DE FENIKS METAMORFOSE: 

Jezelf leren helen van jouw chronische lichamelijke of psychische klachten

in 6 maanden10-12 MAART & 24 JUNI

Hallo mooi mens, 

Ken je dat? Je leeft een gezonde levensstijl, beweegt voldoende en eet gezond maar toch blijf je tobben gezondheidsproblemen en stress.

Je hebt minder energie dan je zou willen, slaapt niet goed, ervaart spijsverteringsklachten, en voelt je regelmatig emotioneel of mentaal gestresst of neerslachtig.


Wil jij graag weten hoe dat komt? En beter nog, hoe je er vanaf komt?

Zodat je weer grip krijgt op je emotionele, mentale en fysieke gezondheid en zo weer een vrolijk mens vol energie te zijn in een lijf dat lekker meewerkt?


Dan is de Feniks Metamorfose training wat voor jou. Deze driedaagse training leert jou alles wat je moet weten over hoe bovengenoemde klachten ontstaan én veel belangrijker: hoe je het aanpakt en jezelf kan genezen. 

Want laat ik je twee dingen verklappen: alle bovengenoemde symptomen zijn signalen van chronische stress. En een lichaam in stress is per definitie niet in rust en herstel modus. Klachten door chronische stress verhelpt je niet door alleen je voeding aan te passen en yoga te doen. De huisarts heeft ook geen pilletjes voor deze klachten. Daar is méér voor nodig. 


Want chronische stress leidt ertoe dat jouw lichaam steeds verder uit balans raakt en meer gezondheidsklachten ontwikkelt. 

Zo wordt weinig energie burn-out klachten, neerslachtigheid wordt depressiviteit, slecht slapen wordt slapenloosheid, verstoorde hormoonhuishoudingen worden PMS klachten, laaggradige ontstekingen worden auto-immuunziekten. Hersenmist, fibromyalgie, paniekaanvallen, gevoeligheid voor straling, hartkloppingen…en deze lijst van chronische stress aandoeningen is nog veel langer.  Dat is een neerwaartse weg die je niet wilt bewandelen, toch? 

Liever word je elke dag weer gezonder, sprankelender en energieker, nietwaar? 


Deze training leert jou hoe jij the power of the mind en jouw onderbewustzijn gebruikt om jezelf te helen. Je krijgt alle inzichten en tools die je nodig hebt om jezelf weer in rust en herstel te brengen. Kennis en gereedschap die jouw levenslang gaan blijven helpen om de weg omhóóg te bewandelen. 

Zodat jij jouw lichaam weer in rust en herstelmodus brengt, zodat je weer in balans kan komen, kan helen en een leven vol energie en levensvreugde kan leiden!


Warme groet,

Hester van Deutekom


Tijdens deze driedaagse Feniks Metamorfose training leer je jezelf te helen van gezondheidsklachten veroorzaakt door chronische stress.


Hierin doe en leer je o.a.:

 • De snelste en effectiefste manier om stress te stoppen;
 • Jezelf in rust & herstel brengen zodat je kan helen;
 • De snelste methode om zelf nieuwe neurale paden in de hersenen aan te leggen die leiden naar gezondheid en levensvreugde;
 • Het herkennen van chronische stress signalen;
 • Op welke 4 niveaus stress ontstaat; 
 • Welke onbehulpzame patronen jij hebt die tot stress leiden;
 • Hoe je hersenen je lichaam aansturen;
 • Welke rol jouw hersenen en autonome zenuwstelsel hebben i.r.t. jouw lichaam en gezondheid;
 • De rol van jouw onderbewuste;
 • Hoe je jouw focus en lichaam behulpzaam inzet; 
 • Hoe je met jouw taal je eigen welzijn positief kan beïnvloeden;
 • Hoe je kan samenwerken met je onderbewuste om jouw welzijn positief te beïnvloeden;
 • Hoe je snel stopt met onbehulpzame gedachten en emoties zoals angst en zelfkritiek; 
 • Welke onderliggende diepe invloed jouw overtuigingen hebben op jouw stressniveau, patronen en gedrag;
 • Hoe je jouw onbehulpzame overtuigingen omzet naar helpende overtuigingen om rust op fundamenteel niveau te creëren;
 • Wat emoties eigenlijk zijn en hun invloed op energiehuishouding en onze gezondheid;
 • Hoe je goed met emoties om kan gaan en niet helpende emotionele patronen doorbreekt;
 • Hoe je elke dag je zelfwaardering, zelfvertrouwen en zelfliefde laat groeien en je lichaam kan helen. 

