innerlijke reis programma transformatie door de overgang jolene vd steen kundalini yoga club

De Innerlijke Reis: 
de overgang als transformatiefase.

Begrijp wat er in je lichaam en geest verandert. Je wordt begeleid door expert Jolène en met Kundalini Yoga en mediatie oefeningen. Start op elk moment met dit 14 weken online programma

Een persoonlijk bericht van Jolène,
docent van dit programma 

Lieve vrouw,

 

In de overgang kun je door woelig water varen. Je hormonen zijn een nieuwe balans aan het zoeken. Je geest ondergaat een verandering. Met je leven hoe het was wil je of kun je misschien niet meer verder. Alles roept om tijd voor jezelf en ontspanning.

 

Als mijn toenmalige partner vroeg: wat wil je nou echt? Dan kon ik alleen maar uitbrengen gewoon NIKS, een jaar niks, en dan zie ik wel weer. Ik hoor dat van veel vrouwen. Die nood aan echt de boel de boel laten. Naar binnen. 

 

Ik ga je hierbij helpen! Ik ben je voorgegaan en ik inspireer en support je door deze fase. Alles wat je in 14 weken leert neem je mee. Niet alleen door de overgang, maar voor de rest van je mooie leven.

 

Achteraf zie ik hoe ik in de loop van de overgangsjaren veel thema’s bij de kop gepakt heb. Te beginnen met tijd voor mezelf. Volgens mij is dat de basis van goed door de overgang komen. Me Time. Om te ontspannen, niks te hoeven en te reflecteren, nieuwe dingen toe te laten, nieuwe dingen in je leven laten ontstaan. Daarvoor hoef en kun je niet altijd een jaar een break nemen.


Ik had het niet zonder support gered. 

 

Daarom wil ik jou ook support bieden. Je gaat alléén door jouw overgang, maar waarom zou je het zonder steun doen? Zonder de verhalen en ervaringen van andere vrouwen, zonder een reisgids, iemand die je is voorgegaan? Gun jezelf die karigheid van het alleen doen gewoon niet. Die tijd is voorbij.

Daarom bied ik een tof 14 weken online programma aan. Waarin ik je gids ben door een aantal thema’s. Zodat jij het samen kun doen. En je geholpen wordt helemaal het leven te kunnen leven zoals het voor jou bedoeld is.

 

We starten met wat er nu precies in je lichaam gebeurt, dan volgen lessen over ME TIME, grenzen stellen en bij jezelf blijven.
Maar ook moeder voor jezelf zijn, ontspannen, veranderen en tot slot de bevrijding: de Godin.. 

 

Thema’s die ik uit mijn eigen ervaring belangrijk vind en waarvan ik in gesprek met vrouwen, door het lezen van literatuur, en het volgen van opleidingen weet dat ze een belangrijke rol spelen in deze levensfase van vrouwen. 

 

Heb je het fijn gevonden dagelijks yoga te doen, heb je baat bij de pranayama’s? Vind je mijn manier van lesgeven prettig? Voel je je gesteund door de mails? Heb ik je geïnspireerd door mijn coachingsvragen

 

Tijdens het programma ‘de Innerlijke Reis’  vaar ik met je in 14 weken door 7 thema’s. Alles wat je leert in het programma integreer je in je volgende levensfase. En heb je voor altijd bij je, als wijze vrouw. 

 

Ga je mee aan boord? 

Je bent meer dan welkom! 

 

Liefs,
Jolène

Meer over het online programma

 • Elke twee weken een nieuw thema met een introductie video en een tekst
 • Elke twee weken video's met bijpassende yoga oefeningen, meditaties en/ of mantra's.
 • Elke twee weken krijg je uitgebreide coachingsvragen om de wijze vrouw dieper te laten ontwaken
 • Intuïtieve schrijfoefeningen en andere wisselende verrassende opdrachten
 • e-Book 'De Innerlijk Reis' t.w.v. 19,95
 • En natuurlijk nog veel meer...
innerlijke reis programma transformatie door de overgang jolene vd steen kundalini yoga club
innerlijke reis programma transformatie door de overgang jolene vd steen kundalini yoga club
Voor mij een ontzettend waardevol rijk programma. Jolène is een kundige vrouw, heel uitnodigend en in staat om laagdrempelig veel informatie te verstrekken. 

