Kundalini Teacher Training Level 2

 Groot nieuws!

Ik ben ontzettend opgewonden om met jullie te delen dat ik meedoe aan de Kundalini Lerarenopleiding Level 2 onder leiding van @gurugiansingh (Guru Gian). Alle data zijn ingepland, mijn familie is op de hoogte gebracht en er is ruimte gemaakt in mijn leven voor de komende 2,5 jaar, waarin ik deze 500 uur training zal volgen.Embarking on a Transformational Journey: Kundalini Teacher Training Level 2

Waarom ik dit doe? Het gaat om vier belangrijke redenen:

  •  Het is een reis van heling en transformatie voor mezelf.
  •  Ik wil een betere vader, partner, coach, yoga-docent en medemens worden.
  •  Het stelt me in staat om mijn beste zelf te worden en mijn beste leven te leiden.
  •  Ik wil dienen, niet alleen de mensheid en de aarde, maar ook mijn levensmissie vervullen.

Ik ben zo dankbaar voor mijn toewijding en voor Guru Gian, die me constant begeleidt en ondersteunt op mijn spirituele pad. Dit is het begin van een opwindend nieuw hoofdstuk, en ik kijk ernaar uit om het met jullie te delen.

Wil je ook meedoen met deze nieuwe moderne Kundalini Leraren Opleiding Level 2?https://www.kundaliniyogaclub.nl/kundalini-yoga-lerarenopleiding-level-2

Over de schrijver
Reactie plaatsen