gratis Kundalini Yoga Kriya van de Week

Elke week op maandag zetten we hier een nieuwe kriya voor jou klaar. Deze blijft een hele week online gratis beschikbaar. Zo kan jij lekker meedoen. En krijg je elke keer nieuwe Kundalini Yoga inspiratie. 

Wil je graag een meditatie toevoegen aan je (dagelijkse) practice? Doe dan ook de gratis Kundalini Yoga Meditatie van de Week. Deze verschijnt elke week op donderdag. Kundalini Yoga Kriya van de Week

Pranayama series - voel je opgelucht en blijDeze series dient er voor om je hartchakra te openen en het prana niveau te laten toenemen

De Pranayama Series is een combinatie van asana's of houdingen en pranayama’s of ademhalingsoefeningen die de levensenergie rondom je hartcentrum laat groeien waardoor je je snel opgelucht, opgewekt en blij voelt. 


Prana huist rond het gebied van je longen en je hart en zorgt ervoor dat je nieuwe inspiratie krijgt, nieuwe ideeën hebt en zin krijgt om dingen te doen. 


Uiteraard heb je niet alleen prana nodig maar ook apana, de eliminerende energie. Om die te stimuleren zijn er andere kriya’s. Maar als je voldoende geëlimineerd hebt en voldoende ruimte in je systeem hebt gecreëerd, dan is het fijn om deze ruimte te vullen met nieuwe prana. Zeker als je het gevoel hebt dat je weer iets nieuws nodig hebt in je leven, je iets nieuws moet gaan doen en je zoekt daar energie voor, dan is deze pranayama series voor je hart uitermate geschikt. 


Veel plezier op je yogamat!


Zin in meer yoga en meditatie in het Nederlands? Kijk dan hier

Zin in meer Nederlandstalige yoga & meditatiesets? Word lid van de Kundalini Yoga Club en krijg toegang tot meer dan 200 kriya's en meditaties. Hier vind je meer info.