Dat klinkt goed!

Lees Martine haar ervaring met de Feniks Metamorfose:

“Deze diepgaande training heeft me veel gegeven: Een nieuw perspectief op ‘chronische' klachten, waardevolle inzichten, zelfs een verschuiving in m’n bewustzijn zou ik zeggen. 

En krachtige tools die écht werken waardoor ik zelf weer veel meer invloed heb op m’n gezondheid. Ik kan met recht zeggen dat ik binnen een half jaar grote positieve veranderingen heb ervaren. Ik heb veel gedaan, maar de kwaliteit van deze training (mede door de holistische benadering) vind ik echt uitzonderlijk.

 

En over Hester:

Ja, wat een prachtige vrouw is dit!

Zeer professioneel, en heel bekwaam op haar vakgebied. Ze is bevlogen, speels, krachtig, positief, intelligent. Bijzonder vond ik ook haar theaterachtergrond: dat maakt dat ze de kennis met meer diepte én lichtheid kan overdragen. En daarnaast heel waardevol: de individuele coaching na de trainingsdagen, zodat ik e.e.a. echt kon integreren in m'n dagelijks leven. Daarin bleek Hester bijzonder beschikbaar, heel empatisch (ik heb me zelden zo gezien en begrepen gevoeld) en haar creatieve geest was nooit voor één gat te vangen...

Dit alles, mét het feit dat ze zelf hierin ook een indrukwekkend pad heeft bewandeld

maakt haar wat mij betreft tot een uitzonderlijke coach.”

Martine 

Wat is er uniek aan de Feniks Metamorfose training?

Jij leert in deze training echt te begrijpen hoe je hersenen en centraal zenuwstelsel werken en hoe je samenwerkt met je onderbewuste brein om stress te stoppen om zo in rust en herstel te komen en te kunnen helen. Want chronische klachten zijn het gevolg van chronische stress.


Waarom is weten hoe jouw hersenen en onderbewustzijn werken zo belangrijk?


Elk orgaan heeft een functie. Je longen zorgen voor zuurstof, je hart pompt je bloed rond en je lever zorgt voor ontgifting. Jouw hersenen sturen echter álles aan in jouw hele lichaam, en jouw emotionele en mentale welzijn. Oftwel: “Fix your brain, fix your life.”  


Jouw logisch denkende bewuste mensenbrein stuurt jou maar voor 5% aan. En in stress maar 1%! Dat betekent dus dat jouw onderbewuste oeroude brein jouw lichaam, en emotionele en mentale welzijn voor 95-99% aanstuurt. En dat onderbewustzijn is ook nog eens 2 seconden sneller dan jouw denkende brein!


Snap je nu waarom bij stress een uurtje in de week praten bij de psycholoog niet helpt? Dat doe je immers alleen met je trage denkende mensenbrein. Sterker nog; praatsessies over jouw problemen lossen niets op maar verergeren zelfs jouw problemen!


En ‘een uurtje in de week’ bij een zorgverlener voor jouw gezondheid langs, is sowieso weinig effectief om te herstellen wanneer je de rest van de week in stressmodus blijft. 


