Meester van 2 Werelden:

Spirituele Verdieping & Persoonlijk Succes

8 LIVE DAGEN en een heel jaar online Ultiem Verdiepen en Groeien
in deze exclusieve Kundalini Yoga jaartraining
met Guru Gian (Jasper Kok)

Meester van 2 Werelden:


Spirituele Verdieping & Persoonlijk Succes

8 LIVE DAGEN en een heel jaar online Ultiem Verdiepen en Groeien
in deze exclusieve Kundalini Yoga jaartraining
met Guru Gian (Jasper Kok)

Sat nam yogi(ni),


Je bent nu een aantal jaren bezig met je spirituele beoefening.


Je merkt dat je meer in je kracht aan het komen bent.


Het wordt ook steeds duidelijker wat je wel en wat je niet wilt.


Je neemt verantwoordelijkheid voor je leven en voor de resultaten in je leven. 


En je voelt dat er nog meer in je zit.


Dat je nog meer in contact kunt komen met je Spirit en dat je nog authentieker jezelf kunt zijn en neerzetten in de wereld. 


Zodat je nog meer kunt geven aan anderen en tegelijkertijd je eigen leven ook nog beter in een flow krijgt.


Ik wil je graag ondersteunen in dit proces.


Want als je echt volledig je potentie wilt gaan leven dan kun je dit niet alleen. 


Dan heb je inspiratie en verdieping nodig.


Dan heb je oude overtuigingen los te laten en dan heb je de support en inspiratie nodig van mensen die precies het zelfde doen en willen als jij. 


Mensen die je bij de les houden. 


Die niet accepteren dat je voor de makkelijke weg kiest. 


Maar die willen dat je voorbij je beperkingen gaat en echt je ware leven gaat leven.


Het is al jaren een droom van mij om een klein groepje mensen te ondersteunen om spiritueel te verdiepen en persoonlijke succesvoller te worden. 


En nu met mijn nieuwe woonlocatie op een krachtplek aan de duinen en de yogatempel die hier staat is de tijd daar.


Ik nodig je uit om samen met mij en maximaal 7 anderen een transformatie jaar in te gaan.


Waarin je EN spiritueel gaat groeien EN tevens leert persoonlijk en zakelijk succesvoller te worden. 


Voor jou heb ik dit programma gemaakt!


Stel je eens voor een jaar lang de beste ondersteuning die je kunt wensen?


1 heel jaar lang Kundalini Yoga, een geïnspireerde kleine groep gelijkgestemden, mijn volledige aandacht en super transformatieve kriyas, ervaringsoefeningen, en teachings.


Dit is de ideale omgeving als jij voelt dat er iets mag veranderen in je leven. 


En of dat je een persoonlijke of zakelijke shift hebt te maken.


Sta me toe om jou te begeleiden in een onvergetelijk jaar.


Waarin je leert Meester te worden over 2 werelden.


Je innerlijke wereld en de wereld buiten je.


Meester over je Spirit en Meester in wat je doet!


Neem de stap, heb moed, vertrouw en ga met mij op avontuur.


Ik kijk er naar uit je te begeleiden.


Sat nam,

Guru Gian (Jasper Kok)


Ik nodig je uit in mijn eigen "sacred space" op een eeuwenoude krachtplek in Groet direct aan de duinen

Wat ga je leren en ervaren in dit jaarprogramma?

