Enjoying the Surf: Sandesh's Day

Wat ben ik toch blij dat ik door dagelijkse Kundalini Yoga naar mijn intuïtie goed heb leren te luisteren. Ik had gisteravond totaal geeen zin om te surfen. Mijn innerlijk kind was moe, lui, had genoeg van het harde werken. En surfen is ook echt een beetje werken om door de branding te komen. Maar vanochtend was het geluid van mijn intuïtie sterker dan die van mijn innerlijk kind. Ik moest gaan, mijn ziel wilde die ervaring... Dus goed naar de emoties van mijn innerlijk geluisterd en vervolgens gevisualiseerd hoe blij ik zou zijn na de surfsessie.....

sandesh & veronicaEn dan blijkt het surfen nog beter dan ik ooit mocht voorstellen. @veronica.vir was recht voor me en ik mocht genieten van haar 'een met de natuur' energie. Totaal onverwacht, ze is hier bijna nooit. En dit was mijn eerste keer surf van het seizoen. En universele precisie bracht ons samen. Nu lekker genieten van een theetje en bijpraten. Wahe Guru! Ik hou zo van mijn Kundalini community en mijn capaciteiten om te luisteren naar mijn intuïtie!

Over de schrijver
Reactie plaatsen