De Feniks Metamorfose leert je echt te begrijpen hoe stress ontstaat en hoe je dit ook zelf creëert. En je krijgt vervolgens de kennis en tools hoe jij de héle dag én nacht jezelf snel in rust en herstelmodus kunt brengen door samen te werken met jouw onbewuste brein. Deze kennis is de gebruiksaanwijzing voor jouw heling. En zoals je wellicht weet: ‘knowledge is power’. In de Feniks Metamorfose leer jij de ‘power of your mind’ te gebruiken om elke dag als een ware Feniks te herrijzen uit de as waarin stress jou legt. 


Daarna gaan we nog een stap dieper, naar het niveau van overtuigingen, die diep in jou onbewuste liggen verankerd. Want reken maar dat overtuigingen als “ik ben niet goed genoeg” of ‘ik ben niet veilig in deze wereld’ heel veel stress creëren in jouw systeem. Daarom leer je die ook snel opruimen en veranderen. Want zeg nou zelf; het is toch veel rustgevender om de wereld en jezelf te zien door de filter van overtuigingen als “ik ben veilig” en “ik ben goed”? 


Dergelijke overtuigingen goed zetten in je onderbewuste zijn essentieel voor jouw herstel. Anders blijf je op diep identiteitsniveau stress ervaren. En daar wil je van af, nietwaar?


Welke resultaten kun je direct verwachten? 

 • Al direct na de training weet jij hoe jij snel met stress kunt stoppen. Je voelt je empowered omdat je echt weer voelt dat je het heft in je eigen handen kan nemen om jouw gezondheid en welzijn te creëren. 
 • Je begrijpt nu hoe stress ontstaat, herkent jouw stresssignalen en - patronen, en kunt er weer snel uit stappen. 
 • Concreet betekent dat je elke keer wanneer je emotioneel of mentaal niet lekker in je vel zit, op welke manier dan ook, je in staat bent hier in 10 minuten uit te stappen en weer gevoelens van vreugde, zelfvertrouwen en vrijheid te ervaren. Hetzelfde geldt voor fysieke pijnen. Ook deze kunnen je snel verminderen of helemaal stoppen.
 • Je weet hoe je plezierig en effectief kan trainen op triggers en situaties die in het verleden stressreacties bij je opriepen. Zodat je triggers verdwijnen en je situaties vol vertrouwen en rust in gaat en een totaal andere ervaring hebt. 
 • Je hebt in de training belangrijke overtuigingen geïdentificeerd, positief veranderd en weet hoe je hiermee zelf kan verder gaan, telkens wanneer jij tegen een blokkade oploopt in je herstel en leven.
 • Je kiest je woorden anders, praat op een andere manier in jezelf en over jezelf om jezelf positief te beïnvloeden en een nieuwe waarheid te gaan leven. Je weet hoe je jouw onderbewustzijn kunt sturen om de nieuwe waarheid van een leven in gezondheid en levensvreugde aan te nemen.   
 • Je verandert je focus en gebruikt bewust je lichaam om je mindset, energie en onderbewuste positief te beïnvloeden.

Welke resultaten volgen in de maanden na de training?

 • In de maanden leg je elke dag nieuwe hersenpaden aan naar rust en herstel wanneer je elke dag traint. Op deze wijze kalmeer je ook je centraal zenuwstelsel, welke overprikkeld is door stress. Hierdoor herstelt de balans steeds verder in je lichaam en heel je steeds verder. 
 • Je past ook gedurende de dag alle tools toe om enerzijds te zorgen dat je stressniveau laag blijft en anderzijds doorbreek je stresssignalen zodat je het grootste gedeelte in rust en herstelmodus doorbrengt. 
 • Hoe meer je bovenstaande toepast, hoe sneller je herstelt.
 • Je nieuwe kennis integreer je op een steeds dieper niveau in je bewustzijn en onderbewuste, waardoor het steeds meer eigen wordt en makkelijker gaat. De groepscoaching in het natraject helpt je hierbij en wijst je behulpzaam weer de goede weg op wanneer je in oude onbehulpzame patronen of negatieve overtuigingen vervalt. 
 • Je hebt een buddynetwerk die je hierbij verder ondersteunt. Deze mensen volgden met jou de training,spreken dezelfde taal als jij, en jullie bekrachtigen elkaar positief in jullie nieuwe waarheid van gezondheid en levensvreugde op jouw weg van herstel. 
 • Bovendien leer je in het natraject nog een aantal effectieve bio-hacks om ook jouw fysieke omgeving te optimaliseren voor jouw gezondheid.

Hoe ziet de training & de 6 maanden coaching eruit?


De training: 

+ Drie dagen van 9.00 - 17.30 onderdompelen in hoe je zelf jouw lichaam weer in rust en herstelmodus brengt en zo herstelt van je klachten; 

+ Direct leren en toepassen van alle tools tijdens de training;

+ ‘s avonds zelf oefenen om de Feniks methode stappen volledig automatisch te maken;

+ 3x een 1 uur lunchpauze met gezonde biologische lunch, afgestemd op voedselintoleranties;

+ Afwisselende training met ingebouwde ontspanningsmomenten, lekker bewegen en oefeningen in de frisse buitenlucht;

+ Kleine groepen voor veel persoonlijke aandacht voor de deelnemers;

+ Gratis verplicht meenemen van je partner, verzorger of ander belangrijk aanwezig persoon in jouw leven;  

+ Complete reader als naslagwerk van de training om levenslang profijt van te hebben;

+ Prachtige stralingsvrije, gezonde locatie in de natuur. 


Het traject na de training: 

+ Vanaf de eerste dag van de training pas je dagelijks toe wat je geleerd hebt in de training om stress te stoppen en zo te gaan helen.

+ Na tien weken een terugkomdag met de hele groep om succes te vieren, verder te verdiepen en een nieuwe boost van inspiratie te krijgen!

+ Train je dagelijks de Feniks Metamorfose stappen  om snel te herstellen; 

+ Wordt je 6 maanden ondersteund middels groepscoaching om echt te zorgen dat je alles wat je leert dagelijks in je leven implementeert. Want alleen door dagelijks te trainen en toe te passen kun jij jezelf helen!


De coaching is de 1e 3 maanden wekelijks en maand 4 + 5 1x in de 2 weken. De sessies zijn tussen de 60 en 90 minuten.

+ Je trainingsgroep vormt je buddy netwerk; zij zijn jouw en jij hun buddy om elkaar te steunen op deze weg van zelfheling. Je deelt wekelijks je positieve veranderingen en bekrachtigt elkaar successen. Je reikt uit naar je buddy’s voor support als je er zelf even niet uitkomt om weer op de juiste weg te komen. 

+ Degene die jij meeneemt naar de training begrijpt waar je mee bezig bent en leert de zelfde taal spreken als jij. Hij/zij vormt zo een extra steunpilaar van jouw heling in jouw dagelijkse leven en draagt zo in jouw dagelijkse leven bij aan het laten slagen van jouw missie om jezelf te helen!

Data

10-12 maart 2023 en 24 juni 2023 (terugkomdag)

Investering (inclusief 6 maanden groepscoaching)

2997, - 2497

Tijden

09.00 - 17.30

De Locatie

Achterweg 9 in Groet (Nederland)

We werken met kleine groepjes voor extra veel persoonlijke aandacht

We hebben maar plek voor 6 deelnemers met hun partners. Op deze manier kan Hester jullie veel persoonlijke aandacht geven. 

Bonus - Gratis 90 minuten durende Intake/Coaching Sessie met Hester

De prijs voor de training met de 6 maanden coaching is normaal - €2997, de vroegboekprijs is €2497
Maar omdat jij de webinar hebt bijgewoond krijg je nog €500 extra korting. 
Je betaalt dan €1997,-

Dit is wat anderen zeggen over deze training:

“Ik stond zo enorm versteld van mijn eigen resultaten van een simpele oefening die Hester gaf tijdens de webinar, dat ik meteen volledig overtuigd ben van deze aanpak.”    