Ik ga “aan” op haar energie. Ik heb een soort draaiboek gekregen voor transformaties waar ook een procesgang aan gekoppeld is. De combinatie van yoga en mantra’s vond ik erg fijn.

Nel

Dit is wat je gaat leren tijdens je Innerlijke Reis...

 • Wat er in je lichaam gebeurt in de overgang
 • Leer het ideale moment creëren om de verbinding met jezelf te versterken (en natuurlijk hoe je het beste je weerstand kunt oplossen en zonder problemen je familie mee krijgt in je proces)
 • 10 manieren om er als vrouw altijd voor te zorgen dat je Me Time hebt
 • Een wetenschappelijk bewezen techniek om in 3 minuten je geest zo rustig te krijgen als een bergmeer
 • Het ene woord dat het verschil maakt tussen een pijnlijke en moeilijke overgang en een ontspannen overgang die je een een wijze vrouw maakt
 • De belangrijkste techniek waardoor je iedere dag tijd voor jezelf vrij kunt maken zonder dat je familie of je werk eronder hoeft te lijden
 • Het geheim van wijze vrouwen die ontspannen door de overgang zijn gegaan en de exacte manier waarop jij dat ook kunt gaan doen
 • Hoe je als vrouw in de overgang “Nee” kunt leren zeggen zonder ruzie te krijgen met je gezin
 • Leer alles over hoe je lichaam verandert in de overgang 
 • De 3 belangrijkste technieken om je hormonen op een natuurlijk wijze weer in balans te brengen
 • Hoe hormonen je emoties beïnvloeden en vice versa (en wat jij kunt doen om deze vicieuze cirkel te doorbreken)
 • Een bij bijna alle vrouwen onbekende ademhalingstechniek die je opvlieger verandert in een koel briesje
 • Waarom meer dan de helft van de vrouwen in de overgang last heeft van stemmingswisselingen
 • De nummer 1 fout die je kan maken wanneer je als vrouw meer tijd voor je zelf wilt gaan claimen. (Dit doen kan je je huwelijk kosten…).
 • Wat een beroemde Amerikaanse gynaecoloog beweert over hormoonschommelingen (dit weet jij en al je vriendinnen nog niet en zorgt ervoor dat je de overgang in eens niet meer ziet als last maar als transformatie kans)
 • Hoe je je moederlijke kwaliteiten anders dient in te zetten in de overgang (en dit zorgt voor veel meer rust en balans in je leven).
 • Hoe door een paar eenvoudige inpassingen in je leven weer veel meer je intuïtie gaat werken.
 • Hoe je je bewustzijn als “medicijn” kunt inzetten  in de overgang
 • Yoga en meditatie oefeningen om oude pijnen los te laten en nieuwe talenten de ruimte te geven
 • Hoe je voorkomt dat je een verbitterde vrouw wordt in de overgang. En wat je moet doen om een zachte wijze vrouw te worden
 • Hoe je ook in de overgang je schoonheid kunt bewaren.
 • Ontdek de sleutel tot de “eeuwige jeugd” zelfs nog na de overgang. (Alleen voor deze informatie en oefeningen zou je al mee willen doen)
 • Wat ik leerde van een stylingcoach over je kleden in, tijdens en na de overgang
 • Waarom mantra's zingen zo goed is voor vrouwen in de overgang
 • Maak je eigen quote die jou altijd sterkt in je transformatie proces.

Over de Trainer

Jolène van der Steen (1963), van origine gezondheidswetenschapper, en jarenlang werkzaam als coach en loopbaanadviseur, ging zelf door een pittige overgangsfase. Haar leven veranderde positief ingrijpend. Maar niet zonder slag of stoot. Gefragmenteerd heeft ze haar weg afgelegd ondanks dat ze wel besefte dat de overgang ook een transformatiefase was.  


