TAROT OF NOW
Oude wijsheid voor een Nieuwe Werkelijkheid

Tarot is een praktische tool om dieper te komen en vragen uit het dagelijks leven te beantwoorden.

Het antwoord op jouw vraag weet je vaak diep van binnen al.

Als je een kaart trekt weerspiegelt de interpretatie daarvan jouw onderbewuste ‘weten’.

En zo ben je in staat je eigen antwoord te vinden.

In deze training ontdek je hoe de wijsheid van tarot je zelfreflectie en inzicht kan brengen op een eigentijdse manier.


MEER INZICHT IN JOUW THEMA'S?

ONTRAFEL JOUW VRAGEN  MET DE WIJSHEID VAN DE EEUWENOUDE TAROT

Wil jij de Tarot of Now ook?
Bekijk de aanbieding

TAROT OF NOW ALS WEGWIJZER

De Tarot of Now kaarten stimuleren jouw proces van zelfrealisatie en geven nieuwe inzichten, inspiratie en aanmoedigingen op thema’s als werk, liefde, gezondheid, studie enzovoort. Het tarot deck sterkt daarin jouw vertrouwen, inspireert nieuwe doelen en stimuleert een positieve levenshouding om authentiek te zijn. Tarot of Now wijst de weg naar wijsheid en geluk.

Een eigentijdse interpretatie

Vernieuwend in Tarot of Now is dat de interpretatie van de eeuwenoude tarot non-duaal geschreven is, de taal van het Universum, wat alle vooroordelen overstijgt en voorbij gaat aan de wereldse tweestrijd. Zowel de teksten als illustraties zijn inclusief en verbeelden alle etniciteiten. Deze interpretatie is uplifting, versterkt je vertrouwen, inspireert nieuwe doelen en stimuleert een positieve levenshouding om authentiek te zijn. Nieuw is ook het praktische legbord dat helpt met het stellen van vragen en een speelse manier is om samen elkaars thema’s te onderzoeken op gebied van relatie of op basis van verleden-heden-toekomst.
Ik haal deze in huis

OVER TON PETERS

Ton Peters, schrijver van Tarot of Now en autoriteit op het gebied van tarot, schreef deze nieuwe, heldere visie op de eeuwenoude wijsheid van de tarot nadat zijn eerdere 2 tarot boeken uitverkocht waren. Ton is een spiritueel mens met een intuïtief talent dat hij door de jaren heen verder heeft ontwikkeld en versterkt. Vanuit zijn intuïtief meesterschap helpt hij mensen en organisaties in binnen- en buitenland bij het vinden van doorgang naar meer groei, balans, liefde en gezondheid.

CHAKRA’S EN DE TAROT

Tarot of Now richt zich op 9 chakrapunten. Bij elke tarotkaart wordt naast de interpretatie aangeduid welke van de chakrapunten extra aandacht - een appèl - verdienen.

In de les wordt dat appèl behandeld met afgestemde chakra meditaties en kriya’s die je in balans brengen en je ondersteunen op jouw pad.

Mooi cadeau idee zeg!

ONTDEK TAROT IN 11 LESSEN + BONUS

Deze training leert je alles om tarot als hulpmiddel te gebruiken voor inzicht, bemoediging, inspiratie in jouw persoonlijke ontwikkeling. Tarot of Now biedt ook affirmaties, Bach-bloesem adviezen en chakra inzichten per kaart met bijbehorende meditatie en kriya oefeningen. De training is geschikt voor beginners en gevorderden.


Tarot of Now, een wegwijzer naar wijsheid en geluk.


Les 1. Over Ton & Introductie 

Les 2: Tarot als hulpmiddel

Les 3: Voorbereiding op Tarot lezen

Les 4: Grote Arcana

Les 5: Kleine Arcana

Les 6: Interpretatie van tarotkaarten

Les 7: Legmethodes

Les 8: Bach-Bloesemremedie 

Les 9: Chakra Appèl met yoga oefeningen en meditaties

Les 10: Voorbeelden kaartlezen

Les 11: Afsluiting

Bonus

WAT KAN JE ALS JE DE TAROT TRAINING HEBT GEVOLGD?