   

Esther, Leusden
“Ik zuig de informatie op en het wordt zo  begrijpelijk hoe je brein werkt waar je zoveel mee kunt, dus ook jezelf helen. Hester haar gedrevenheid is krachtig en maakt dat ik echt stap voor stap voor mijn eigen heling wil gaan.” 
Fiet, Bergen
“Hester legt alles duidelijk en praktisch uit. Dat, in combinatie met haar eigen verhaal van herstel, inspireerde mij enorm om gedreven dit pad in te gaan naar mijn eigen herstel.” 


Renate, Zwolle

OVER HESTER VAN DEUTEKOM:

Vlak na de geboorte van haar tweede kind, kreeg Hester op haar 34e te maken met ernstige gezondheidsklachten, waaronder chronische uitputting, burn-out, depressiviteit, ernstige slapeloosheid, constante pijn, hartkloppingen en paniekaanvallen. Als klap op de vuurpijl ontwikkelde zij ernstige stralingsovergevoeligheid. Omdat zij niet meer bestand was tegen alle wifi, bluetooth, zendmasten, gsm’s en elektra verloor zij haar huis en woonde totaal sociaal geïsoleerd van de buitenwereld 6 maanden in een tent in de natuur. 


Omdat artsen geen raad wisten met haar, ging zij zelf op zoek naar methoden om zichzelf te genezen. Ze las vele boeken, volgde meerdere opleidingen en probeerde alles op zichzelf uit om te ervaren wat het meest effectief was. 


Inmiddels is Hester weer een sprankelende, energieke vrouw die geniet van het leven, weer gewoon in een huis in een woonwijk woont. Ze bezoekt weer druk bezochte locaties en geniet van alles wat ze weer zorgeloos als met haar gezin kan ondernemen. 


Zij is zo gefascineerd door het zelfhelend vermogen van het menselijk lichaam dat zij bevlogen constant door blijft leren en haar kennis en ervaring met iedereen wil delen die daar baat bij heeft. Want zij gunt alle mensen een gezond en stralend leven! 


Daarom is het haar missie om iedereen die kampt met chronische stressgerelateerde gezondheidsklachten te leren hoe ze zichzelf kunnen helen. Uit al haar research en experimenten selecteerde en ontwikkelde zij de meest effectieve methoden om jezelf te helen. In haar training ‘de Feniks Metamorfose’, geeft ze jou deze doeltreffende gebruiksaanwijzing om jezelf te helen! 


Nog een keer alles op een rij

3 daagse LIVE Immersion Training & 1 terugkom dag

6 maanden begeleiding voor echte integratie in jouw leven

Completer Reader als levenslang naslagwerk

Bonus: 90 minuten transformerende Intake/ Coachingsessie

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ik heb me aangemeld, hoe gaat het nu verder?

Na je aanmelding krijg je een bevestiging van je aanmelding en een intakeformulier. Daarna volgt ook een persoonlijk intakegesprek, zodat de trainster en jij elkaar al kunnen leren kennen. Dit gesprek is bij voorkeur live (locatie in Midden Nederland), of anders telefonisch of via beeldbellen. 


Het intakegesprek van ruim een uur is al direct een individueel coachingsmoment, vormgegeven via het NLP verandermodel waarmee we al direct waardevolle informatie op tafel krijgen over jouw huidige en gewenste situatie, belemmeringen & hulpbronnen.


Het traject duurt zes maanden; ben ik dan na zes maanden volledig hersteld?

De termijn van zes maanden is gekozen om mensen echt te ondersteunen in de eerste fase van neurologische verandering. Ons onderbewuste wil graag alles bij het oude houden en daarom is verandering voor veel mensen lastig. De coaching helpt om jou echt op de nieuwe weg te brengen. Na een aantal maanden ervaren mensen vaak al dat ze het goed alleen af kunnen, vandaar dat de coaching in maand vier en vijf ook minder frequent is. 


