Zonnegroet Challenge
(Levenslange toegang)

Doe mee met deze 7- daagse challenge en maak op een laagdrempelige manier kennis met de

befaamde en zeer toegankelijke ‘Zonnegroet'

Aangename kennismaking. Ik ben Margot.

Vlaamse actrice, yogadocente, intuïtief coach en auteur van m’n boek ‘Bevrijd’.

Daarnaast ben ik gebeten door alles wat persoonlijke groei omvat,

en sta ik te popelen om mijn inspiratiezaadjes te delen met jou.


Ik neem je graag mee op reis naar jezelf, terug naar jouw kern, waar alles puur is en waar weerstand geen plaats kent. Geef je over aan de magie en de vreugde van het hier en nu en herontdek wie jij echt bent diep vanbinnen. Ik help je heel graag mee op weg tijdens mijn 7- daags Challenge,

hier exclusief verkrijgbaar bij de Kundalini Yogaclub!


Doe mee met deze 7- daagse challenge en maak op een laagdrempelige manier kennis met Margot’s yogastijl!   Tijdens deze challenge leer je op een zachte manier verbinding te maken met je lichaam en ademhaling.  Tegelijkertijd werk je aan de bouwstenen van de Hatha Yoga, met de befaamde en zeer toegankelijke  ‘Zonnegroet’.

Margot Hallemans - Hatha Yoga expert

Mijn weg naar yoga vond ik in een meer neerwaartse periode in mijn leven, toen ik de verbinding met mezelf eventjes kwijt ben geraakt. Omdat ik wist dat ik van nature een sterke connectie met mijn intuïtie en lichaam had, wou ik die met bewuste tools weer terugvinden. Yoga heeft me hierin alles gegeven wat ik nodig had, alsook de kracht om mezelf beetje bij beetje herop te bouwen. En zo begon ik aan de terugweg naar mezelf…


Maar wat is Hatha Yoga eigenlijk?

Ik noem Hatha yoga ook wel eens de meer “basic” yoga. Ik vind het de ideale yogastijl om mee te starten als beginnende yogi/yogini. Qua stijl ligt het wat meer tussen de eerder rustige Yin yoga en de actievere Vinyasa yoga. Ik heb er door de jaren heen m’n eigen “Margot-yoga” van gemaakt door er hier en daar wat invloeden van de andere stijlen aan toe te voegen. Zo vind je altijd genoeg variatie én balans in m’n lessen. Ervaar, voel, en adem het zelf…tijdens mijn programma.

Pssst… Blijf op de hoogte van alle nieuwigheden, retreats, workshops, yogadagen, en veel meer… via mijn instagramaccount of website: www.margothallemans.be


Heel graag tot ziens, ‘hoors’ of ‘schrijfs’

Namasté, Margot

Waarom deze challenge meedoen?

Maak op een laagdrempelige manier kennis met yoga

Beweeg op je eigen tempo, van thuis uit

Leer de bekende en zeer toegankelijke yogareeks ‘de zonnegroet’

Werk aan een gezonde ochtendroutine

Maak kennis met Margot als yogadocente

Iedereen kan meedoen, je hebt geen ervaring nodig!

Margot, Hatha Yoga expert, aan het woord

Hoe werkt de challenge?

  • De Challenge staat in de Kundalini Yoga Club (https://leden.kundaliniyogaclub.nl). Hoe je in de Kundalini Yoga Club komt, lees je in de mail die je direct na aanmelding ontvangt.
  • Je ontvangt elke dag een e-mail ter herinnering.
  • Je mag elke dag je bevindingen in het daarvoor bedoelde topic in het challenge board (Dag 1, Dag 2...etc.) delen en de steun en support van de groep ervaren.
  • Probeer elke dag de tijd te nemen om de Zonnegroet te beoefenen en deel te nemen aan de gemeenschap. Door consistent te zijn, kun je de positieve effecten van de oefeningen versterken en een diepere verbinding met jezelf en anderen creëren.
  • Toegang tot de Challenge is levenslang

Ja, ik wil graag levenslang toegang tot de Zonnegroet Challenge voor €7

Wat zeggen anderen over deze challenge?

Dag Margot, Bij deze wil ik je nog eens bedanken voor de vele yogalessen die je ons gegeven hebt. Bedankt voor je toewijding naar ons toe. Het heeft mij keer op keer veel deugd gedaan, ook al dacht ik soms dat ik volledig in de knoop lag .

anonieme getuigenis
Bryan
Wat Ben jij een voorbeeld voor vele mensen. Ook voor mij. Je geeft me altijd weer de kracht om door te zetten in het leven en om op tijd dingen los te laten. Dankjewel hiervoor, lieve Margot.


anonieme getuigenis
Saskia
Hey Margot. Ik was deze zondag aanwezig op de fantastische yoga-dag. Samen met Jitske hebben wij een zeer ontspannende dag beleeft. Nogmaals bedankt voor deze toffe ervaring en we nemen zeker nog eens deel aan 1 van uw yoga lessen
anonieme getuigenis
Jan

Ik wil me ook lichter, energieker en krachtiger voelen en doe mee