metaal kathedraal sfeer

Yogi in 1 Dag Workshop

Wil jij de kracht van Kundalini Yoga ontdekken?  

Doe mee met de workshop en word Yogi in 1 dag!


22 oktober 2023

Ontdek de Kracht van Kundalini Yoga in deze mooie workshop

Valt het je ook zo op dat yogi's fitter, bewuster, blijer zijn?

Heb wel eens een yoga les meegedaan en stond je versteld van hoe je je erna voelde?

Is het je opgevallen dat die mensen die vaak yoga doen veel postiever en minder gestresst zijn?

Heb je ervaren dat ze daadkrachtiger en gelukkiger in het leven staan?

Ja?


Dan herken je waarschijnlijk ook:

"Ik kan omogelijk elke dag yoga doen"

Geen Tijd , Geen Energie, Geen Plaats, Geen Geld, enz..

Oftewel duizend en 1 redenen waarom je ego vindt dat het niet kan.


MAAR HOE KRIJGEN DIE YOGI'S DAT WEL VOOR ELKAAR?


Dan mag je gewoon de yogi in 1 dag workshop met DjezzManon en Sandesh niet missen. Gezamenlijk hebben ze meer dan 35 jaar yoga ervaring. Zijn ze beiden door hun eigen barrieres gegaan en hebben ze het pad van moeten naar verlangen gevonden.


Scheiding, ondernemerschap, overgewicht, burnout, lichamelijkse blokkades, relatieproblemen, ongezond eten, alleen je kind opvoeden, familie trauma's. You name it. DjezzManon en SAndesh hebben de kracht gevonden om volledig in het leven te staan door Kundalini Yoga beoefening. Ze staan te popelen om hun best practices muit 35 jaar yoga beoefening met je te delen. 

Leer in 1 dag hoe je een yogi voor het leven kan zijn

Je zult de beste tips en tricks leren om je eigen yogi dag en dagelijkse discipline op te bouwen. Niet alleen voor de makkelijke dagen, maar ook de moeilijke dagen. 

Dit zijn de Trainers:

Sandesh

Als iemand die al 15 jaar yoga beoefent, heeft het worden van een yogi mijn leven veranderd. Het heeft me geholpen om een betere vader, partner en professional te worden, waardoor ik de energie en focus heb die ik nodig heb om op alle gebieden van mijn leven uit te blinken.


Maar de voordelen van yoga gaan verder dan alleen verbeterde relaties en carrièresucces. Persoonlijk heb ik ongelooflijke voordelen ervaren voor mijn eigen vitaliteit, waarbij fysieke uitdagingen zoals huidproblemen, voetpijn en leverproblemen tot het verleden behoren.


Yoga heeft me de tools gegeven om weer controle over mijn leven te krijgen en heeft een gevoel van vervulling, hoop en positiviteit aan mijn leven gegeven. En nu ben ik verheugd om mijn beste ervaringen te delen en anderen te helpen bij het opbouwen van een yoga discipline tijdens het aankomende evenement 'Yogi in 1 dag'.


Het is werkelijk een eer om mijn ervaring te delen met leden van de Kundalini Yoga Club en ik kan niet wachten om in contact te komen met andere yogi's en hen te helpen de transformerende kracht van Kundalini Yoga te ontdekken.

DJEZZ

Ik probeer al jaren te ontdekken wie ik ben en wat ik wil. Gedurende mijn leven heb ik veel verschillende banen gehad, waaronder een eigen kapsalon, bloemenbinder, conciërge en jeugdwerker, maar ik had altijd het gevoel dat er iets ontbrak.


Ongeveer 14 jaar geleden liet een vriend me kennismaken met Kundalini yoga en vertelde me over het Kundalini yoga festival in Frankrijk. Hoewel het idee van langdurig mediteren intimiderend was, besloot ik alleen naar het festival te gaan. Het bleek een levensveranderende ervaring te zijn, en het voelde alsof ik mijn ware roeping had gevonden. Kundalini yoga was altijd een deel van mijn leven geweest, maar ik had nooit de juiste pasvorm gevonden tot die dag.


Maar ook al wist ik dat ik de Kundalini yoga opleiding wilde volgen, ik voelde het niet in mijn lichaam. Dus besloot ik na het festival een 40-daagse meditatie te beginnen, waarover ik daar geleerd had. Op de 38e dag voelde ik het eindelijk in mijn lichaam - het onmiskenbare gevoel dat Kundalini yoga iets voor mij was.