 • Je gaat op een dieper niveau contact maken met jezelf zodat je meer spirituele kracht, een grotere intuïtie en meer vertrouwen tot je beschikking hebt
 • Je leert je electro-magnetische veld versterken zodat je groei en expansie moeitelozer gaat en er meer middelen voor je beschikbaar komen
 • Je leert je allergrootste blokkade voor spirituele groei en persoonlijk succes herkennen, omarmen, los laten en transformeren in je grootste kracht
 • Je gaat je je persoonlijke spirituele practice transformeren van moeten naar willen en specifieker en bewuster met meer overgave beoefenen
 • Hoe je je missie makkelijker en met meer impact in de wereld kunt zetten zonder zweverig over te komen of financieel achter uit te gaan
 • Yoga, meditatie en lichaamsgerichte oefeningen om de levenskracht los te maken (en dus niet alleen statische mannelijke oefeningen, maar ook vrouwelijke subtielere bewegingen)
 • Hoe je schaduw en donkere kanten kunt integreren zodat je levensenergie vol kan stromen zonder dat je lastig wordt gevallen door schaamte, schuld of onzekerheid
 • Hoe je echt volledig jezelf en authentiek kunt zijn en tegelijkertijd meer impact in je directe omgeving kunt krijgen
 • Hoe je gebruik kunt maken van de ritmes in het jaar voor optimaal resultaat (zodat je rust wanneer je kunt en piekt wanneer het nodig is)
 • De universele eeuwige filosofie en hoe je kunt herkennen in welke fase je zit en wat je dan het beste kunt doen (en laten natuurlijk)
 • Dat de Kundalini energie omhoog komt in een groep toegewijde bewuste mensen met de energie van een krachtplek en een yoga-meester
 • De 4 doelen van de oude yogis uit India en hoe jij ook deze 4 doelen kunt realiseren in je leven (en dit gaat verder dan alleen zelf-realisatie)
 • Dat succes, spirituele groei en plezier in het leven samen gaan
 • Je gaat leren dat magie in het leven bestaat en hoe je deze magie voor je kunt laten werken door in overeenstemming te komen met de spirituele wetten van het Universum
 • De kracht van de 5 elementen en hoe je de elementen voor je kunt laten werken (denk hierbij aan transformerende rituelen als vuurceremonies etc.)
 • En nog veel meer maar ik wil niet alles verklappen...

“Success, happiness, and constant prosperity are the result of mastering the mind.”

Yogi Bhajan

Waarom dit jaarprogramma?

We leven in steeds turbulentere tijden. De ene crisis volgt op de andere. En de informatie overload is een aanslag op ons zenuwstelsel en onze geestelijke gezondheid.


Deze tijd noemen we in de yoga Kali Yuga. Het donkere tijdperk.


En het enige wat werkt in deze tijd is op een hoog niveau spiritualiteit beoefenen.


Zodat je niet alleen kunt overleven, maar dat je kunt floreren. EN goed voor jezelf kunt zorgen EN tegelijkertijd een bijdrage kunt leveren aan de wereld.


Op een hoog niveau spiritualiteit beoefenen betekent gebruik maken van de 3 pijlers van spiritualiteit: Guru, Shanghat en Dharma.


In moderne woorden betekent dit gebruik maken van je Hogere Bewustzijn (Guru), een groep gelijkgestemden die hun eigen frequentie hoog houden (Sanghat) en jezelf in overeenstemming brengen met Universele Principes (zoals spirituele wetten van innerlijke groei en succes) (Dharma).


Op deze manier krijg je een stevige spirituele verbinding en tegelijkertijd individuele spirituele kracht om de uitdagingen en de mogelijkheden van het leven aan te gaan. 


Door daarnaast met Kundalini Yoga te werken aan je Radiant Body krijgen je de extra spirituele kracht die je nodig hebben om het onmogelijke mogelijk te maken en een shift te maken.


De afgelopen 15 jaar heb ik alles gedaan op Kundalini Yoga gebied. Ik heb lessen, workshops, trainingen en opleidingen gegeven.


Ik heb 100-en mensen individueel begeleid en groepsprogramma's en Masterminds geleid. 


Al deze ervaring breng ik nu in dit programma.


En in een kleine groep. 


Want ik wil de persoonlijke aandacht kunnen geven en de intimiteit bieden om echt met elkaar de diepte in te gaan en stappen te zetten. 


Daarom houd ik ook het recht om na het persoonlijke 1-op-1 gesprek te besluiten of je wel of niet kunt deelnemen in deze groep.


Dit programma is voor iedereen die vanuit dankbaarheid en blijdschap wil verbinden met de Oneindigheid en vanuit die verbinding wil creëren en manifesteren. 


Ik weet wat daar voor nodig is en wil dit graag mogelijk maken.


Ik voel me geroepen om dit met jou en jullie te gaan doen. 


Als jij van binnen ook voelt dat dit is wat jij wilt, dan is dit programma voor jou.!Wat zijn de thema's van het jaar

Het programma kent 4 verschillende lijnen en themas.


