Gratis Webinar:

Herstellen van jouw chronische lichamelijke of psychische klachten?

Leer jezelf helen van chronische klachten 

en creëer jouw leven vol gezondheid en levensvreugde!     

Sta jij ‘s ochtends moe op? En heb je gevoel dat je altijd te weinig energie hebt? Ben je snel overprikkeld

Of ervaar je watten in je hoofd of heb je last van depressieve gevoelens of schuldgevoelens? 

Heb jij last van buikpijn en gassen na het eten? Of voedingsintoleranties? 

Of heb je pijn in je spieren en gewrichten, of andere onverklaarbare klachten? Zoals ongewilde reacties op chemische middelen of straling zoals van wifi, gsm’s of batterijen?


En sturen de artsen je naar huis omdat zij er niets mee kunnen?Het leven met een lichaam niet meewerkt, valt niet mee. Je sleept je voort, wordt belet in je doen en laten, valt ‘s avonds uitgeput neer op bed en hoopt dat als je morgen wakker wordt het anders is. Dat je weer als vanzelf vitaal, vrolijk, soepel en aangenaam in je lichaam voelt. Maar dat gebeurt niet. Wellicht heb je al heel wat zorgverleners bezocht, maar zonder significante resultaten. Je verliest je vertrouwen in je lichaam, de toekomst en vraagt je wellicht af of er nog hoop is voor jou om te herstellen. Gelukkig is er wél de uitweg die je zoekt! Een manier om jezelf te leren helen; een oplossing die in jouzelf ligt. Jíj kan jezelf trainen te leren helen in alle opzichten. Zodat je iedere keer dat jij klachten ervaart, je zelf het gereedschap en alle kennis hebt om jezelf te helen. En zo jouw lichaam, jouw gezondheid, en jouw vertrouwen in jouw toekomst en een vitaal en gelukkig leven weer herstelt.   Dus, wil jij af van je chronische gezondheidsklachten en je weer energiek, gezond en vreugdevol voelen? Wil jij de controle over jouw gezondheid weer terug? Wil jij jezelf leren helen?Meld je dan nu kosteloos aan via onderstaande knop. 

Tijdens deze webinar ‘Jezelf helen van chronische gezondheidsklachten’ ontdek je….

  • Het herkennen van chronische stresssignalen van je lichaam;
  • Het belang van het direct herkennen van die stresssignalen;
  • Hoe stress en spijsverteringsproblemen samenhangen;
  • Op welke vier niveaus stress ontstaat;
  • Hoe je binnen een halve minuut je psychische welzijn en energieniveau positief verandert;
  • Hoe je in 2 minuten het stresshormoon cortisol in jouw lijf met 30% kan verlagen;
  • Hoe je met jouw taal je eigen welzijn positief kan beïnvloeden;
  • Welke rol jouw hersenen hebben in jouw gezondheid;
  • Hoe je nieuwe hersenpaden aanlegt die leiden tot gezondheid en levensvreugde;
  • En nog veel meer...

Hester van Deutekom

De webinar is online. 

Kun je niet aanwezig zijn? Schrijf je toch in en dan ontvang je de replay.

Wanneer

Maandag
23-01-2023
10:00

Wat zeggen anderen over trainingen van Hester :

“Ik stond zo enorm versteld van mijn eigen resultaten van een simpele oefening die Hester gaf tijdens de webinar, dat ik meteen volledig overtuigd ben van deze aanpak.”              


Esther, Leusden

“Ik zuig de informatie op en het wordt zo  begrijpelijk hoe je brein werkt waar je zoveel mee kunt, dus ook jezelf helen. Hester haar gedrevenheid is krachtig en maakt dat ik echt stap voor stap voor mijn eigen heling wil gaan.” 

Fiet, Bergen 
“Hester legt alles duidelijk en praktisch uit. Dat, in combinatie met haar eigen verhaal van herstel, inspireerde mij enorm om gedreven dit pad in te gaan naar mijn eigen herstel.” 


Renate, Zwolle

Over Hester van Deutekom:

Vlak na de geboorte van haar tweede kind, kreeg Hester op haar 34e te maken met ernstige gezondheidsklachten, waaronder chronische uitputting, burn-out, depressiviteit, ernstige slapeloosheid, constante pijn, hartkloppingen en paniekaanvallen. Als klap op de vuurpijl ontwikkelde zij ernstige stralingsovergevoeligheid. Omdat zij niet meer bestand was tegen alle wifi, bluetooth, zendmasten, gsm’s en elektra verloor zij haar huis en woonde totaal sociaal geïsoleerd van de buitenwereld 6 maanden in een tent in de natuur. 


Omdat artsen geen raad wisten met haar, ging zij zelf op zoek naar methoden om zichzelf te genezen. Ze las vele boeken, volgde meerdere opleidingen en probeerde alles op zichzelf uit om te ervaren wat het meest effectief was. 


Inmiddels is Hester weer een sprankelende, energieke vrouw die geniet van het leven, weer gewoon in een huis in een woonwijk woont. Ze bezoekt weer druk bezochte locaties en geniet van alle uitstapjes die ze weer zorgeloos als moeder met haar kinderen kan ondernemen. 


Zij is zo gefascineerd door het zelfhelend vermogen van het menselijk lichaam dat zij bevlogen haar kennis en ervaring met iedereen wil delen die daar baat bij heeft. Want zij gunt alle mensen een gezond en stralend leven! 


Daarom is het haar missie om iedereen die kampt met chronische stressgerelateerde gezondheidsklachten te leren hoe ze zichzelf kunnen helen. Uit al haar research en experimenten selecteerde en ontwikkelde zij de meest effectieve methoden om jezelf te helen. In haar training ‘de Feniks Metamorfose’, geeft ze jou deze doeltreffende gebruiksaanwijzing om jezelf te helen! 


Tot maandag 23 januari 10.00 uur!

Heb je nog vragen of wil je Hester eerst even spreken?

B​​​​oek dan hier je vrijblijvende 30 minuten gesprek met Hester.