Sindsdien heeft Kundalini yoga mijn bewustzijn in een snel tempo verhoogd, meer rust in mijn geest gebracht, me geholpen sneller met mezelf in contact te komen, en me in staat gesteld liefdevoller naar mezelf en anderen te kijken. Het heeft me ook geholpen om tussen de regels door te lezen en de in mijn lichaam opgeslagen pijn van vroegere trauma's los te laten. Kundalini yoga heeft ruimte gemaakt voor lichtheid, ruimte, helderheid en een pijnvrij lichaam.


Nu vind ik het geweldig om mijn kennis en hulpmiddelen met jou te delen tijdens "Yogi in 1 dag". Doe mee voor een transformerende dag waar je de magische kracht van Kundalini yoga kunt ervaren en de Kundalini energie door je lichaam kunt voelen stromen. Ik kan niet wachten om je daar te zien!

En er is ook prachtige live mantra muziek

YVONNE

‘’Nadha Brahma’’, ofwel ‘’alles is geluid’ zeggen de Indianen. Sjamanen en andere tradities hebben altijd gebruik gemaakt van de helende kracht van klank en geluid.


De huidige wetenschap (kwantumfysica) laat inderdaad zien dat alles uit golven en energie bestaat. De kracht van trilling, resonantie en muziek krijgt ook steeds meer aandacht in de geneeskunde.
Muziek brengt dus al eeuwenlang mensen in een andere stemming en vervoering.


Muziek is energie en trilling en doet iets met ons. Graag breng ik jou in contact met mijn muziek om een gevoelige snaar; de snaar van je ziel te mogen aanraken.
 Voorbij de mind te gaan. In herinnering te gaan, terug naar jouw oorspronkelijke zijn.Met mijn stem en muziek neem ik jou mee op reis naar sjamanistische oorden, indianenlandschappen en hemelse engelenhoogte.
 Een gevarieerde, diepgaande Sound Healing met de helende kracht van stem, lichttaal 
en daarnaast verschillende instrumenten als fluit, gitaar, synthesizer, didgeridoo, klankschalen, hang, stemvorken en percussie.


 Ik speel bezield in improvisatie diverse mantra’s, heartsongs en eigen muziek gevoed door de unieke energie van het moment en van de groep.

Wat ga je leren in de workshop?

Je leert de waarom Kundalini Yoga de yoga is voor deze drukke uitdagende tijden.

...zodat je weet waar je aan begint en hoe het werkt

Je ervaart de kracht van Kundalini Yoga door het doen van oefeningen, ademhalingstechnieken, partner oefeningen en meditatie...

...zodat je meer energie, rust en ontspanning ervaart

Je leert de helingskracht van mantras en je eigen helingskracht kennen...

...zodat je direct in contact komt met je Ware Zelf

Je leert hoe je een op maat yoga serie kunt maken voor jouw behoefte van de dag ...

...zodat je na de workshop elke dag thuis kunt oefenen en de positieve effecten van yoga kunt integreren

Je leert de belangrijkste technieken hoe je hart kunt openen en het geluk kunt ervaren in de kleine dagelijkse dingen...

...zodat je van elke negativiteit een positiviteit kunt maken.

Je voelt je na de workshop opgeladen en geïnspireerd...

...en je weet wat je na de workshop te doen staat!

Waarom aanmelden?

 • Je leert de principes & kracht van Kundalini
 • Je ervaart meer rust & energie
 • Je komt in contact met je ware zelf
 • Je kunt na deze workshop thuis zelf aan de slag
 • Je ervaart positieve veranderingen in elke aspect van je leven
 • Je geniet van live mantra muziek
 • Je ervaart een geweldige diepe helende groepsenergie.
 • Je krijgt lessen uit meer dan 35 jaar yoga ervaring

De Locatie: Metaal Kathedraal

HEAD OPENING, HEART OPENING


In het midden van Nederland ontwikkelt zich een prachtige inspirerende biologische gemeenschap. We zijn gezegend om deze prachtige inspirerende plek met jullie te delen. 


Door de gunstige ligging is deze plek goed bereikbaar met het openbaar vervoer en is het mogelijk om gratis te parkeren!

Hoe was de Yogi in 1 Dag?