1. Allereerst werk je met je eigen intentie. Minimaal 1 intentie op het gebied van spirituele verdieping en 1 op het gebied van persoonlijk succes


2. Daarnaast volgt het programma de cyclus van de 4 seizoenen met de link naar de reis van de ziel (held) van Joseph Campbell. Ik werk al sinds mijn promotieonderzoek (2002-2007) met de Reis van de Held en vind het een van de krachtigste ingangen voor transformatie.

Herfst: De moed om je huidige realiteit onder ogen te zien, de roep naar avontuur, de weigering om je proces aan te gaan, de hulp van bovennatuurlijke krachten, je eerste initiatie en het overgaan van de eerste drempel

Winter: Ontmoeting met je Schaduw, uitdagingen en tests, verleidingen om je pad te verlaten, het vinden van je zielsmissie

Lente: de terugtocht, het gebruik van nieuwe spirituele krachten, onverwachte helpers

Zomer: terug in de normale wereld, Meester van 2 werelden en de Vrijheid om te leven volgens jouw eigen inzicht


3. Themas uit de Kundalini Yoga

Voor elke LIVE sessie maak ik een sadhana (persoonlijke beoefening) van kundalini yoga en meditatie en zet die online in je leeromgeving. Dus 8 in totaal. Dit zorgt ervoor dat je energetisch bent voorbereid voor de LIVE sessies en we dan de diepte in kunnen gaan. Deze sadhanas neem ik op en kan je online volgen. Je kan kiezen voor een kortere of langere sadhana

De thema's vanuit de Kundalini Yoga waar we mee bezig gaan zijn: Moed & de Radiant Body, het versterken van je electro-magnetische veld, subtiele blokkades wegnemen die de flow van Kundalini energie beperken, overvloedsmantras en meditaties, ademhalingstechnieken voor succes en Shabds om op dieper spiritueel niveau te verbinden. 


4. Daarnaast werken we als een Mastermind waarin we elkaar feedback geven, inspireren en accountable houden voor onze intenties en stappen.

De Mastermind is een oud spiritueel gebruik die ook veel door ondernemers wordt gebruikt. We gebruiken daarbij de kracht van groepsenergie om persoonlijk te groeien en succesvoller te worden.

The Attitude of Gratitude is the Highest Form of Yoga

Yogi Bhajan

Wat krijg je in het jaarprogramma?

 • 8 Live Transformatie dagen in Guru Gian's sacred space op de krachtplek in Groet aan de duinen (inclusief gezonder biologische vegetarische lunch)
 • Een eigen online leeromgeving met extra informatie, toegang tot Guru Gian's beste cursussen, ondersteunende kriyas en meditaties
 • Voor iedere LIVE dag krijg je specifieke kriyas en meditaties mee om 40 dagen te doen (deze videos komen in je eigen leeromgeving en kun je iedere dag beoefenen)
 • 4 keer een avondprogramma na de Live Transformatie dag (inclusief een heerlijk biologisch vegetarisch diner)
 • Een eigen online groepsomgeving waarin je elkaar kunt motiveren en inspireren
 • 8 optionele vroege ochtend sadhanas (van 06.00 tot 07.30) mocht je daar zin in hebben (en we kunnen je helpen met het vinden van de juiste overnachtingsmogelijkheden in de buurt afgestemd op jouw budget en wensen)
 • Een jaar lang accountability van de groep
 • Een jaar lang toegang tot alle online trainingen van Guru Gian
 • De extra optionele mogelijkheid om voor gereduceerd tarief ook nog eens een jaar lang persoonlijke gecoacht te worden door Guru Gian

De data van de LIVE Sessies


 • Vrijdag 14 juni 2024 van 09.30 tot 17.30 
 • Vrijdag 13 september 2024 van 09.30 tot 17.30 (plus avondprogramma)
 • Vrijdag 18 oktober 2024 van 09.30 tot 17.30 
 • Vrijdag 15 november 2024 van 09.30 tot 17.30 (plus avondprogramma)
 • Vrijdag 13 december 2024 van 09.30 tot 17.30
 • Vrijdag 7 februari 2025 van 09.30 tot 17.30 (plus avondprogramma)
 • Vrijdag 18 april 2025 van 09.30 tot 17.30 
 • Vrijdag 13 juni 2025 van 09.30 tot 17.30 (plus avondprogramma)


Locatie: Achterweg 9 in Groet 

Voor wie is deze training?

