JE AANMELDING VOOR DE Chalenge IS GELUKT!

In je mailbox ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met alle praktische informatie. Deze kan soms in de spam terecht komen. Check dus goed ook je andere mappen. Niets ontvangen? Stuur een mail naar contact@kundaliniyogaclub.nl

MAAR WACHT NOG EVEN...

Boek 'Bevrijd' van Margot Hallemans

  ‘Bevrijd’ is de vrucht van het werk aan mezelf. Als een terugblik op de weg die ik afgelegd heb tot de Margot die ik hier en nu ben. Ik deel er met liefde mijn passie voor zelfontwikkeling en mijn eigen tools tot zelfrealisatie en wens, juich toe, dat ze voor jou net zoveel of misschien nog meer mogen betekenen dan voor mij. Bevrijd kan, naast mijn 21-daags yoga programma, dé ideale aanvulling voor je zijn. Deze extra tool bevat naast boordevol inspiratie- en reflectiemomenten ook nog zeven yogalessen en oefeningen die je nog meer verdieping zullen geven in jouw proces van bewuste groei.

  Mijn boek wordt jouw gids. Eentje die je naast de yogamat af en toe komt herinneren aan de liefde die je bij jezelf kan vinden, of de schoonheid en het vertrouwen dat je eigenlijk al bezit. Aan jou om het terug te vinden.

  Zin in deze “deep dive”? Begint het al te kriebelen? Geen zorgen, weerstand is de toegangspoort naar groei. Ik neem je graag bij de hand.

  Ga je met me mee?

Thema's die aan bod komen:

  • Expressie
  • Vrijheid
  • Communicatie
  • Liefde en verdriet
  • Commitment
  • Het ‘managen’ van je mind
  • Seksualiteit en relaties
  • etc...
Een boek met twee delen

Het eerste focust op inzichten en daadkracht met praktische oefeningen en reflecties die je neerschrijft in het bijbehorende notitieschrift.


Het tweede deel geeft je een zeer toegankelijke introductie tot yoga, voor meer verdieping op spiritueel vlak, met toegevoegde yogalessen, video’s en audiofragmenten.


Over de auteur

Aangename kennismaking.

Ik ben Margot.

Vlaamse actrice, yogadocente, intuïtief coach en auteur van m’n boek ‘Bevrijd’.

Daarnaast ben ik gebeten door alles wat persoonlijke groei omvat, en sta ik te popelen om mijn inspiratiezaadjes te delen met jou.

Ik heb ‘Bevrijd’ geschreven, op het moment dat ik voelde dat ik er klaar voor was om mijn eigen verhaal naar de betere versie van mezelf de wereld in te sturen. Al mijn mislukkingen, overwinningen en het hele verloop naar de wederopbouw van mezelf. Ik heb bewust gewacht tot ik voelde dat ik moedig genoeg was om mezelf kwetsbaar te tonen en er de kracht van in te kunnen zien.

‘Bevrijd’ daagt je uit om naar jezelf kijken, om uit je comfortzone te stappen. Het zet aan tot inzichten en actie, zodat je niet meer hoeft te berusten in een versie van jezelf die je ontgroeid bent. Een “JIJ 2.0” die leeft met meer levenslust -en kwaliteit, zodat je uiteindelijk van jezelf, je naasten en het leven zult houden op een manier die je nog nooit eerder gevoeld hebt.

Ben jij toe aan een inspirerende reis, vol groei en inzichten?
Klik hier en haal nu mijn boek in huis!