Ontmoet gelijkgezinden
Ik ben blij om zoveel gelijkgezinde te ontmoeten. Vooral de schoonheid te kunnen zien in andere deelnemers, dat ze langzamerhand zichzelf open stellen. Wat weer helpt om zelf te durven openstellen en laten zien. Door anderen te zien, zie ik mezelf ook.
Vie Lam

Pracht kennismaking met kundalini yoga

Yogi in 1 dag is een pracht kennismaking met de Kundalini yoga. Het bevat precies die onderdelen die belangrijk zijn om te leren en te kunnen toepassen in het dagelijks leven, waardoor je leven een stuk relaxter wordt, je je stress momenten naar beneden kunt halen en ook om meer bewuster in het leven te staan. Deze dag is een goed begin om het te leren! Maar ook voor Kundalini beoefenaars is het een waardevolle dag om mee te maken en weer wat extra bij te leren...kortom, doe de volgende keer mee, dan kun je het zelf ervaren....
Mariette Deijen
Super leuk programma
Het programma was super leuk en afwisselend.
Zeer gevarieerd, een mooie geheel van verschillende elementen...
Het was als thuiskomen, met een klein beetje uitdaging om jezelf open te kunnen stellen en los te kunnen laten.
Anderen....

En als je je NU inschrijft, krijg je ook dit ongelooflijke BONUS pakket

Bonus - 1:
Gratis toegang tot de Introductie cursus Kundalini Yogi 1.0

Ontdek Kundalini Yoga, ook wel bekend als de Moeder van Alle Yogastijlen, een krachtige mix van Hatha Yoga, Raja Yoga, Mantra (Naad) Yoga, Bhakti Yoga, Tantrische Yoga, Karma Yoga en Laya Yoga.

Deze praktijk is speciaal ontwikkeld voor moderne mensen die geen uren kunnen mediteren in een grot maar toch willen floreren in het drukke leven, ongeacht hun flexibiliteit.

Kundalini Yoga versterkt je lichaam, verscherpt je geest en brengt je in contact met je ziel, terwijl je een krachtig aura opbouwt voor gevoeligheid in de wereld.


 • Begrijpen hoe Kundalini Yoga je fysieke lichaam beïnvloedt, waardoor het krachtig en effectief wordt.
 • Het beheersen van de 4 essentiële ademhalingstechnieken om ervoor te zorgen dat je altijd voldoende energie hebt voor je practice en je dagelijks leven.
 • Verkennen van de 8 aspecten van Kundalini Yoga voor snelle en diepgaande resultaten.
 • Omarmen van de unieke benadering van Kundalini Yoga om verbinding te maken met de wereld in plaats van je ervan terug te trekken.
 • Ontdekken van de dubbele aspecten van elke Kundalini Yoga asana voor verminderde weerstand en verbeterde voordelen, samen met de nadruk op het in balans brengen van het vrouwelijke aspect in de praktijk.


De normale prijs is €197 en je ontvangt het GRATIS

Bonus - 2:
Gratis toegang tot de Detox Challenge

Levenslange toegang tot het 11 dagen ontgiftende Kundalini Yoga online programma


 • Je zit lekkerder in je vel - want dagelijkse yoga en meditatie is een bewezen techniek om je beter te voelen
 • Je ervaart meer energie - doordat je alle onnodige ballast van je afgooit
 • Je voelt je blijer en positiever - waardoor je met meer vertrouwen in het leven staat
 • Je ervaart minder angst - en maakt je minder zorgen 
 • Je voelt je lichter - omdat je niet alleen fysiek, maar ook mentaal opschoont


De normale prijs is €15 en je ontvangt het GRATIS

flexibele rug yoga houding

Bonus - 3:
Gratis toegang tot de Flexibele Rug Challenge

Levenslange toegang tot het 11 dagen Flexibele Rug online programma


 • Betere energiecirculatie - Doordat je energie beter circuleert, ervaar je meer rust en helderheid.
 • Een soepelere rug en geest - En hoe Kundalini Yoga je helpt bij een levenslange flexibele rug.
 • Je leert de fysieke, emotionele en spirituele oorzaken van rugpijn - En welke affirmaties je kunt uitspreken per wervel om dit te helen.
 • Ontdek de 4 stadia van heling - En wat rugpijn jou te vertellen heeft.
 • Ervaar de kracht van de community - Samen ga je deze 11 dagen beleven en sta je niet alleen in dit proces.
 • Op je eigen tempo - Het mooie van deze online challenge is dat je hem op je eigen tijd en niveau kunt doen. Hierdoor kun je goed bij jezelf blijven en ervaar je geen stress.


De normale prijs is €15 en je ontvangt het GRATIS

Bonus - 4:
Neem je vriend GRATIS mee

Het is altijd leuker om yoga te doen met een vriend(in)

Alleen VANDAAG het ticket voor een vriend(in) is GRATIS.


