Online training - Kundalini Yogi 1.0

Online  Training waarin jij de basis van

Kundalini Yoga & Meditatie leert in 14 stappen

De meest complete online starterscurus Kundalini Yoga & Meditatie

Ben jij gegrepen door Kundalini Yoga?

Wil jij je er verder in verdiepen?
Alles leren en ervaren van deze eeuwenoude yogische technieken? Maar toch modern, intuïtief en bewust? 

Volg dan deze Online Training: Kundalini Yogi 1.0

Moeder Van Alle Yoga's

Kundalini Yoga wordt ook wel de Moeder Van Alle Yoga's genoemd. Dit komt omdat het een combinatie is van Hatha Yoga, Raja Yoga, Mantra (Naad) Yoga, Bhakti Yoga, Tantrische Yoga, Karma Yoga en Laya Yoga. 


Het is de meest krachtige vorm van yoga en meditatie en je hoeft er niet extreem flexibel voor te zijn. Het is gemaakt voor de moderne mens die niet uren in een grot kan gaan zitten mediteren, maar voor mensen die volop in het leven staan


Kundalini Yoga maakt je lichaam sterk en fit. Je geest gefocust, helder en intuïtief. En je komt in contact met je essentie, je ziel. Hierdoor weet je wie je bent en wat je pad is in dit leven. Verder creëer je een krachtig aura waarmee je met je gevoeligheid in deze wereld kunt zijn en floreren.

vrouw met handen op het hart

Waar te beginnen?

In de Kundalini Yoga traditie zijn er wel 2500 verschillende yoga series en meditaties die je kunt beoefenen. Om je zenuwstelsel te versterken, je chakra's te openen, te detoxen, diep te ontspannen, je intuïtie te versterken en nog veel meer. Je kunt door de bomen het bos niet meer zien. De uitdaging van Kundalini Yoga is om hierin je weg te vinden. Niet getreurd!


Ik heb een online training samengesteld waarin je stap-voor-stap Kundalini Yoga leert en ervaart. Ik leg de belangrijkste technieken uit en introduceer  één voor één de belangrijkste Kundalini Yoga oefeningen, kriya's en meditaties. En omdat de training online is, kun je dit helemaal in je eigen tempo volgen

introductie cursus kundalini yoga en meditatie

Wat anderen zeggen over Kundalini Yoga

introductie cursus kundalini yoga en meditatie

De afgelopen 2 weken heb ik de Kundalini Yoga 1.0 Introductie Training gedaan. Ik ben inmiddels ongeveer een half jaar dagelijks bezig met Kundalini Yoga (reeds 3 keer een 40-daagse gedaan), maar ik vond dit een enorm verrijkende cursus.


Zeer informatieve en heldere filmpjes met uitleg over alle belangrijke aspecten van Kundalini Yoga. Weer veel nieuwe dingen geleerd dankzij de filmpjes en mijn motivatie (die al goed op niveau was) verder opgestuwd.


De filmpjes gaven me een goede context en mooi perspectief bij het hoe en wat van mijn dagelijkse practice. Ik kon een aantal zaken gelijk integreren in mijn practice, met name op gebied van alignement. Ook de opbouw van de kriya's vond ik fijn; binnen 14 dagen via een rustige opbouw komen alle essentiële kriya's en meditaties langs. Hoogtepuntjes voor mij waren Kriya Disease Resistance, Sarb Gyan Kriya, Kriya to Elevate the Spirit en Sodarshan Chakra Meditatie.


Wat fijn dat je deze cursus hebt ontwikkeld. Ik hoop dat deze cursus vele anderen net als mij inspireert om Kundalini Yoga leuker, diepgaander en effectiever te maken!

Testimonial van Maarten Mulder

Wat leer je zoal in deze online Kundalini Yoga training?

