gratis Kundalini Yoga Kriya van de Week

Elke week op maandag zetten we hier een nieuwe kriya voor jou klaar. Deze blijft een hele week online gratis beschikbaar. Zo kan jij lekker meedoen. En krijg je elke keer nieuwe Kundalini Yoga inspiratie. 

Wil je graag een meditatie toevoegen aan je (dagelijkse) practice? Doe dan ook de gratis Kundalini Yoga Meditatie van de Week. Deze verschijnt elke week op donderdag. Kundalini Yoga Kriya van de Week

zonnegroeten - een korte en volledige kriya 


Zonnegroeten zijn goed voor je hele lichaam. Het maakt je sterker, verbetert je circulatie en verhoogt de temperatuur in je lichaam. 


Er zijn veel verschillende zonnegroeten in de diverse yogavormen. Deze zonnegroet is speciaal voor de Kundalini Yoga. Dit is de warming-up die Yogi Bhajan zelf deed met zijn eigen leraar in India. 


Deze zonnegroeten zijn een aaneenschakeling van verschillende houdingen en/of bewegingen. Het tempo waarop de houdingen afwisselen is redelijk snel maar zeker haalbaar voor iedereen. 


Let op dat je deze kriya of de oefeningen wel in de juiste volgorde doet. 

En dat je deze houdingen of bewegingen goed uitvoert ook al volgen ze elkaar wat sneller op. 


Deze set is dus goed om te doen als voorbereiding op een kriya of als je weinig tijd hebt en toch iets voor volledigs wilt doen.


Veel plezier op je yogamat!


Zin in meer yoga en meditatie in het Nederlands? Kijk dan hier

Zin in meer Nederlandstalige yoga & meditatiesets? Word lid van de Kundalini Yoga Club en krijg toegang tot meer dan 200 kriya's en meditaties. Hier vind je meer info.