Kundalini Yoga Club November Update

Met het vallen van de bladeren en het zachtjes tikken van de regen tegen het raam, verwelkomen we jullie van harte in deze warme, knusse wintertijd. Een tijd waarin de natuur haar energie terugtrekt en ons uitnodigt om naar binnen te keren. Het is een tijd van reflectie, rust en vernieuwing, en bij Kundalini Yoga Club omarmen we deze prachtige overgang met open armen.

Oktober was een mooie gezellige maand een paar hele mooie activiteiten.

Tantra Challenge

De Engelstalige Tantra Challenge, onder de leiding van Guru Gian en Humita, was een inspirerend evenement waarbij bijna 500 deelnemers gedurende 3 dagen werden begeleid om dieper inzicht te krijgen in de principes van tantra en hoe deze in hun leven toe te passen. Deelnemers konden zich daar inschrijving in de Tantra Coaching Level 1 training. Deze begint 8 november.Yogi in 1 Dag


Djezz Manon en Sandesh organiseerden de 'Yogi in 1 Dag' Workshop in de prachtige Metaal Kathedraal een dag vol yoga, lekker eten en herfstzon. De deelnemers genoten van gevarieerde oefeningen en mooie momenten. Hier zijn enkele foto's en reacties van deelnemers. Op onze instagram is tevens een prachtige video gemaakt van de dag en dit is wat Via vond van de Yogi in 1 Dag Workshop.

Kundalini Teacher Training Level 2 - Meester van Energie

De langverwachte Kundalini Yoga Teacher Training level 2 is eindelijk van start gegaan met 15 enthousiaste Kundalini Yoga Leraren in Schoorl. De deelnemers werden niet alleen geleid door Guru Gian, maar ook bijgestaan door de zeer ervaren Guru Deva. Bovendien waren Anne en Gurprakash van de partij: Anne verzorgde heerlijke maaltijden en Gurprakash zorgde voor de levendige sfeer met zijn live mantra muziek. Het was een inspirerende en leerzame week waarin deelnemers niet alleen leerden over de 5 elementen, maar deze ook dagelijks ervoeren in hun voeding en oefeningen.Hieronder een fotovanhet'vuurmenu'.


Geweldig nieuws! Kundalini Yoga Club heeft officieel de certificering van Yoga Alliance ontvangen voor Kundalini Yoga Teacher Level 1. Een prachtige prestatie waar we trots op kunnenzijn!


EVENEMENTEN NOVEMBER

Gratis Online 'Slaap en Relax Les' met Lieselot Boone

Datum: Zondag 19 november

Tijd: 20:00 uur

Doe mee aan deze ontspannende online sessie, geleid door Lieselot Boone. Leer technieken om beter te slapen en diepe ontspanning te ervaren. Schrijf je gratis in [hier] om deel te nemen.

Start Kundalini Yoga Coaching Online Training

Verwachte start: Eind november

Wil je meer weten over onze online coaching training? Schrijf je [hier] in om als eerste alle details te ontvangen. Een unieke kans om je Kundalini Yoga vaardigheden te verdiepen en persoonlijke groei te ervaren on leiding van Guru Gian.

Kundalini Teacher Level 1 - Tweede Module

De tweede module van de Kundalini Teacher Level 1 training later deze maand van start gaat, onder de deskundige begeleiding van Guru Gian. Deze sessies bieden een diepgaande verkenning van Kundalini Yoga en zijn een essentiële stap in je yogareis van de kundalini yoga leraar.

Nieuwe blogs van Guru Gian:

Ken je Brida?

Master of Disaster

De mannelijke kant van mijn vriendin

Nou we hopeN weer je te hebben geïnspireerd met de mooie activiteiten van de Kundalini Yoga Club.

We wensen je mooie tijden binnen .

Het Team van de Kundalini Yoga Club 


P.S. Wellicht tijd voor een online yoga lesje  nu het zoveel regent? Probeer hier 14 gratis het lidmaatschap uit met toegang tot meer dan 300 kriya's en meditaties.

Over de schrijver
Reactie plaatsen