Haar missie is om vrouwen in deze fase te helpen nog beter zelf getuige te zijn, niet alleen van hun fysieke processen, maar ook van de krachtige transformerende beweging die onder de oppervlakte gaande is. Daarom benadrukt ze dat de overgang een innerlijke reis is.


Jolène beoefent sinds 2016 toegewijd Kundalini Yoga. Ze is moeder van een studerende zoon van 20, woont en werkt in Zuid-Limburg. Fijngevoelig, spiritueel, creativiteit, schoonheid en gezondheid zijn haar kernwaarden.

innerlijke reis programma transformatie door de overgang jolene vd steen kundalini yoga club

Anderen over Jolene

"Ik kon nu bewust ontspannen"
Ik ervaar dat je met je gevarieerde programma mij heel goed kon motiveren en inspireren. Vaker kan ik nu bewust ontspannen. Ik vraag gemakkelijker hulp als ik dat nodig heb en ik voel beter wat ik nodig heb.Mayke
"Ik voel meer acceptatie en rust"
Ik voel me dichter bij mezelf. Meer acceptatie en meer rust. Ik ben meer rekening met mijzelf gaan houden, beter gaan luisteren en mijn wisselingen toegelaten. En ik heb met mijn partner over verschillende onderwerpen gesproken omdat het niet alleen over klachten ging.
innerlijke reis programma transformatie door de overgang jolene vd steen kundalini yoga club
Nicole
"Ik neem nu tijd voor mezelf"
Ik heb geleerd meer tijd voor mezelf te nemen en ik ben echt rustiger geworden. En dat in die paar weken … Ik ben ook begonnen met één van de meditaties die me heel goed doen, om deze 40 dagen te doen.
Liliane
"Ik heb meer grip"
Aan het begin van het Reis had ik veel onrust. Ik voel nu meer grip, ik kan de vermoeidheid beter toelaten en ik weet wat ik er mee moet doen. Ik ben minder angstig.


Marthe
Jolène neemt je mee naar facetten van groei en begrip in de overgang. Vrolijk zacht diep, alleen en ook samen met andere vrouwen. Mantra zingen en dans hier een plons in het diepe daar, kriya’s en waardevolle vragen, elke week een beweging naar meer zelfbewustzijn. De cursus heb ik aangegrepen om meer rust en stilte te ervaren in de rommelige hectiek van deze tijd. Ik kreeg meer: sensibiliteit en voel de vertraging in de dingen die ik doe.
Dorine

Bonus:

Ontvang Gratis de helende training 'Mantra als Medicijn' 

Mantra's bieden essentiële steun tijdens de uitdagende momenten van de overgang voor vrouwen. In Kundalini Yoga, een genezende traditie, worden deze mantra's gezongen in Gurmukhi, een heilige Indiase taal. Ze dragen de krachtige vibraties van vrede, voorspoed, en emotionele balans.

Ontdek hoe je de juiste mantra kunt kiezen om te navigeren door specifieke uitdagingen zoals:


 • Opvliegers en temperatuurveranderingen
 • Hormonale stemmingswisselingen
 • Slaapstoornissen
 • Seksuele veranderingen en intimiteit
 • Geheugen- en concentratieproblemen
 • Stress en angst
 • Relatieproblemen


Zelfs als je de betekenis van de mantra's niet begrijpt, werken ze diep door in je psyche en lichaam. Leer de achtergrond van elke mantra en versterk je ziel om met gratie door deze uitdagende fase van het leven te gaan.