Dat wil niet zeggen dat iedereen na zes maanden al volledig hersteld is. Het wil ook niet zeggen dat jij dat níet bent. Resultaten verschillen. Liever zeggen we: gun jezelf de tijd om te helen. Soms gaat dit snel, soms minder snel. Wel mag je verwachten dat je na 6 maanden echt verbeteringen ziet in jouw welzijn. 


Jouw resultaat hangt af van meerdere factoren. Allereerste van hoeveel je daadwerkelijk dagelijks traint én je daarnaast  jouw stress signalen herkent en doorbreekt om jezelf weer in rust en herstel te brengen. Je zal merken dat je elke keer dat je een trainingsronde van de Feniks Metamorfose hebt gedaan, of nadat je een stresssignaal goed doorbroken hebt, je meteen beter voelt. 


Ten tweede verschilt het per persoon wat zijn of haar beginpunt is. De ene persoon heeft meer klachten dan de ander. Hoe lang het duurt voordat je permanent je klachten sterk vermindert of weg zijn, verschilt per persoon.


Daarnaast zijn er ook nog een aantal andere factoren sterk van invloed zijn op jouw gezondheid zoals jouw leefomgeving, blootstelling straling, kunstlicht, zonlicht, temperatuur, voeding en beweging. Hier zal op de terugkomdag na tien weken en in het natraject ook meer over verteld worden. 


Ik heb al zoveel geprobeerd zonder resultaat, hoe weet ik of deze training voor mij werkt/bij mij past?

Nadat je je hebt aangemeld voor de training volgt een uitgebreide intake. Mochten we samen daaruit concluderen dat deze training niet voor jou geschikt is, dan krijg je 100% van je geld terug!


Krijg ik echt mijn geld terug als deze methode niet voor mij werkt?

Als jij aan de voorwaarden voldoet en je merkt geen verbetering in je gezondheid, dan krijg je jouw geld terug.


Wat zijn de voorwaarden?

1. Een half jaar lang train je elke dag met de Feniks Metamorfose om nieuwe neurologische paden aan te leggen in je hersenen;

2. Je doorbreekt je stress signalen wanneer je deze herkent;

3. Je bent bij de online coachingen én de terugkomdag aanwezig en participeert actief;

4. Je trekt tijdig bij de trainer aan de bel om tussentijds de uitblijvende resultaten te bespreken. De trainer zal haar uiterste best doen om samen met jou te achterhalen wat de mogelijke oorzaken hiervan zijn. Hiermee ga je aan de slag.

5.  Je hebt ook de informatie van de terugkomdag en natraject geïmplementeerd.


Ik ben chronisch moe en wil graag ‘s middags slapen. Kan dat tijdens de training? 

Veel deelnemers met chronische stress zijn chronisch moe. Zowel het programma als de locatie laten het niet toe dat er ‘s middags geslapen kan worden. Wel zijn er gedurende de hele dag meerdere momenten waarop we ontspannen én momenten waarop we energie gaan creëren. 


Tegelijk wordt er ook met de inhoud van de biologische lunch rekening gehouden met je energieniveau. De lunch is een volwaardige maaltijd is maar niet zwaar verteerbaar. Ook bevat het geen overvloed aan snelle koolhydraten zodat je geen heftige schommeling in je bloedsuikerspiegel krijgt waardoor je energie nog verder daalt.  


Ik ben zelf al veel bezig met voeding voor mijn gezondheid, gaat daar de training ook over?

Nee. Deze training gaat echt over hoe jij chronische stress stopt door samen te werken met je onderbewustzijn. 


Het stoppen van chronische stress en in rust en herstel komen, is uitermate belangrijk voor onder meer een goed werkende spijsvertering, je immuunsysteem en de opname van voedingsstoffen door je lichaam.


Voedingsintoleranties kunnen namelijk ontstaan namelijk door chronische stress én door verkeerd voedsel. Beide aanpakken is dus een gouden combinatie om je lichaam te helen. 