- Voor iedereen die serieus met zichzelf aan de slag wilt en verantwoordelijkheid neemt voor zijn of haar leven


Je bent al een paar jaar met spirituele groei bezig. 


Je bent coachbaar en staat open voor feedback van en naar anderen.


Je bent dankbaar voor deze mogelijkheid voor spirituele en persoonlijke groei. 


Je bent in staat om te luisteren en andere mensen verder te brengen. 


Je wilt je verdiepen in de practice en teachings vanuit de Kundalini Yoga traditie. 


Je wilt leven en werken vanuit verbinding en joy.


Verder wil je graag werken aan een thema dat nu belangrijk voor je is.


Bijvoorbeeld:

- je bent in de 2e helft van je leven en je wilt zinvoller werk doen

- je bent al een tijdje met yoga en meditatie bezig, maar je wilt het nu ook integreren in je leven en je werk

- je werk neemt af en je vraagt je af waar je je nu het best op kan richten

- je bent yoga leraar of zzp-er en je wilt je bedrijf professioneler aanpakken door bijvoorbeeld online te gaan

- je werkte in een bedrijf en wilt nu voor jezelf beginnen

- er zijn een aantal zaken in je leven die je wilt oplossen of waar je anders tegen aan wilt kijken

- je gaat richting je pensioen en je wilt meer zingeving

- je wilt een belangrijk levensthema aanpakken

- je wilt productiever worden

- je vraagt je af hoe je beter met de toename van stress in je werk of privé-leven kunt omgaan


In principe is er ruimte voor alle thema's. In het persoonlijke 1-op-1 gesprek gaan we hier duidelijkheid in creëren. 

Er kunnen maximaal 7 mensen meedoen!

Ik heb er voor gekozen om deze training in een kleine groep te geven. Dat betekent dat ik je meer persoonlijke aandacht kan geven. 

Wat ben ik blij dat ik heb deelgenomen aan het jaarprogramma van Guru Gian! Ik wilde graag mijn carrière meer in lijn brengen met mijn spiritualiteit en daarnaast mijn spirituele reis verdiepen, en dat is zeker gelukt. Vanaf de eerste tot de laatste bijeenkomst daagt Guru Gian je uit om blokkades te doorbreken en je grenzen te verleggen. Ik heb mijn excuses voor stagnatie omgezet in actie, mijn kritische blik op mijn eigen spirituele ontwikkeling verzacht en bovendien mijn eigen bedrijf opgezet, dat inmiddels goed loopt. Ik sta ook gewoon een stuk zelfverzekerder in het leven. Zonder de energie, coaching en reflectie uit het jaarprogramma zou dat alles me nooit zijn gelukt. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de magische sadhana's in de prachtige ronde yoga-studio, de pittige activerende kriya's gedurende de dag, de wandelingen door het mooiste duingebied van Nederland, het heerlijke eten en de warme band die ik heb opgebouwd met Guru Gian en de andere deelnemers. 

Maarten Mulder

De ideale plek voor jouw transformatie

Maak kennis met deze yogatempel 

Bonus: Een persoonlijke 90 minuten Kickoff Sessie

In deze sessie gaan we met behulp van de Kundalini Yoga numerologie en je levencycli jouw intentie voor het jaarprogramma fine tunen. 

Mijn eigen reis naar Meesterschap van 2 Werelden

Zo'n 20 jaar geleden begon mijn spirituele pad.


Ik zat absoluut niet goed in mijn vel.


Ik had weinig energie, had geen idee wie ik was en het ergste waren mijn rugklachten die steeds erger werden.


Gelukkig kwam Kundalini Yoga op mijn pad.


Dat bracht de flow, de energie en het bewustzijn terug in mijn leven.


Ik wist mijzelf te helen en ging al snel les geven.


Ondertussen had ik mijn zekere baan als gepromoveerd econoom opgegeven.


Door de yoga vertrouwde ik het leven en had ik de moed om het onbekende aan te gaan.


De eerste jaren waren niet makkelijk, maar toen ik naast mijn spirituele practice mij ook ging verdiepen in universele succes principes kwam mijn leven op stoom.


Ik leerde dankbaar te zijn, mijn relatie met mijn Spirit op nummer 1 te zetten en vanuit die plek te gaan creëren en manifesteren.


Daardoor groeide ik in het ondernemerschap en naast mijn opleidingen en trainingen, creëerde ik een online Kundalini Yoga platform, een boek en vele online programma's.


En zo ervoer ik naast mijn spirituele verbinding ook hoe het is om echt persoonlijk succesvol in het leven te zijn. 


En dat je dus zowel spiritueel kunt zijn, goed voor andere mensen kunt zijn en tegelijkertijd kunt genieten en materiële overvloed kunt toelaten. 


Nu voelt mijn leven in volledige balans.


En maak je geen zorgen. Ik heb genoeg uitdagingen.


Maar ik weet dat mijn verbinding met mijn Spirit groter is dan al mijn uitdagingen.


En dat geeft mij vertrouwen en zin in het leven.


En dat gun ik jou ook.


Want deze balans tussen spirituele verbinding en persoonlijk succes is het geboorterecht van iedereen. 


Sat nam

Dit is wat andere zeggen over Jasper (Guru Gian)

Er zijn 2 mogelijkheden

Je hebt 2 manieren waarop je mee kunt doen in dit jaarprogramma.1. Je doet het jaarprogramma met de 8 LIVE dagen en het hele jaar de op het jaarprogramma afgestemde online Kundalini Yoga kriyas en meditaties. Daarnaast ben je actief onderdeel van de groep die jouw ondersteunt om te groeien.2. Je doet het jaarprogramma met de 8 LIVE dagen en het hele jaar op het jaarprogramma afgestemde online Kundalini Yoga kriyas en meditaties PLUS een heel jaar coaching met Guru Gian


De coaching bestaat uit 10 maanden een maandelijkse 90 minuten 1-op-1 sessie met Guru Gian en de mogelijkheid om op ieder moment vragen te stellen via Whattsapp.


De keuze is aan jou. Voel wat je nodig hebt.


De combinatie van het jaarprogramma en de coaching is het handigst als je ook een concreet zakelijk of professioneel doel hebt. 

“Prosperity is like a rosebud. As it expresses its true nature, its fragrance attracts all. Prosperity is always present within.”

Wat is je investering?

Jaarprogramma Meester van 2 Werelden


1. 8 LIVE Dagen in Groet

2. Online leeromgeving van de jaartraining (onbeperkt beschikbaar)

3. 1 Jaar Online specifieke Kundalini Yoga Kriyas & Meditaties

4. 1 jaar groep accountability & eigen groepsomgeving

5. 1 jaar Onbeperkt toegang tot online cursussen van Guru Gian

6. 4 extra avonden

7. 8 optionele vroege sadhana's met ontbijt


Normale prijs €5797,- 

Vroegboekprijs €5797,-  €3797,- 


Slechts 7 plaatsen beschikbaar

Jaarprogramma Meester van 2 werelden PLUS 10 maanden persoonlijke coaching met Guru Gian

1. 8 LIVE Dagen in Groet

2. Online leeromgeving van de jaartraining (onbeperkt beschikbaar)

3. 1 Jaar Online specifieke Kundalini Yoga Kriyas & Meditaties

4. 1 jaar groep accountability & eigen groepsomgeving

5. 1 jaar Onbeperkt toegang tot online cursussen van Guru Gian

6. 4 extra avonden

7. 8 optionele vroege sadhana's met ontbijt

8. 1 jaar lang onbeperkte coaching door Guru Gian ter waarde van €5000

Normale prijs €10.797,- 

Vroegboek prijs €10.797,-  €5797,- 


Slechts 7 plaatsen beschikbaar

Ik heb er superveel zin in, maar ik heb nog wat vragen

Veel gestelde vragen en voorwaarden

1. Waar gaat de training over?

Vooral over jou. Je werkt met je persoonlijke intentie. Daarnaast krijg je heel veel input vanuit de Kundalini Yoga, persoonlijke leiderschap en succes.


2. Is het belangrijk dat ik veel ervaring heb?

Een beetje wel. Het allerbelangrijkste is je motivatie en je vermogen om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen proces en je resultaten. Begin je net aan je pad, dan is waarschijnlijk een retraite of een opleiding een betere keuze. 


3.Ben ik bij inschrijven direct verzekerd van mijn plek?

Nee. Je bent na inschrijving niet direct verzekerd van een plek. Je hebt eerst een persoonlijk gesprek met mij om je intentie duidelijk te krijgen en voor mij om te kijken of dit programma voor jou op dit moment de juiste keuze is. Na deze sessie laat ik je weten of kunt deelnemen. Bij geen deelname krijg je uiteraard direct je geld teruggestort. 


4. Moet ik iedere dag yoga en meditatie doen?

Nee, niks moet. Uiteraard wil ik je inspireren om regelmatig yoga en meditatie te doen. Omdat dit zo goed werkt, maar niet omdat het moet. Voor iedere LIVE sessie krijg je specifieke kundalini yoga kriyas en meditaties om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Verder zal ik je ook persoonlijk kriyas en meditaties aanraden als ik de noodzaak daar van inzie.


5. Is het mogelijk om in delen te betalen?

In principe niet. Het is belangrijk dat je je committeert aan dit proces. Ik committeer mijn tijd, energie en bewustzijn. Daarom vraag ik ook een commitment van jou. Er kunnen altijd uitzonderingen zijn. Neem hiervoor dan even persoonlijk contact op met mij via jasper@gurugian.nl.


6. Waarom is de investering zo groot?

Daar kijk ik heel anders tegen aan. Je krijgt een heel jaar intensieve begeleiding van iemand die zelf heel veel in zijn eigen spirituele, persoonlijke en zakelijke ontwikkeling heeft geinvesteerd. Ik vind juist betaalbaarheid heel belangrijk. Er zijn vele spiritueel zakelijke programma's waar je een factor 3 of 4 meer betaalt voor minder persoonlijke begeleiding.


7. Ik kom uit Belgie of van ver. Kan ik ook ergens overnachten.

Ja we kunnen je helpen aan goede overnachtingsplekken. De extra kosten zijn uiteraard wel voor jezelf.


8. Ik ben heel enthousiast maar ik weet niet of het de investering waard is?

In zo'n jaar ga je zo veel groeien en stappen zetten dat je je daar eigenlijk geen zorgen over hoeft te maken. Twijfel je toch nog of zo'n jaar persoonlijk, spiritueel en professioneel groeien de investering waard is. Dan is dit waarschijnlijk niet het goede moment om zo'n programma te volgen. Bij twijfels kun je altijd even contact opnemen met mij jasper@gurugian.nl. 


9. Wat is het voordeel van nog extra persoonlijke coaching.

Het jaarprogramma geeft je een uitstekende energetische basis om te groeien. Maar als je nog meer wilt kan ik je ook nog coachen. Dan krijg je nog meer persoonlijke aandacht en heb je ook de mogelijkheden om wat intensiever met mij te communiceren. Dit is zeker aan te raden als er ook nog een professioneel of zakelijke intentie bij zit. 


10. Ik heb nog andere vragen. Kan ik je die stellen?

Ja, je kunt me altijd vragen stellen. Mail me op jasper@gurugian.nl

Ja, ik voel het helemaal! Ik wil meedoen.

Jaarprogramma Meester van 2 Werelden


1. 8 LIVE Dagen in Groet

2. Online leeromgeving van de jaartraining (onbeperkt beschikbaar)

3. 1 Jaar Online specifieke Kundalini Yoga Kriyas & Meditaties

4. 1 jaar groep accountability & eigen groepsomgeving

5. 1 jaar Onbeperkt toegang tot online cursussen van Guru Gian

6. 4 extra avonden

7. 8 optionele vroege sadhana's met ontbijt


Normale prijs €5797,- 

Introductie jaar prijs €5797,-  €3797,- 


Slechts 7 plaatsen beschikbaar

Jaarprogramma Meester van 2 werelden PLUS 10 maanden persoonlijke coaching met Guru Gian

1. 8 LIVE Dagen in Groet

2. Online leeromgeving van de jaartraining (onbeperkt beschikbaar)

3. 1 Jaar Online specifieke Kundalini Yoga Kriyas & Meditaties

4. 1 jaar groep accountability & eigen groepsomgeving

5. 1 jaar Onbeperkt toegang tot online cursussen van Guru Gian

6. 4 extra avonden

7. 8 optionele vroege sadhana's met ontbijt

8. 1 jaar lang onbeperkte coaching door Guru Gian ter waarde van €5000

Normale prijs €10.797,- 

Introductie jaar prijs €10.797,-  €5797,- 


Slechts 7 plaatsen beschikbaar