Kundalini Yoga Club:
5 Jaar Vol Inspiratie -
een Speciaal Geschenk voor Onze Leden!
Voor Altijd Samen Met Ons


🎉 We zijn 5 jaar oud! 🎉


Kundalini Yoga Club is verheugd om aan te kondigen dat we een opmerkelijke mijlpaal hebben bereikt - we vieren 5 fantastische jaren van Online Kundalini Yoga en Community. Dit hadden we niet kunnen bereiken zonder jullie onwankelbare steun en toewijding.


Om deze speciale gelegenheid te vieren, hebben we geweldig nieuws voor alle Kundalini Yoga liefhebbers.


We introduceren een speciaal LEVENSLANG lidmaatschap met exclusieve bonussen als onze manier om dankjewel te zeggen voor het deel uitmaken van onze reis.


En ben je natuurlijk ook gelijk voor eeuwig een Kundalini Yoga Held(in)!


Lees meer over dit opwindende aanbod hieronder!

Je hebt alleen NU een exclusieve kans om een LEVENSLANGE toegang te verkrijgen tot het lidmaatschap van de Kundalini Yoga Club

Jasper Kok Guru Gian

SAMEN JE PRACTICE OPBOUWEN EN ONDERHIUDEN

Met ons membership heb je toegang tot meer dan 300 Kundalini yoga en meditatie lessen gegeven door meer dan 15 gecertifieerde docenten en experten. Er is dus zeker een kriya en meditatie die bij je past. Meerdere zelfs :-) De lessen zijn telkens zijn heel goed uitgelegd aan de hand van video's. En ze zijn allemaal in het Nederlands. Ook al ben je thuis, je bent niet alleen: er is een  community waar je je ervaringen mee kan delen en waar jij ook hun ervaringen kan lezen. Weet je niet waar je moet beginnen? Dan krijg je een gratis intake gesprek. We hebben alles voorzien om jou te helpen een relevante en dagelijkse practice en verdieping in Kundalini Yoga op te bouwen. Welkom! 

DIT ZIT ER IN JE KUNDALINI YOGA CLUB MEMBERSHIP:

Gethematiseerde yoga sets 

Of je nou een beginner bent of juist houdt van meer uitdaging: de kriya's zijn opgedeeld in verschillende thema's. Zo zijn er sets voor beginners, sets voor je basis, sets om jezelf uit te dagen en sets om jezelf te transformeren. Ook zijn er korte 10 minuten Kundalini boosters voor als je weinig tijd hebt en Kundalini Yoga flow series als je zachtheid nodig hebt.

Meditaties met en zonder mantra en pranayama

Kundalini Yoga meditaties geven je een rustige geest en een opgewekt gevoel. Het ideale middel na je werk of gewoon omdat je er zin in hebt. In de Kundalini Yoga Club vind je elke week een nieuwe meditatie. Zowel zonder als met mantra. Ook vind je er diverse pranayama meditaties.

De kriya en meditatie van de week

Iedere maand krijg je een nieuwe Kundalini Yoga serie en meditatie in de Kundalini Yoga Club, zodat je altijd iets nieuws kunt doen. Doordat je steeds een nieuwe kriya en meditatie krijgt, is er elke week iets nieuws. Je blijft groeien en blijft de yoga beoefening leuk. 

De gastdocent van de maand

Kundalini Yoga lessen geven doe ik niet alleen, dat doe ik samen met andere fantastische Kundalini Yoga leraren en leraressen. Zo vind je bijvoorbeeld gastlessen in de Kundalini Yoga Club van Surjan Kaur (Kim Bakker), Daleep Kaur (Mira Maas), Business Yoga lerares Sat Kirtan Kaur Khalsa, en Shakti Dans lerares Germaine Duynstee. 

Kundalini Boosters 

Heb je weinig tijd, maar wil je toch lekker in je energie de dag beginnen? Doe dan één van de verschillende Kundalini Boosters die in de Kundalini Yoga Club staan. Deze boosters geven een snelle upliftment in je energie, zodat je je ruggengraat activeert, je navelpunt, je zenuwstelsel en je geest rustig maakt.
gelukkige blonde vrouw in geel bloemenveld

Onbeperkt toegang tot de challenges

Regelmatig organiseert de Kundalini Yoga Club een nieuwe 11-daagse challenge. Elke keer met een ander thema. Zoals bijvoorbeeld een challenge voor een Flexibele rug, om te detoxen, voor meer zelfliefde of om je spirituele kracht te verdubbelen. Als full member blijf je ook na die 11 dagen onbeperkt toegang houden tot deze challenges.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER DE KUNDALINI YOGA CLUB

Vandaag Kriya Bridge series gedaan van de Kundalini Yoga Club met Jasper Kok. Een online omgeving die heel erg behulpzaam is bij mijn dagelijkse Sadhana.
Jolène van der Steen
Dankjewel Jasper Kok, deze set was vandaag een heerlijk steuntje in mijn rug.Ida Salat
Alsof je in de les zit, maar dan privé . Heerlijk de Spinal Flex Kriya gedaan vanochtend.


Simone van den Ende

Dit is ons Exclusieve 5-jarig Kundalini Yoga Club jubileum aanbod!

1: LEVENSLANGE TOEGANG tot het kundalini Yoga Club lidmaatschap

Voorheen moest je een abonnement kopen voor een maand/seizoen/jaar. Maar nu heb je LEVENSLANGE toegang tot ons prachtige platform met meer dan 300 videos met Kundalini Yoga kriyas en meditaties. Het allergrootste Nederlandstalig Kundalini Yoga Platform.