 • Hoe Kundalini Yoga op je fysieke lichaam inwerkt waardoor het zo'n krachtig effect heeft (dit heeft mij zelf meer dan 10 jaar gekost om te ontdekken).
 • De 4 belangrijkste ademhalingstechnieken die ervoor zorgen dat je altijd genoeg energie voor je practice en je dag hebt.
 • De 8 aspecten van Kundalini Yoga die ervoor zorgen dat je binnen een korte tijd veel effect uit je practice haalt.
 • Waarom traditioneel gezien je met andere yoga vormen je van de wereld afzet en met Kundalini Yoga juist meer in de wereld komt.
 • De twee kanten van elke Kundalini Yoga asana en hoe deze 2 kanten ervoor zorgen dat je veel minder weerstand en veel positievere effecten van je practice ervaart.
 • Een belangrijke vrouwelijke focus in je Kundalini Yoga practice die de mannelijke kant van Kundalini Yoga balanceert (en die ik persoonlijke in mijn eigen beoefening toepas en me daardoor veel meer gegrond voel).
 • De 8 verschillende aspecten en technieken in Kundalini Yoga (dit is de reden waarom Kundalini Yoga zoveel dieper werkt dan andere yoga's)
 • De 4 "locks" die ervoor zorgen dat de Kundalini Energie die je losmaakt ook goed doorstroomt (ik doe ze voor om je niet alleen de kennis te geven maar ook de ervaring).
 • De 3 belangrijkste meditaties om je zenuwstelsel voor te bereiden op deze tijd. 
 • Kundalini Yoga kriya's van Yogi Bhajan en een aantal door mij gemaakte beginnersseries speciaal voor de moderne mens.
 • Hoe je je eigen practice kunt aanpassen aan je eigen niveau en tijdschema.
 • Het belangrijkste (kleine) punt in je lichaam die ervoor zorgt dat het ontwakingsproces van start gaat (en natuurlijk kriya's om dit te versterken).
 • De 7 belangrijkste elementen van de yogische levensstijl.
 • De belangrijkste meditatie om te ontspannen (die werkt op het parasymphatisch zenuwstelsel - hoe vaker je deze meditatie doet, hoe gemakkelijker je kunt ontspannen).
 • Een transformatieve kriya die je helpt om oude trauma's los te laten. 
 • De wetenschappelijke onderzochte meditatie die supergoed voor je brein is en je leven in een flow brengt (deze studies hebben wetenschappelijk aangetoond dat het Alzheimer vermindert en het geheugen ondersteunt).
 • En natuurlijk nog veel meer. Waaronder mijn support en tips als je je yoga- en meditatie beoefening naar een volgend niveau wil brengen. Met deze extra tips zorg je ervoor dat je bewust en intentioneel je practice vorm geeft. 

Hoe werkt het online programma?

Deel 1: verdiepen in Kundalini Yoga

Je leert de voordelen, het proces van transformatie en de resultaten van Kundalini Yoga beoefening. Ook leer je het belang en de uitdagingen van meditatie en over de 8 aspecten van Kundalini Yoga. Daarna leer je over de 8 basistechnieken in Kundalini Yoga, de bhanda's en allignment, mantra's, pranayama en het navelpunt.

Deel 2: belangrijkste oefeningen

In deel 2 leer je in 14 lessen de belangrijkste oefeningen, kriya's, pranayama's, meditaties en mantra's. Er zit een logische volgorde in waarin we met de basisoefeningen beginnen en steeds een stapje dieper in de wereld van de Kundalini Yoga duiken.

Deel 3: optioneel

Dit deel  is optioneel en geeft je de kans om je practice naar een hoger niveau te brengen.

Je krijgt 29 video's met bijna 20 uur Kundalini Yoga! 

Jasper legt je alles uit en doet alles voor aan de hand van 29 video's. Je hoeft dus niet eerst lange teksten te lezen, je kan meteen aan de slag.

De meest complete online introductie en basistraining Kundalini Yoga van Nederland & België!

Je mag zeker zijn: nergens anders vind je een Nederlandstalige cursus die zo veel omvat. Omdat het in je eigen taal verteld wordt, is het ook duidelijker, begrijp je het sneller en kan je meteen aan de slag.

Aan het eind van de online training ben je een echte Kundalini Yogi en weet je precies welke elementen belangrijk zijn in Kundalini Yoga en wat jouw ideale practice is om je verder in te gaan verdiepen.

Wat zit er in de cursus?

7

Modules

7 verschillende modules die de cursus mooi onderverdelen in overzichtelijke onderwerpen. 

Video's

Alle uitleg wordt gegeven via video's. Er zijn ook vaak aantekeningen in tekst of aanvullende tekeningen en prenten. 

Kriya's

Het unieke aan de Kundalini Yoga Club is dat alle kriya's (oefeningenreeksen) in het Nederlands worden uitgelegd en ze ook volledig op video worden gedaan. Zo kan je meteen samen met Guru Gian de hele kriya doen zonder je af te vragen of je wel in de juiste houding staat. Hij doet het namelijk allemaal met je mee.

Meditaties

Ook de meditaties in de Kundalini Yoga Club worden toegelicht in het Nederlands en zijn helemaal op video opgenomen. Ook de mantra's en muziek staan in deze video's. Zo krijg je een totaalervaring.
6

Booster & Flow Series

De cursus bouwt dag per dag op. Zo start je met korte theorie om je de basis technieken en kennis mee te geven. Nadien start je met enkele korte booster series en bouw je verder op met flow series tot je uiteindelijk aan volledige kriya's komt.

