vrouw doet buiten yoga

Online Kundalini Yoga lessen

Meer rust, flexibiliteit en bewustzijn dankzij onbeperkt online Kundalini Yoga en Meditatie les in het Nederlands van de beste Nederlandse en Belgische docenten

Samen je practice opbouwen
en onderhouden

Met ons membership heb je toegang tot meer dan 250 Kundalini yoga en meditatie lessen gegeven door meer dan 15 gecertifieerde docenten en experten. Er is dus zeker een kriya en meditatie die bij je past. Meerdere zelfs :-) De lessen zijn telkens zijn heel goed uitgelegd aan de hand van video's. En ze zijn allemaal in het Nederlands. Ook al ben je thuis, je bent niet alleen: er is een  community waar je je ervaringen mee kan delen en waar jij ook hun ervaringen kan lezen. Weet je niet waar je moet beginnen? Dan krijg je een gratis intake gesprek met Jasper Kok/Guru Gian. We hebben alles voorzien om jou te helpen een relevante en dagelijkse practice en verdieping in Kundalini Yoga op te bouwen. Voor een maandelijks bedrag dat minder is dan de prijs van 1 offline les. Welkom! 

Dit zit er in je Kundalini Yoga Club membership:

Gethematiseerde yoga sets 

Of je nou een beginner bent of juist houdt van meer uitdaging: de kriya's zijn opgedeeld in verschillende thema's. Zo zijn er sets voor beginners, sets voor je basis, sets om jezelf uit te dagen en sets om jezelf te transformeren. Ook zijn er korte 10 minuten Kundalini boosters voor als je weinig tijd hebt en Kundalini Yoga flow series als je zachtheid nodig hebt.

Meditaties met en zonder mantra en pranayama

Kundalini Yoga meditaties geven je een rustige geest en een opgewekt gevoel. Het ideale middel na je werk of gewoon omdat je er zin in hebt. In de Kundalini Yoga Club vind je elke week een nieuwe meditatie. Zowel zonder als met mantra. Ook vind je er diverse pranayama meditaties.

De kriya en meditatie van de week

Iedere week krijg je een nieuwe Kundalini Yoga serie en meditatie in de Kundalini Yoga Club, zodat je altijd iets nieuws kunt doen. Doordat je steeds een nieuwe kriya en meditatie krijgt, is er elke week iets nieuws. Je blijft groeien en blijft de yoga beoefening leuk. 

De gastdocent van de maand

Kundalini Yoga lessen geven doe ik niet alleen, dat doe ik samen met andere fantastische Kundalini Yoga leraren en leraressen. Zo vind je bijvoorbeeld gastlessen in de Kundalini Yoga Club van Surjan Kaur (Kim Bakker), Daleep Kaur (Mira Maas), Business Yoga lerares Sat Kirtan Kaur Khalsa, en Shakti Dans lerares Germaine Duynstee. 

Kundalini Boosters 

Heb je weinig tijd, maar wil je toch lekker in je energie de dag beginnen? Doe dan één van de verschillende Kundalini Boosters die in de Kundalini Yoga Club staan. Deze boosters geven een snelle upliftment in je energie, zodat je je ruggengraat activeert, je navelpunt, je zenuwstelsel en je geest rustig maakt.
gelukkige blonde vrouw in geel bloemenveld

Onbeperkt toegang tot de 11-daagse challenges

Regelmatig organiseert de Kundalini Yoga Club een nieuwe 11-daagse challenge. Elke keer met een ander thema. Zoals bijvoorbeeld een challenge voor een Flexibele rug, om te detoxen, voor meer zelfliefde of om je spirituele kracht te verdubbelen. Als full member blijf je ook na die 11 dagen onbeperkt toegang houden tot deze challenges.

En ook dit is inbegrepen

yoga groepsles

Onze Club community 

Wellicht heb je allerlei vragen over Kundalini Yoga of wil je graag je ervaringen delen. Dat kan. In de community staan Guru Gian en zijn team en alle andere leden klaar om al je vragen te beantwoorden. We hopen je snel te mogen begroeten.

Achtergrondinformatie over Kundalini yoga & meditatie

De geschiedenis van Kundalini Yoga is fascinerend. Hier leer je de achtergrond van Kundalini Yoga. Over adem en pranayama. De yogische anatomie en de chakras. En over de allignment in Kundalini Yoga. 

Kundalini yoga Netflix: waar, wanneer jij wil op je laptop, iPad of smartphone

Als lid van de Kundalini Yoga Club heb je via elk device toegang tot alle video's waar en wanneer je maar wilt, zo vaak als je wilt. Je kunt dus lessen volgen wanneer het jou uitkomt. We hebben zelfs een speciale Kundalini Yoga Club app voor iPad en smartphones! Super simpel en makkelijk te gebruiken.

Technische uitleg houdingen 

Hier krijg je via video's de belangrijkste Kundalini Yoga houdingen en technieken uitgelegd door de Posture Master Guru Prem Singh Khalsa en zijn vrouw Simran Kaur Khalsa. Je leert de vuurademhaling, correct ademhalen, stretch pose, de bhandas en sat kriya. 

Kies het membership dat bij jou past

Maand        abonnement

13,-

Per maand
 • 1 maand onbeperkt les volgen 
 • opzeggen wanneer jij wilt
 • automatische betaling per maand
 • 11% wordt afgedragen als bijdrage aan de Library of Teachings

Kwartaal abonnement

39,-
33,-
Per kwartaal
 • 3 maanden onbeperkt les volgen
 • opzeggen wanneer jij wil 
 • automatische betaling per kwartaal
 • 11% wordt afgedragen als bijdrage aan de Library of Teachings
Meeste voordeel

Jaar           abonnement 

156,-
133,-
Per jaar
 • 2 maanden gratis!
 • 1 jaar onbeperkt les volgen
 • opzeggen wanneer jij wil 
 • automatische betaling per jaar
 • 11% wordt afgedragen als bijdrage aan de Library of Teachings
vrouw doet yoga buiten, heeft tenen vast

Niet goed geld terug garantie


We staan 100% garant voor de online Kundalini Yoga Club. In de club staan de allerbeste Kundalini Yoga kriya's, meditaties, informatie en teachings die ons al meer dan 15 jaar iedere dag ondersteunen in een gezond, gelukkig en bewust leven. Ik weet zeker dat jij, als je ze toepast, dit ook kan ervaren.


Is het toch niets voor jou? Dan krijg je van mij binnen 14 dagen na opzegging 100% van je investering terug zonder opgaaf van reden. Je hoeft alleen maar even te mailen. wit bloempje

Bonus

Als je lid wordt van de Kundalini Yoga Club krijg je na 1 dag een mail waarin je een afspraak kunt plannen met Guru Gian over hoe jij het best Kundalini Yoga kunt beoefenen. Gebaseerd op je geboortedatum en je persoonlijke behoeftes krijg je suggesties voor kriya's en meditaties. Verder legt Guru Gian je uit hoe de Kundalini Yoga Club werkt en is er ruimte om je vragen te stellen.

Jasper Kok Guru Gian bij het zwembad met bergen op de achtergrond

Wat anderen zeggen over de Kundalini Yoga Club

Vandaag Kriya Bridge series gedaan van de Kundalini Yoga Club met Jasper Kok. Een online omgeving die heel erg behulpzaam is bij mijn dagelijkse Sadhana.
Jolène van der Steen
Dankjewel Jasper Kok, deze set was vandaag een heerlijk steuntje in mijn rug.Ida Salat
Alsof je in de les zit, maar dan privé . Heerlijk de Spinal Flex Kriya gedaan vanochtend.Simone van den Ende

Voel jij dat je dagelijkse practice meer ondersteuning en inspiratie nodig heeft?


Dan is de Kundalini Yoga Club de oplossing!