Kundalini Yoga Club oktober Update

Nu oktober is aangebroken, is het tijd voor een overzicht van alle opwindende gebeurtenissen van september én een vooruitblik op wat oktober in petto heeft. Deze nieuwsbrief brengt je op de hoogte van de boeiende activiteiten en initiatieven die onze club in de afgelopen maand heeft ondernomen, en wat je kunt verwachten in de komende maand. Duik met ons mee in de wereld van mogelijkheden en ontdek hoe onze club bloeit en groeit!


A. Kundalini Coaching Level 2: Diepgaande Wijsheid en Empowerment

We hebben het Kundalini Coaching Level 2 programma afgerond. Het was een tijd van diepe verbinding, geleid door een krachtige groep vrouwen die niet alleen samensmolten in harmonie, maar ook in hun streven naar kennis. Onder de begeleiding van Guru Gian hebben we de essentie van de Ten Bodies en de Tantrische Numerologie verkend. Deze leer biedt niet alleen inzicht in wie we zijn, maar helpt ons ook om de vijf grote levensvragen te beantwoorden: wie zijn we werkelijk, wat moeten we leren, wat is onze lotsbestemming, wat moeten we doen en hoe kunnen we ons leven transformeren?


B. Nieuwe Lichting Kundalini Yoga Leraren: Een Nieuw Begin

Deze diepgaande training omvat niet alleen de technische aspecten van Kundalini Yoga, maar richt zich ook op de persoonlijke groei van elke deelnemer. We hebben de geschiedenis en de spirituele kant van Kundalini Yoga verkend, en hebben diep nagedacht over onze rol en verantwoordelijkheid als Kundalini Yoga leraren. Het programma eindigt niet bij de certificering - we hebben ook verkend wat het betekent om een Kundalini Yoga leraar te zijn en hoe we deze wijsheid in de wereld kunnen verspreiden.


Deze trainingen werden niet alleen gekenmerkt door de diepgaande kennis van Guru Gian, maar ook door het heerlijke, supernatuurlijke veganistische eten van Anne Hopman, dat ons lichaam voedde en onze geest kalmeerde. Gurprakash bracht prachtige muziek die onze ziel raakte, en de betoverende omgeving van de Schoorlse duinen diende als het perfecte decor voor verdieping en verbinding.


🌟 De Flexibele Rug Challenge: Een Reis naar Kracht en Healing! 🌟

Wat een ongelofelijke reis was de Flexibele Rug Challenge! Met een hartverwarmende deelname van 1250 mensen, vonden we samen kracht, genezing en een diepe verbinding. Gedurende 11 dagen beoefenden we de krachtige Kriya voor de Flexibele Rug en de helende meditatie "Ra Ma Da Sa". Wat deze challenge zo speciaal maakte, was niet alleen het aantal deelnemers, maar ook de diversiteit ervan. Er deden zowel ervaren Kundalini yogi's mee als mensen die nog nooit eerder met yoga in aanraking waren gekomen. Het was een ware viering van gemeenschap en leren.


Dagelijks werden inspirerende verhalen gedeeld in onze community chat in de Kundalini Yoga Club. Mensen deelden hun triomfen, hun ontdekkingen en hun genezingen. Onder de deskundige begeleiding van Sandesh vonden velen van jullie niet alleen kracht en kennis, maar werden ook pijn en blokkades in de rug aangepakt en opgelost. Dit was niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een reis naar innerlijke heling en bewustzijn.

Als club koesteren we deze momenten van samen groeien en genezen. Het is onze vreugde en ons doel om kennis en ervaring in yoga te delen, zodat jullie jezelf kunnen helen en versterken. En nu, met een dankbaar hart, kijken we uit naar onze volgende uitdaging: de Tantra Challenge.


🌿 Het Magische Belgische Kundalini Yoga Festival: Een Samenkomst van Zielen 🌿

Wat een betoverend weekend was het op het Belgische Kundalini Yoga Festival, gehouden in de gezellige ambiance van Koningsteen. Een verscheidenheid aan zielen, zowel Nederlanders, Belgen, Nederlandstaligen, Franstaligen als Engelstaligen, kwamen samen voor een bijzondere ervaring.


Het festival bracht ons samen in een warme omhelzing van yoga, mantra's, devotie in de Gurdwara, inspirerende gesprekken met gelijkgestemden, verkwikkende ijsbaden, heerlijke veganistische maaltijden, dansen onder de sterren en het bijwonen van workshops en die onze geest verrijken. Uiteraard deed iedereen seva,  onbaatzuchtige dienst aan de gemeenschap, waarbij men handelt vanuit een plaats van mededogen, liefde en zorg voor anderen. Deze bijeenkomst was meer dan alleen een festival; het was een viering van eenheid en verbondenheid.


In deze bijzondere samenkomst werden niet alleen vriendschappen versterkt, maar ontstonden er ook nieuwe. Het delen van yoga en spiritualiteit creëerde een band die dieper ging dan woorden. Vanuit de Kundalini Yoga Club koesteren we deze kostbare momenten en we zijn vastbesloten om toekomstige festivals te ondersteunen, zodat onze Sanghat (spirituele gemeenschap) nog sterker kan worden.


Tantra Challenge

We nodigen jullie van harte uit om deel te nemen aan onze Tantra Challenge, een opwindend avontuur dat je meeneemt naar de betoverende wereld van Tantra. Dit is jouw kans om diep in het mysterie te duiken en te leren hoe je een tantrische levensstijl kunt omarmen, meer energie in je dagelijkse leven kunt uitnodigen en je seksuele energie kunt ontwaken tot een krachtige levenskracht. (De challenge is in het engels).


Nieuwe blogs:


Aankomende events van de Kundalini Yoga ClubBij ons is het zeker niet saai geweest. We hebben samen gelachen, geleerd, en nieuwe ervaringen gedeeld. Terwijl we de bladeren van de bomen zien vallen, herinneren we ons dat sommige dingen moeten worden losgelaten om ruimte te maken voor nieuwe groei.Laten we deze herfstperiode aangrijpen om te reflecteren, te waarderen wat we hebben en te anticiperen op wat nog komen gaat. We kijken uit naar de verdere ontwikkeling van onze innerlijke reis, vol wijsheid, liefde en verbondenheid.


Tot onze volgende ontmoeting, blijf warm, blijf veilig en blijf geïnspireerd.


Met warme herfstgroeten,


Het Team van de Kundalini Yoga Club 🌟p.s. de er zijn nog wat tickets voor Yogi in 1 Dag beschikbaar

p.p.s registratie is open voor de Tantra Challenge

Over de schrijver
Reactie plaatsen