De normale prijs is €97 en je ontvangt het GRATIS

2 bergen

De waarde voor deze waanzinnige 14-weeks programma is € 247,-
De training 'Mantra als Medicijn' kost normaal € 97,-
Maar als je vandaag inschrijft kun je meedoen voor €97,- (ipv €344)


00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Lees meer over Jolène haar eigen innerlijke reis door de overgang

Mijn naam is Jolène van der Steen, 57 jaar, moeder van een net uitgevlogen zoon van bijna 20. Tot ruim twee jaar geleden werkte ik als loopbaanadviseur in een groot academisch ziekenhuis. Het was een drukke baan in een complexe organisatie, waarbij ik me als alleenstaande moeder redelijk overeind hield tot de overgang aanbrak. 


Ondanks dat ik een gezonde leefstijl had en heel wat aan persoonlijke ontwikkeling deed, belandde ik toch in een behoorlijke storm voor en tijdens de menopauze. 


Ik zocht en ik vond hulp in allerlei vormen. Fysiek en emotioneel. Ik kreeg last van slapeloze nachten, hartkloppingen, ik voelde me snel onder druk en ik was doodmoe. Ook emotioneel was ik gauw uit balans, snel huilerig en snel geïrriteerd. Mijn draagkracht om te doen wat ik altijd had gedaan raakte steeds meer op. Mijn relatie vroeg meer van me dan ik kon bieden. Ik had niet zoveel meer te bieden en dat riep veel angst bij me op. Wat als ik dat nooit meer kon?


Ik zag zelf niet altijd dat het de overgang was die de verandering als een diepe onderstroom voortstuwde.


Toen ik dagelijks aan yoga en meditatie ging doen kreeg ik langzaamaan vertrouwen in een grotere beweging, eigenlijk weer vertrouwen in het leven. Uiteindelijk wrong ik me uit een destructieve relatie, kon ik mijn baan verlaten met een regeling, wat een resolute en spannende stap was.

Daarna ben ik op reis gegaan. Ik ging een paar maanden doen wat ik altijd al wilde, een tijd in Italië zijn, een beetje Italiaans leren. Het begin van een nieuw leven. Ik had niet gedacht dat ik die droom ooit zou verwezenlijken. Dat was twee en half jaar geleden. En na die éne droom volgden er meer…


Nu gids/coach, schrijf en ontwerp ik trainingen als Veervrouwe. Ik werk met wie ik ben, met mijn levenservaring, mijn eigen kennis en wijsheid, mijn liefde en een vleugje magie. Mijn creativiteit kan weer stromen en ik kan beter letten op wat mijn lichaam nodig heeft. Ik ben zelfs van niks doen gaan houden, van wat treuzelen en lanterfanten, in bad of op de bank. Dat is super nieuw voor me, maar erg lekker.


“Het leven wordt voorwaarts geleefd, en achterwaarts begrepen”, zei Deens filosoof Kierkegaard. Zo waar is dit citaat als ik naar mijn eigen leven en overgang kijk.


Het liefst gun ik jou, mooie vrouw, dat je net zoals ik vertrouwen houdt in jouw overgang, jouw overzeese reis naar de volgende levensfase van wijze vrouw. Wellicht besef je pas later dat de overgang, zeker als die tumultueus is, je daar gebracht heeft.


Liefs,


Jolène

Gun jij jezelf ook deze transformatie?

Schrijf je dan nu in!

Over de Kundalini Yoga Club

In een wereld waarin mensen weten wie ze zijn, in balans zijn met hun aardse en spirituele zijn, ervaren mensen de echte betekenis van vrijheid en is het fijn samenleven voor iedereen. Maar hoe kom je op dat punt? Wij maken mensen zoals jij vertrouwd met hun eigen wijsheid en sensitiviteit zodat je de balans ervaren tussen aards succes en spirituele verlichting. Op ons Nederlandstalig online platform bieden en stimuleren wij de discipline van een dagelijkse yoga practice waardoor je zelf aan de slag kan om blokkades en patronen te doorbreken en tot zelfinzicht te komen.
(De leraren op het platform zijn allemaal goedgekeurd door het Guru Gian instituut.) 

+500

Actieve yogi's in de community

+250

Kundalini Yoga lessen

+15 

Kundalini Yoga docenten

+7000

Yogi's gingen een challenge aan