KRIYA TO MAGNIFY THE RADIANT BODY

Kriya to Magnify the Radiant Body

Kriya's zijn specifieke reeksen bewegingen, adempatronen en klanken die in Kundalini Yoga gebruikt worden om een bepaald resultaat of effect te bereiken. Het stralende lichaam is volgens Kundalini Yoga een van de tien lichamen die samen het totale menselijke wezen vormen. Het wordt geassocieerd met charisma, de projectie van energie en de stralende aanwezigheid die verder reikt dan het fysieke lichaam.

Kriya om het stralende lichaam te vergroten - dat is universeel erkend, Kundalini Yoga biedt verschillende kriya's en meditaties die kunnen helpen het stralende lichaam in balans te brengen en te versterken. 

Hier is een eenvoudige Kundalini Yoga meditatie die gebruikt kan worden om het stralende lichaam te versterken.Meditatie om het stralende lichaam te vergroten:

  • Ga in comfortabele kleermakerszit zitten. Plaats uw handen in Gyan Mudra (raak de wijsvinger aan met het topje van de duim en houd de andere drie vingers recht).
  • Hef je armen in een hoek van 60 graden met de handpalmen naar voren gericht. Sluit je ogen en focus ze op het derde oogpunt (het punt tussen de wenkbrauwen). 
  • Adem diep en rustig in door je neus en adem volledig uit. Chanteer de mantra "Wahe Guru" terwijl je blijft ademen. Adem "Wahe" in, adem "Guru" uit. Ga 11 tot 31 minuten door met deze mantra.
  • Er wordt gezegd dat deze meditatie je aura vergroot en het stralende lichaam versterkt. Men gelooft dat de mantra "Wahe Guru" een gevoel van extase en bewustzijn brengt.

Denk eraan om langzaam te beginnen en de duur van je oefening geleidelijk te verhogen. Regelmatig oefenen kan helpen om je stralende lichaam na verloop van tijd te versterken en te vergroten. Luister naar je lichaam en stop de oefening als je ongemak of pijn ervaart.

Reactie plaatsen