Er is heel veel te vinden in boeken en op internet over hoe je met orthomoleculaire voeding jouw gezondheid kan beïnvloeden. Voeding hoort de bouwstenen te bevatten voor jouw gezondheid. De hedendaagse voeding uit de fabriek is teveel bewerkt en belangrijke voedingsstoffen ontbreken erin. Onbewerkte voeding uit de natuur, liefst biologisch is het beste wat je kunt geven. 


In mijn reader geef ik enkele richtlijnen voor gezond eten om je lichaam en brein te ondersteunen en je darmen te ontzien. Hierin verwijs ik ook naar goede bronnen om je verder te verdiepen in hoe jij jezelf de juiste bouwstoffen kan geven voor jouw heling. Mocht je voor de training hiermee zelf al in willen verdiepen, mail me dan vooral welke bronnen ik aanraad. 


Ik heb last van chemische overgevoeligheden en/of straling, is deze training ook voor mij? 

Absoluut. Deze training werkt heel goed daarbij!


Ook de locatie is stralingsarm en alle deelnemers zullen gevraagd worden hun mobiel thuis te laten. Zowel om met volle aandacht bij de training te zijn, als om te voorkomen dat gevoelige mensen hierdoor overbelast raken. Ook zal mensen gevraagd worden geen zware parfums / lotions te dragen. 


Wat wel heel belangrijk is als jij last hebt van straling: Zorg dat je huis in orde is voordat je aan de training begint. Want als jij constant overspoelt wordt door zendmasten, wifi, gsm gebruik, bluetooth of ‘dirty electricity’, dan kan je zenuwstelsel niet tot rust komen en herstel je niet. 


Ook voor mensen die niet bewust last van straling hebben maar wel gezondheidsproblemen hebben, is het zeer aan te bevelen om hun leefomgeving te optimaliseren. Onderzoek heeft aangetoond namelijk dat straling zonder enige twijfel bij iedereen voor stressreacties en verstoringen in het lichaam zorgt. 


Wil je weten hoe je jouw huis gezond maakt? Mail me dan vooral! 


Waarom moet ik verplicht mijn levenspartner meenemen?

Dat heeft meerdere redenen. Je gaat bij de Feniks Metamorfose training een aantal zaken leren die jouw partner in het dagelijkse leven gaat merken. Je taalgebruik wordt anders, je kijkt anders tegen stress aan en gaat daar direct naar handelen en stopt met stressgevende patronen en incorporeert andere patronen en gewoontes in je leven. 


Allereerst maakt je levenspartner maakt jou dagelijks mee en zeer waarschijnlijk deel je jullie huis. Hij/zij gaat de veranderingen dus merken. Het is daarbij heel waardevol dat hij begrijpt waar jij mee bezig bent en je ook steunt daarbij. O.a. door je bijvoorbeeld te wijzen op onbehulpzaam gedrag of overtuigingen, en stresssignalen, maar ook door jou de ruimte en tijd te geven om je trainingsrondjes te doen en zo te herstellen. Ook begrijpt hij de kracht van  jou bekrachtigen bij jouw positieve veranderingen en kan hij samen met jou een nieuwe waarheid aannemen over jou. Zo wordt de kans op succes na de training veel groter.


Uiteraard geeft de training ook voor levenspartners zelf alle handvatten om stress in hun leven te stoppen en profiteren ze er ook zelf van!


Ik heb geen partner om mee te nemen naar de training, wat nu?

Wellicht heb je iemand in je naaste omgeving die veel voor jou betekent en veel bij je betrokken is in je dagelijkse leven. Zoals een ouder, verzorger of beste vriend(in). Iemand waarop jij altijd kan terugvallen en die jou kan bekrachtigen in alle positieve veranderingen die jij na de training gaat ervaren. Iemand die jou steunt en dezelfde taal heeft leren spreken, vergroot de kans op jouw succesvolle herstel.


Ik kan niemand meenemen, krijg ik nu korting?

Nee, de prijs die we hanteren is een pakketprijs en staat vast.

Heb je nog vragen of wil je Hester eerst even spreken?

Boek dan hier je vrijblijvende 30 minuten gesprek met Hester