Je kan zelf tarotkaarten leggen en duiden

Je weet welke vragen je kunt stellen en kunt ze beantwoorden

Je bent bekend met de symboliek en betekenissen van de kaarten

Je weet hoe je je innerlijke wijsheid kunt activeren met Tarot

Je bent wijzer over jezelf en de wereld om je heen

Je krijgt meer inzicht, helderheid en doorgang in jouw relaties

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER TAROT OF NOW

Els Thissen

Ha die lieve Ton,

Wat een prachtige set Tarotkaarten en een schitterend begeleidend boek. Het geheel is een juweeltje! De teksten zijn overduidelijk gebaseerd op de boodschap van ‘Een Cursus in Wonderen’. Ook bevat de doos nog een bord voor verschillende leggingen van de kaarten.

Je hebt me een groot plezier gedaan met de toegankelijke index voor het vinden van de beschrijving bij elke kaart. Geen gezoek maar ‘hop’ naar de juiste pagina.

Kortom: de teksten zijn prachtig, de tekeningen meer dan schitterend, het bord is praktisch en behulpzaam en het geheel zit in een handige doos. De kaarten en teksten zijn eigentijds, fris en duidelijk in taal en beeld.

Houd je ervan om tarotkaarten te leggen, dan is deze set een werkelijke aanrader.

Sytse KosmischVerbinder.nl
Ik ben professioneel Tarotist en heb mijn eigen praktijk. Daardoor heb ik al veel decks de revue zien passeren. Geen een zo krachtig als Tarot of Now. Het is een inclusief deck (niet alleen witte mensen) en is heel nauw verweven met de Rider Waite, wat voor mij de basis is. Het begeleidende boek (geen boekje) geeft je nog zoveel meer dan alleen uitleg over de kaarten. Zo worden er onder andere Bachbloesem remedies gekoppeld aan de energie van de kaarten. Fantastisch! Ik raad veel mensen dit deck aan omdat ik er zo enthousiast over ben. Daarnaast is het deck ook echt van goede kwaliteit en voelt het heel zuiver. Ik gebruik ‘m regelmatig voor dagkaartjes of in mijn besloten community om iets te duiden. Kortom: ik ben fan!!
DJ, Amsterdam
Als totale tarot-beginner ben ik totaal verrast door het spel en de prachtige beschrijving van de kaarten. Ik was behoorlijk sceptisch, maar je krijgt een rijke handleiding waarmee je dingen kunt opsporen die in je leven spelen. Iedere kaart voelde als een aanmoediging om het beste uit mijzelf en iedere situatie te halen. Echt liefdevol gemaakt en cool om te doen. En een enorme leuke verrassing door de speelse presentatie. Tegenwoordig worden mijn gasten steevast op een kaartje getrakteerd: open up! :). Ik had dit nooit verwacht maar ik blijf zeker kaarten trekken. Een mooi kado ook. Ik vind het echt heel goed gedaan, dank jullie wel. Ik blijf jullie volgen!

JOUW INVESTERING VOOR DE TAROT OF NOW TRAINING €147 INCLUSIEF  TAROT OF NOW DECK (TER WAARDE VAN €47,50)


11 Lessen + bonus = ruim 6 uur aan video content


Bijbehorende meditaties en yoga oefeningen


Full colour boek vol wijsheid, 272 pagina’s


Inclusieve illustraties en non-duale teksten


80 kaarten (22 grote Arcana kaarten, 56 kleine Arcana kaarten en 2 blanco kaarten)


Meditatieve oefeningen, bemoedigende affirmaties per kaart


Bach bloesem advies per kaart


Chakra inzicht per kaart


1 Legbord voor 2 soorten leggingen


Alles verpakt in een luxe opbergdoos

MOCHT JE TAROT OF NOW AL IN JE BEZIT HEBBEN BESTEL DAN HIER DE CURSUS VOOR €97, - 

PRIJZEN & OPTIES:

Tarot of Now Training

ZONDER Tarot of Now deck
127,-    97,-

Tarot of Now Training

INCLUSIEF Tarot of Now deck
147,-    117,-

HAAST JE! AANBOD VERVALT BINNENKORT - GRIJP HET!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden