JE AANMELDING VOOR de challenge IS GELUKT!

In je mailbox ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met alle praktische informatie. Deze kan soms in de spam terecht komen. Check dus goed ook je andere mappen. Niets ontvangen? Stuur een mail naar contact@kundaliniyogaclub.nl

kundalini yoga guru

MAAR WACHT NOG EVEN...

Online training - Kundalini Yogi 1.0

Online  Training waarin jij de basis van

Kundalini Yoga & Meditatie leert in 14 stappen

De meest complete online starterscurus Kundalini Yoga & Meditatie

Ben jij gegrepen door Kundalini Yoga?

Wil jij je er verder in verdiepen?
Alles leren en ervaren van deze eeuwenoude yogische technieken? Maar toch modern, intuïtief en bewust? 

Volg dan deze Online Training: Kundalini Yogi 1.0

Waar te beginnen?

In de Kundalini Yoga traditie zijn er wel 2500 verschillende yoga series en meditaties die je kunt beoefenen. Om je zenuwstelsel te versterken, je chakra's te openen, te detoxen, diep te ontspannen, je intuïtie te versterken en nog veel meer. Je kunt door de bomen het bos niet meer zien. De uitdaging van Kundalini Yoga is om hierin je weg te vinden. Niet getreurd!


Ik heb een online training samengesteld waarin je stap-voor-stap Kundalini Yoga leert en ervaart. Ik leg de belangrijkste technieken uit en introduceer  één voor één de belangrijkste Kundalini Yoga oefeningen, kriya's en meditaties. En omdat de training online is, kun je dit helemaal in je eigen tempo volgen

introductie cursus kundalini yoga en meditatie

Wat anderen zeggen over Kundalini Yoga

Wat leer je zoal in deze online Kundalini Yoga training?

 • Hoe Kundalini Yoga op je fysieke lichaam inwerkt waardoor het zo'n krachtig effect heeft (dit heeft mij zelf meer dan 10 jaar gekost om te ontdekken).
 • De 4 belangrijkste ademhalingstechnieken die ervoor zorgen dat je altijd genoeg energie voor je practice en je dag hebt.
 • De 8 aspecten van Kundalini Yoga die ervoor zorgen dat je binnen een korte tijd veel effect uit je practice haalt.
 • Waarom traditioneel gezien je met andere yoga vormen je van de wereld afzet en met Kundalini Yoga juist meer in de wereld komt.
 • De twee kanten van elke Kundalini Yoga asana en hoe deze 2 kanten ervoor zorgen dat je veel minder weerstand en veel positievere effecten van je practice ervaart.
 • Een belangrijke vrouwelijke focus in je Kundalini Yoga practice die de mannelijke kant van Kundalini Yoga balanceert (en die ik persoonlijke in mijn eigen beoefening toepas en me daardoor veel meer gegrond voel).
 • De 8 verschillende aspecten en technieken in Kundalini Yoga (dit is de reden waarom Kundalini Yoga zoveel dieper werkt dan andere yoga's)
 • De 4 "locks" die ervoor zorgen dat de Kundalini Energie die je losmaakt ook goed doorstroomt (ik doe ze voor om je niet alleen de kennis te geven maar ook de ervaring).
 • De 3 belangrijkste meditaties om je zenuwstelsel voor te bereiden op deze tijd. 
 • Kundalini Yoga kriya's van Yogi Bhajan en een aantal door mij gemaakte beginnersseries speciaal voor de moderne mens.
 • Hoe je je eigen practice kunt aanpassen aan je eigen niveau en tijdschema.
 • Het belangrijkste (kleine) punt in je lichaam die ervoor zorgt dat het ontwakingsproces van start gaat (en natuurlijk kriya's om dit te versterken).
 • De 7 belangrijkste elementen van de yogische levensstijl.
 • De belangrijkste meditatie om te ontspannen (die werkt op het parasymphatisch zenuwstelsel - hoe vaker je deze meditatie doet, hoe gemakkelijker je kunt ontspannen).
 • Een transformatieve kriya die je helpt om oude trauma's los te laten. 
 • De wetenschappelijke onderzochte meditatie die supergoed voor je brein is en je leven in een flow brengt (deze studies hebben wetenschappelijk aangetoond dat het Alzheimer vermindert en het geheugen ondersteunt).
 • En natuurlijk nog veel meer. Waaronder mijn support en tips als je je yoga- en meditatie beoefening naar een volgend niveau wil brengen. Met deze extra tips zorg je ervoor dat je bewust en intentioneel je practice vorm geeft. 

Hoe werkt het online programma?

Deel 1: verdiepen in Kundalini Yoga

Je leert de voordelen, het proces van transformatie en de resultaten van Kundalini Yoga beoefening. Ook leer je het belang en de uitdagingen van meditatie en over de 8 aspecten van Kundalini Yoga. Daarna leer je over de 8 basistechnieken in Kundalini Yoga, de bhanda's en allignment, mantra's, pranayama en het navelpunt.

Deel 2: belangrijkste oefeningen

In deel 2 leer je in 14 lessen de belangrijkste oefeningen, kriya's, pranayama's, meditaties en mantra's. Er zit een logische volgorde in waarin we met de basisoefeningen beginnen en steeds een stapje dieper in de wereld van de Kundalini Yoga duiken.

Deel 3: optioneel

Dit deel  is optioneel en geeft je de kans om je practice naar een hoger niveau te brengen.

Je krijgt 29 video's met bijna 20 uur Kundalini Yoga! 

Jasper legt je alles uit en doet alles voor aan de hand van 29 video's. Je hoeft dus niet eerst lange teksten te lezen, je kan meteen aan de slag.

De meest complete online introductie en basistraining Kundalini Yoga van Nederland & België!

Je mag zeker zijn: nergens anders vind je een Nederlandstalige cursus die zo veel omvat. Omdat het in je eigen taal verteld wordt, is het ook duidelijker, begrijp je het sneller en kan je meteen aan de slag.

Deze training is te bestellen voor €197, maar nu kun je hem kopen voor SLECHTS €47

Kundalini Yoga is mijn passie

In deze training heb ik al mijn ervaring van meer dan 15 jaar Kundalini Yoga gestopt. Ik beoefen deze yoga al voor meer dan 10.000 uur en heb meer dan 10 trainingen gevolgd. Ik geef inmiddels 13 jaar zelf les in deze vorm en geef trainingen en retraites in binnen- en buitenland. 


Al deze kennis, wijsheid en ervaring heb ik voor jou gebundeld in deze introductie training Kundalini Yoga 1.0. Ik weet zeker dat je er veel van gaat leren. 


Kundalini Yoga heeft mij op vele niveaus geheeld en heeft mij in mijn kracht gezet. Nu ben jij aan de beurt. De wereld heeft je nodig.


Sat nam,

Guru Gian/ Jasper Kok

kundalini yoga guru

Ja, ik wil deze training volgen!