N.B. Lunch is niet bij de prijs inbegrepen


De normale prijs is €87 en je ontvangt het GRATIS

Bonus - 5:
Boek Djezz Manon "Who the Fxxx is DjezzManon?"

"Ik laat mijn proces zien waardoor ik jou hoop te verlichten en te verzachten, door de herkenning die je dan hoort en voelt.

Vaak zien we verbindingen, relaties, vriend, vriendin, familie en werk als het over is, als een relief. Zo van...... daar ben ik klaar mee. En ja dat is natuurlijk ook zo, maaaar als je terug kijkt naar die periode.

Wat is er dan gebeurd? Waarin ben jij veranderd, wat voor groei heb je doorgemaakt, wat heeft het je gebracht? ENNN wat heb je achter je gelaten wat je nu niet meer nodig hebt?"


Djezz Manon Kamberbek


De normale prijs is €18 en je ontvangt het GRATIS

Deze fantastische aanbieding is TIJDELIJK beschikbaar voor €87
inclusief bonus pakket t.w.v. €410
(exclusief lunch)


00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Wat vonden anderen van Yogi in 1 Dag?

Voor mij was de Yogi in 1 Dag workshop een heel fijne verdieping in de Kundalini met een degelijke fundering. Naast allerlei bekende en ook nog onbekende oefeningen die we deden, was er nu tijd om meer het hoe en waarom te ontdekken onder de enorm fijne begeleiding van Jasper en zijn team. Er was een fijne sfeer in de groep. Ik voelde connectie en verbondenheid.
De aantekeningen en duidelijke handleiding die we hadden gekregen heeft me meer structuur gegeven, mijn horizon is verbreed en ik ben heel gemotiveerd om verder te gaan met Kundalini in mijn leven. 

Ik kan deze workshop aan iedereen aanbevelen die zich meer met Kundalini wil bezig houden of er al mee bezig is. Deze dag is namelijk geschikt voor alle levels. Heel veel dank nogmaals!

Esther

"Ik heb onlangs een privé Kundalini yoga sessie met Hai meegemaakt. Hai kan zich echt inleven in een persoon en laat zich leiden door zijn intuïtie. Voor de sessie voelde ik me niet geaard. De sessie bestond uit een hard werkend gedeelte (oh ja!) en een stress release gedeelte. Tijdens het harde werkgedeelte stelde hij me vragen en de antwoorden die naar boven komen zijn de antwoorden die aandacht nodig hebben. Aan het eind stelde hij een chant voor. Eerst voelde ik weerstand (schaamte) maar ging er toch in mee. Na een tijdje voelde mijn keelchakra bevrijd omdat ik de neiging heb mijn waarheid niet uit te spreken. Ik had dit echt nodig en ben dankbaar voor wat het me bracht. Na de sessie voelde ik me geaard, meer in balans en licht. Namaste!"


Michael

Het was een zeer inspirerende en energieke dag! De dag vloog echt om. Jasper legt heel fijn en uitgebreid de basisprincipes van kundalini yoga uit. Heel basic, no nonsense en met humor: I love it! Jasper is een mooi voorbeeld van hoe je dit mooie pad kan gaan bewandelen.

Ik heb meer kennis opgedaan en ben nog gemotiveerder om elke dag Kundalini Yoga te beoefenen. Dat komt doordat de workshop echt veel omvattend is: theorie en praktijk zijn mooi gemixt. 

Daarnaast heb ik ook nog eens leuke gelijkgestemde mensen ontmoet en daar heb ik nog steeds contact mee.

Een aanrader voor iedereen die nieuwsgierig is naar Kundalini yoga en meer energie wil hebben.


Karen

Praktische informatie over de Workshop

Datum: zondag 22 oktober 2023

Tijd: 10-17 uur 


Locatie: Metaalkathedraal

Adres: Rijksstraatweg 20 in Utrecht


Lunch:

Je kunt ook een lunch op de locatie bestellen. De Metaal Kathedraal heeft een zeer goede biologisch Veganistische en Glutenvrije catering. Voor €16,50 per persoon kun je via ons bij hen een lunch bestellen. Deze bestaat uit een soep en een maaltijdsalade peulvruchten en seizoensgroenten. Lunchbestellingen worden geaccepteerd tot 8 oktober.

NB. Na deze datum is de optie niet meer beschikbaar!


Ik wil me ook lichter, energieker en krachtiger voelen en doe mee