Mul Mantra Jappa
met Guru Gian & Guru Deva

Ervaar de kracht van de Mul Mantra in deze Jappa waarin we
11000x de Mul Mantra van Guru Naanak reciteren. 


Maandag 8 april tot en met woensdag 10 april. 

Sat Naam Yogi(ni),


Als je dieper wilt mediteren en je geest stiller wilt maken dan wil je lange Jappa's doen.


Jappa's zijn lange recitaties van mantras. Ze zorgen voor een krachtige reiniging van je onderbewustzijn en de spirituele vibraties ("de Naam") zorgen voor een expansie in je bewustzijn. 


De 11000x Mul Mantra Jappa is een van de meest krachtige Jappa's. De Mul Mantra is een zogenaamde "fate killer". De mantra heeft het vermogen om je bestemming in je leven te veranderen. 


De Mul Mantra Jappa was de eerste Jappa die ik ongeveer 15 jaar geleden voor het eerst deed. Het was een bijzondere ervaring voor mij. Tot aan de dag van vandaag heb ik een bijzondere relatie met de Mul Mantra gehouden. 


De Mul Mantra is het begin van de Japji en vertelt over de Verlichtingservaring van Guru Naanak. Het is een korte en krachtige mantra die al je 10 energetische lichtlichamen activeert: je ziel, je negative mind, je positive mind, je neutral mind, je fysieke lichaam, je arcline, je aura, je prana lichaam, je subtiele lichaam en je stralende lichaam.


Je bent uitgenodigd om mee te doen met de 11.000 recitaties of je kunt gewoon vrijblijvend een paar uur komen mediteren.


We hopen je te zien!


Sat Naam,

Guru Gian & Team Kundalini Yoga Clubkundalini yoga yogi bhajan
"The Mul Mantra will change your fate. It removes the fate and changes the destiny to complete prosperity. It rids one of fear and keeps one in touch with the very foundation or root of life, the soul. Reciting it rids one of all enemies." 
Yogi Bhajan

De Mul Mantra Jappa geeft je een diepe meditatieve ervaring en stuurt je leven naar de juiste richting. 

Over de Mul Mantra Jappa

De hele Mul Mantra is een kompas dat naar het Eenheidsbewustzijn wijst. Het beschrijft de mens die zich volledig bewust is van zijn spirituele realiteit. 


Guru Naanak was een Meester van het Geluid. En de Mul Mantra is het geluid dat alle wetenschap van de Shabd Guru bevat. Het geeft bewustzijn en balans en brengt je hele systeem in harmonie. Je komt zelf in harmonie, je innerlijke kompas gaat aan en je leven gaat zich vanzelf bewegen in de juiste richting. Je gaat van karma naar dharma.


De MulMantra is een hulpmiddel om ons te helen en contact te maken met onze diepten doordat het de 108 elementen van je lichaam weer in balans te brengt. 


Japa betekent het herhalen van heilige letters, of mantra's: het is een meditatietechniek uit de yogatraditie,

en de Sikh-lijn heeft een perfect systeem van Naad Yoga gecreëerd dat transformatie in het fysieke lichaam, het emotionele lichaam en de geest stimuleert en stabiliseert.


We zullen de MulMantra 11.000 keer laten trillen om een grote cyclus te voltooien. Dat wordt ook wel een Mahan Jaap genoemd. Dit zorgt voor een complete heling en reset. 


De Mul Mantra Jappa is een mogelijkheid voor iedereen  die zijn beoefening naar een nieuw niveau van diepgang wil brengen.


Voor de mensen die de Mul Mantra niet kennen...

Ek Ong Kaar Sat Naam Karta Purkh Nirbhao Nirvair Akaal Murat Ajonee Saibhang Gurprasaad Jap

Aad Such Jugaad Such Hai Bhee Such Naanak Hosee Bhee Such

Eén Spirit Stroomt Door Onze Creatie, dat is ons Ware Zelf, Creatief Zijn dat Doet, Zonder Angst, Zonder Vijand, Voorbij de Dood, Ongeboren, Uit Zichzelf Verlicht. De Blessing van de Guru. Herhaal, mediteer en contempleer hierop. 

Dit was Waar in den Beginne, Dit was Waar door de Tijd heen, Dit is Waar NU, Naanak zegt dat dit Altijd Waar Zal Zijn

Hoe gaat het in zijn werk...

Vanaf maandag 8 april 10.00 uur chanten we de Mul Mantra (met behulp van een speciale tape met een snelle Mul Mantra). Dit chanten gaat door tot woensdag 10 april om 20.00 uur. 


Je hoeft natuurlijk niet de hele tijd te chanten. Als je 11000x de Mul Mantra wil chanten dan moet je in totaal 24 uur chanten. Dat is dus 8 uur per dag! En die 8 uur per dag mag je ook verspreiden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om steeds een uur te doen, dan even naar buiten te gaan om te aarden, te strekken of te rusten en dan weer verder gaan. 


Je mag natuurlijk ook best meerdere uren na elkaar mediteren. 


Omdat dit de eerste keer is dat wij deze Mul Mantra Jappa geven mag je ook gewoon een paar uurtjes langskomen en mee mediteren. Dat bieden we gratis aan.


Wil je de hele 11000 Mul Mantra Jappa meedoen dan vragen we een kleine vergoeding (€111). Deelnemers aan de Japji Sahib Meesterschap Programma mogen gratis meedoen. 


Eventuele overnachting en eten moet je zelf regelen! Daar is ook alle tijd voor. Je hebt verschillende kamers in verschillende prijsklasses op Dopersduin in Schoorl zelf en ook het Fletcher hotel Jan van Scorel is dicht bij. 


Omdat we dus continue reciteren hebben we ook mensen nodig die vrijwillig in de nacht willen mediteren. Dit is niet verplicht maar als je de ruimte voelt wordt dit gewaardeerd. Er komt een speciaal meditatie rooster waar je je voor de nachturen kunt inschrijven. Juist s nachts mediteren is iets heel speciaals. 


Het wordt een hele mooie fijne ervaring en het is ook een heel goed moment om weer andere yogi's te zien!


 


Voor de eerste keer 11000x Mul Mantra Jappa betaal je geen €333 maar slechts €111

Ja ik doe mee!

Datum

Maandag 8 april 10 uur tot Woensdag 10 april 20 uur

Prijs

111,-

Tijd

10.00 - 20.00

Locatie

Dopersduin - Oorsprongweg 3 in Schoorl

Ontmoet de begeleiders van deze Jappa

Guru Gian/ Jasper Kok

Al bijna 20 jaar beoefen ik met veel plezier en resultaat Kundalini Yoga & Meditatie. Als gecertificeerd Kundalini Yoga docent en als Yoga Therapeut ondersteun ik al weer 12 jaar met behulp van Kundalini Yoga mensen in hun struggles met ziektes en blokkades en in het vinden van hun hart's verlangen.


In 2015 richte ik Gian Instituut op en lanceerde ik de Kundalini Yoga coaching level 1 & 2 training. Meer dan 250 studenten in binnen en buitenland volgden deze unieke Kundalini Yoga en persoonlijke ontwikkelingstraining en zijn nu Yoga Coaches. Sinds 2020 geef ik voor Yoga Alliance de Kundalini Yoga lerarenopleidingen level 1 en level 2.


Sinds 2018 is het mijn missie om alle Kundalini Yoga kriyas en meditaties in het Nederlands te vertalen en op video op te nemen. Samen met andere gastdocenten leeft dat voort in het grootste Nederlandstalige online Kundalini Yoga platform: De Kundalini Yoga Club. Hierop geef ik ook Nederlandstalig specialistische verdiepingscurssen zoals 365 Dagen Kundalini Yoga Meesterschap en Japji Sahib Meesterschap.

Als ex-wetenschapper en gepromoveerd econoom kijk ik met een nuchtere blik op de wondere wereld van Kundalini Yoga. Ik ben natuurlijk erg dankbaar voor wat Yogi Bhajan heeft doorgegeven maar ik onderzoek ook zelf oude yogische teksten en laat mij in mijn studie leiden door wat de Spirit mij door en voorgeeft. Voor mij is Kundalini Yoga en de Teachings van de 10 Sikh Gurus de meest transformatieve technologie die ik ken. Ik deel het graag met jou! 

Guru Deva

Ik ben Guru Deva. Mijn avontuur in de wereld van kundalini yoga startte rond 25 jaar geleden. Wat begon als een eenvoudige interesse, transformeerde al snel in een levenswijze die elke vezel van mijn bestaan doordrong.


2002 begon ik met les geven. De wens om een plek te creëren waar anderen de diepten van yoga konden verkennen, leidde tot de oprichting van een yoga centrum. 


Gedurende de jaren ontdekte ik een bijzondere voorliefde voor het begeleiden von groepen. Er schuilt een unieke kracht in het collectieve veld, een dynamiek die ik steeds opnieuw mag ervaren bij elke groep die ik begeleid. 


Sind 2008 ben ik docent van Kundalini Yoga lerarenopleidingen in landen als Nederland, Frankrijk, Duitsland en Engeland. Voor mij staat erbij het respect voor het individuele proces centraal. Het delen van kennis en het zien groeien van iedereen geeft mij onnoemelijk voldoening en inspiratie.


Verder heb ik een aantal jaren in de Kundalini Yoga ashram van Karta Singh in de Franse Alpen doorgebracht, een plek waar elk jaar zo’n 500 mensen komen om workshops, retraites of opleidingen te volgen - of gewoon om seva te doen. Ik heb in die tijd niet alleen behoorlijk wat leservaring opgedaan. Ik heb gekookt, schoon gemaakt, de sadhana verzorgd, nieuwsbrieven geschreven en voor de sevadars gezorgd. Een tijd van spirituele verdieping, persoonlijke transformatie en wel wat levenslessen ;-)


Inmiddels ben ik weer in Nederland en verheug me hier opnieuw mensen mogen te begeleiden.


Guru Deva is gecertificeerd Kundalini Yoga level 1&2 docent, business yoga coach en geeft Universal Healing Rays behandelingen. 

Vraag en Antwoord

Vraag: Kan ik ook online meedoen?

Antwoord: We zijn aan het onderzoeken of het technische mogelijk is om te streamen. Hou deze website in de gaten.


Vraag: Is de prijs inclusief overnachtingen en eten?

Antwoord: Nee, je moet zelf voor je overnachtingen en eten zorgen. Je kunt slapen en eventueel vaak ook mee-eten op Dopersduin (www.dopersduin.nl). Er zijn ook veel vakantiehuisjes en hotels in de buurt. Winkels en eetgelegenheden ook genoeg. 


Vraag: Kan ik ook eerder komen?

Antwoord: Ja, ik weet dat er al een aantal mensen op zondagavond komen. Dat is natuurlijk prima!


Vraag: Is er ook seva te doen?

Antwoord: Ja er is heel veel ruimte voor seva! Neem contact met ons op via contact@kundaliniyogaclub.nl. 


Vraag: Ik heb nog nooit zo lang gemediteerd is dat een probleem?

Antwoord: Nee dat is geen probleem. Zorg wel goed voor jezelf en schroom niet om af en toe te gaan verzitten of soms zelfs even te lopen. Een milde manier om te beginnen is om steeds een uur te mediteren en daarna even 5 minuten pauze te nemen en te gaan lopen. 


Vraag: Ik heb geen ervaring met de Mul Mantra. Is dat een probleem?

Antwoord: Nee hoor. Geen enkel probleem. Het is een korte mantra die leer je zo. Het is wel een snelle uitvoering van de Mul Mantra maar ook daar wen je weer aan!


Vraag: Ik weet niet of ik zo lang kan zitten mediteren?

Antwoord: Neem anders een meditatie stoeltje mee. Eventueel zijn daar gewone stoelen aanwezig waar je ook op kunt zitten en zo de meditatie mee kunt doen. 


Vraag: Zijn er contra-indicaties?

Antwoord: Bij sommige medicijnen wellicht. Neem even contact met ons op.


Vraag: Ik heb nog een andere vraag. Waar kan ik die stellen?

Antwoord: Stuur je vraag naar info@gurugian.nl