Pranayama's

De ademenhalingstechnieken en oefeningen (pranayama) worden ook weer duidelijk uitgelegd in het Nederlands en voor de volledige tijd opgenomen. Zo doe je met Guru Gian mee en kan jij je concentreren op wat jij ervaart tijdens de oefeningen.

Wat kost deze zeer complete cursus?

Weet dat de echte waarde van deze cursus € 397,- bedraagt. Vermits het onze missie is Kundalini Yoga en Meditatie aan zoveel mogelijk mensen te kunnen aanreiken, willen we het betaalbaar houden voor iedereen.


Dat is de reden waarom we geen € 397,- aanrekenen,maar slechts  €197,-

Weet bovendien dat een deel van onze inkomsten worden doorgestort aan onze internationale organisatie om ook in de rest van de wereld Kundalini Yoga en Meditatie te verspreiden.Maar als je vandaag inschrijft kun je meedoen voor €97,- 

Jasper Kok Guru Gian Ibiza

Nog wat reacties van deelnemers:

introductie cursus kundalini yoga en meditatie
introductie cursus kundalini yoga en meditatie

Deze training is alleen VANDAAG te bestellen voor €97 en staat altijd tot je beschikking.

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Kundalini Yoga is mijn passie

In deze training heb ik al mijn ervaring van meer dan 15 jaar Kundalini Yoga gestopt. Ik beoefen deze yoga al voor meer dan 10.000 uur en heb meer dan 10 trainingen gevolgd. Ik geef inmiddels 13 jaar zelf les in deze vorm en geef trainingen en retraites in binnen- en buitenland. 


Al deze kennis, wijsheid en ervaring heb ik voor jou gebundeld in deze introductie training Kundalini Yoga 1.0. Ik weet zeker dat je er veel van gaat leren. 


Kundalini Yoga heeft mij op vele niveaus geheeld en heeft mij in mijn kracht gezet. Nu ben jij aan de beurt. De wereld heeft je nodig.


Sat nam,

Guru Gian/ Jasper Kok

Ja, ik wil deze training volgen!

Veel gestelde vragen:

 • Ik heb nog niet zo veel ervaring met Kundalini Yoga. Kan ik deze training dan doen?
  Ja zeker. Je hoeft geen jaren ervaring te hebben om de oefeningen mee te kunnen doen. Aan de hand van video's leg ik je precies uit hoe alles werkt. Je kunt dan op je eigen niveau de lessen meedoen. Je leert op deze manier echt de basis van Kundalini Yoga kennen.

 • Moet ik de 14 stappen allemaal direct elkaar doen?
  Nee hoor. De lessen openen wel, maar je kunt ze doen op een moment dat het jou uitkomt. Je hoeft dus niet elke dag een les te volgen om de training bij te houden.

 • Hoe lang blijft de training beschikbaar?
  Eenmaal aangemeld voor de training blijft de inhoud levenslang voor je beschikbaar.

 • Ik ben niet zo flexibel? Is het dan ook voor mij?
  Natuurlijk. Het mooie van Kundalini Yoga is dat niet elke houding perfect moet zijn, maar dat je een ervaring hebt. Je kunt dus alles op je eigen niveau meedoen en je eigen tempo. Heb je echt fysieke problemen? Overleg dan eerst even met je huisarts.

 • Ik volg al langer Kundalini Yoga lessen.  Is deze training dan ook voor mij?
  Ja zeker. In deze training ga je namelijk echt de diepte in. Als je lessen volgt (live of in de Kundalini Yoga Club) dan gaat het vaak om de ervaring, het voelen. Met de training ga je dieper en leer je ook over de achtergrond van Kundalini Yoga en waarom je bepaalde dingen doet en kiest. Je wordt dus bewuster over het waarom van een kriya, meditatie of pranayama, waardoor je ervaring nog dieper wordt. 

Over de Kundalini Yoga Club

In een wereld waarin mensen weten wie ze zijn, in balans zijn met hun aardse en spirituele zijn, ervaren mensen de echte betekenis van vrijheid en is het fijn samenleven voor iedereen. Maar hoe kom je op dat punt? Wij maken mensen zoals jij vertrouwd met hun eigen wijsheid en sensitiviteit zodat je de balans ervaren tussen aards succes en spirituele verlichting. Op ons Nederlandstalig online platform bieden en stimuleren wij de discipline van een dagelijkse yoga practice waardoor je zelf aan de slag kan om blokkades en patronen te doorbreken en tot zelfinzicht te komen.
(De leraren op het platform zijn allemaal goedgekeurd door het Guru Gian instituut.) 

+1000

Actieve yogi's in de community

+300

Kundalini Yoga lessen

+20 

Kundalini Yoga docenten

+15000

Yogi's gingen een challenge aan