2: Gratis toegang tot de volgende
ONLINE CURSUSSEN

Daar krijg je deze fantastische Online Trainingen bij:


- Mantra als Medicijn (waarde €97)

- Kundalini Yogi 1.0 (waarde €197)

- A Tantra Way of Living (waarde €97)

- Groene Dieet (waarde €67)

- Koude Training (waarde €97)

- 5 X Flexibele Rug (waarde €47)

- 5 X Sterke Core (waarde €47)

- 5 X Open Hart (waarde €47)

- 5 X Rustige Geest (waarde €47)

3: Gratis toegang tot alle
ONLINE CHALLENGES 

Deze challenges staan nu gelijk voor je open:


-  Flexibele Rug Challenge

- Detox Challenge

- Spirituele Kracht Challenge

- Mantra Challenge

-  Zelf-Liefde Challenge

- Zonnegroet Challenge

- Ontspannen Door Overgang Challenge

4: 5 JAAR 1 UUR per jaar GRATIS ADVIESGESPREK

Als je lid wordt van de Kundalini Yoga Club krijg je na 1 dag een mail waarin je een afspraak kunt plannen met Sandesh (Hai Vo) over hoe jij het best Kundalini Yoga kunt beoefenen. 


Sandesh geeft zelf al 10 jaar Kundalini Yoga les en is door Guru Gian opgeleid in Kundalini Yoga Coaching en numerologie. 


Gebaseerd op je geboortedatum en je persoonlijke behoeftes krijg je suggesties voor kriya's en meditaties.


Verder legt Sandesh je uit hoe de Kundalini Yoga Club werkt en is er ruimte om je vragen te stellen.


Zoals gebruikelijk is het consult 15 minuten, maar voor jou is het elk jaar 1 uur

Bestel dit ongelofelijke FEESTELIJK AANBOND
(TOTALE waarde = €5000) nu voor slechts €500

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

WAT ANDEREN OVER DEZE CURSUSSEN ZEGGEN

Over GROENE DIEET


Het heeft mij veel gebracht. Ik ben herstellende van Corona, maar hoe ik er vandaag bij zit is ongelofelijk. Ik voel mij fit, licht en liefdevol naar mezelf. Groen blijft zeker voor een groot deel van de dag in mijn leven. groen dieet programma detox immuunboost yogi dieet guru gian kundalini yoga club vir kaur
Saskia

Over KOUDE TRAINING


Ik wist niet hoe groot mijn innerlijke kracht was, totdat ik Bibian ontmoette en kennis maakte met de kracht van mijn eigen lichaam en geest door deze bloot te stellen aan extreme omstandigheden. In dit geval koud water in combinatie met ademhalingstechnieken.

Ik heb een horecabedrijf en als ik niet met de koud water training was begonnen, weet ik niet of ik het mentaal wel had gered in deze tijd. Ik kan nu wel zeggen dat ik door de training bij Bibian echt alles aan kan. Laat maar komen!


Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld.

En ben haar dan ook ongelofelijk dankbaar.

Christel

Over MANTRA ALS MEDICIJN
Ik beschouw jouw muziek niet alleen als muziek: het is een diep gebed dat door jouw stem beweegt. En wanneer dit gebeurt, kunnen de engelen dansen rond elke luisteraar die een open hart heeft.Sotantar Singh Khalsa
Over TANTRA WAY OF LIVING

Lieve Humita, het was onbeschrijfelijk mooi. Tantric Breathwork bracht me gelijk in mijn lijf, en jouw energie opende mijn hart. Al de vragen en de gedachtes gingen als een razende door de trechter en het antwoord was zo mooi en zo simpel. Je hebt mij een kans gegeven Tantra te mogen ervaren, en dit is echt anders dan wat ik dacht dat het was. Ik voel mij vrij en krachtig tegelijk.

Dit is nou echt een nieuwe ervaring voor mij welke ik in mijn werk als yogadocente kan gaan gebruiken. Bijzonder! dankjewel!

Irene, yoga teacher

Voel jij dat je dagelijkse practice meer ondersteuning en inspiratie nodig heeft?


Dan is de Kundalini Yoga Club de oplossing!

OVER DE KUNDALINI YOGA CLUB

In een wereld waarin mensen weten wie ze zijn, in balans zijn met hun aardse en spirituele zijn, ervaren mensen de echte betekenis van vrijheid en is het fijn samenleven voor iedereen. Maar hoe kom je op dat punt? Wij maken mensen zoals jij vertrouwd met hun eigen wijsheid en sensitiviteit zodat je de balans ervaren tussen aards succes en spirituele verlichting. Op ons Nederlandstalig online platform bieden en stimuleren wij de discipline van een dagelijkse yoga practice waardoor je zelf aan de slag kan om blokkades en patronen te doorbreken en tot zelfinzicht te komen.
(De leraren op het platform zijn allemaal goedgekeurd door het Guru Gian instituut.) 

+1000

Actieve yogi's in de community

+300

Kundalini Yoga lessen

+20 

Kundalini Yoga docenten

+15000

Yogi's gingen een challenge aan

Bestel dit ongelofelijke FEESTELIJK AANBOND
(TOTALE waarde = €5000) nu voor slechts €500

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden