metaal kathedraal sfeer

Yogi in 1 Dag Workshop

Wil jij de kracht van Kundalini Yoga ontdekken?  

Doe mee met de workshop en word Yogi in 1 dag!


30 maart 2024 (Engelse Editie!)

Ontdek de Kracht van Kundalini Yoga in deze mooie workshop

Valt het je ook zo op dat yogi's fitter, bewuster, blijer zijn?

Heb wel eens een yoga les meegedaan en stond je versteld van hoe je je erna voelde?

Is het je opgevallen dat die mensen die vaak yoga doen veel postiever en minder gestresst zijn?

Heb je ervaren dat ze daadkrachtiger en gelukkiger in het leven staan?

Ja?


Dan herken je waarschijnlijk ook:

"Ik kan omogelijk elke dag yoga doen"

Geen Tijd , Geen Energie, Geen Plaats, Geen Geld, enz..

Oftewel duizend en 1 redenen waarom je ego vindt dat het niet kan.


MAAR HOE KRIJGEN DIE YOGI'S DAT WEL VOOR ELKAAR?


Dan mag je gewoon de yogi in 1 dag workshop met DjezzManon en Sandesh niet missen. Gezamenlijk hebben ze meer dan 35 jaar yoga ervaring. Zijn ze beiden door hun eigen barrieres gegaan en hebben ze het pad van moeten naar verlangen gevonden.


Scheiding, ondernemerschap, overgewicht, burnout, lichamelijkse blokkades, relatieproblemen, ongezond eten, alleen je kind opvoeden, familie trauma's. You name it. DjezzManon en SAndesh hebben de kracht gevonden om volledig in het leven te staan door Kundalini Yoga beoefening. Ze staan te popelen om hun best practices muit 35 jaar yoga beoefening met je te delen. 

Leer in 1 dag hoe je een yogi voor het leven kan zijn

Je zult de beste tips en tricks leren om je eigen yogi dag en dagelijkse discipline op te bouwen. Niet alleen voor de makkelijke dagen, maar ook de moeilijke dagen. 

Dit zijn de Trainers:

Sandesh

Als iemand die al 15 jaar yoga beoefent, heeft het worden van een yogi mijn leven veranderd. Het heeft me geholpen om een betere vader, partner en professional te worden, waardoor ik de energie en focus heb die ik nodig heb om op alle gebieden van mijn leven uit te blinken.


Maar de voordelen van yoga gaan verder dan alleen verbeterde relaties en carrièresucces. Persoonlijk heb ik ongelooflijke voordelen ervaren voor mijn eigen vitaliteit, waarbij fysieke uitdagingen zoals huidproblemen, voetpijn en leverproblemen tot het verleden behoren.


Yoga heeft me de tools gegeven om weer controle over mijn leven te krijgen en heeft een gevoel van vervulling, hoop en positiviteit aan mijn leven gegeven. En nu ben ik verheugd om mijn beste ervaringen te delen en anderen te helpen bij het opbouwen van een yoga discipline tijdens het aankomende evenement 'Yogi in 1 dag'.


Het is werkelijk een eer om mijn ervaring te delen met leden van de Kundalini Yoga Club en ik kan niet wachten om in contact te komen met andere yogi's en hen te helpen de transformerende kracht van Kundalini Yoga te ontdekken.

DJEZZ

Ik probeer al jaren te ontdekken wie ik ben en wat ik wil. Gedurende mijn leven heb ik veel verschillende banen gehad, waaronder een eigen kapsalon, bloemenbinder, conciërge en jeugdwerker, maar ik had altijd het gevoel dat er iets ontbrak.


Ongeveer 14 jaar geleden liet een vriend me kennismaken met Kundalini yoga en vertelde me over het Kundalini yoga festival in Frankrijk. Hoewel het idee van langdurig mediteren intimiderend was, besloot ik alleen naar het festival te gaan. Het bleek een levensveranderende ervaring te zijn, en het voelde alsof ik mijn ware roeping had gevonden. Kundalini yoga was altijd een deel van mijn leven geweest, maar ik had nooit de juiste pasvorm gevonden tot die dag.


Maar ook al wist ik dat ik de Kundalini yoga opleiding wilde volgen, ik voelde het niet in mijn lichaam. Dus besloot ik na het festival een 40-daagse meditatie te beginnen, waarover ik daar geleerd had. Op de 38e dag voelde ik het eindelijk in mijn lichaam - het onmiskenbare gevoel dat Kundalini yoga iets voor mij was.


Sindsdien heeft Kundalini yoga mijn bewustzijn in een snel tempo verhoogd, meer rust in mijn geest gebracht, me geholpen sneller met mezelf in contact te komen, en me in staat gesteld liefdevoller naar mezelf en anderen te kijken. Het heeft me ook geholpen om tussen de regels door te lezen en de in mijn lichaam opgeslagen pijn van vroegere trauma's los te laten. Kundalini yoga heeft ruimte gemaakt voor lichtheid, ruimte, helderheid en een pijnvrij lichaam.


Nu vind ik het geweldig om mijn kennis en hulpmiddelen met jou te delen tijdens "Yogi in 1 dag". Doe mee voor een transformerende dag waar je de magische kracht van Kundalini yoga kunt ervaren en de Kundalini energie door je lichaam kunt voelen stromen. Ik kan niet wachten om je daar te zien!

En er is ook prachtige live mantra muziek

YVONNE

‘’Nadha Brahma’’, ofwel ‘’alles is geluid’ zeggen de Indianen. Sjamanen en andere tradities hebben altijd gebruik gemaakt van de helende kracht van klank en geluid.


De huidige wetenschap (kwantumfysica) laat inderdaad zien dat alles uit golven en energie bestaat. De kracht van trilling, resonantie en muziek krijgt ook steeds meer aandacht in de geneeskunde.
Muziek brengt dus al eeuwenlang mensen in een andere stemming en vervoering.


Muziek is energie en trilling en doet iets met ons. Graag breng ik jou in contact met mijn muziek om een gevoelige snaar; de snaar van je ziel te mogen aanraken.
 Voorbij de mind te gaan. In herinnering te gaan, terug naar jouw oorspronkelijke zijn.Met mijn stem en muziek neem ik jou mee op reis naar sjamanistische oorden, indianenlandschappen en hemelse engelenhoogte.
 Een gevarieerde, diepgaande Sound Healing met de helende kracht van stem, lichttaal 
en daarnaast verschillende instrumenten als fluit, gitaar, synthesizer, didgeridoo, klankschalen, hang, stemvorken en percussie.


 Ik speel bezield in improvisatie diverse mantra’s, heartsongs en eigen muziek gevoed door de unieke energie van het moment en van de groep.

Wat ga je leren in de workshop?

Je leert de waarom Kundalini Yoga de yoga is voor deze drukke uitdagende tijden.

...zodat je weet waar je aan begint en hoe het werkt

Je ervaart de kracht van Kundalini Yoga door het doen van oefeningen, ademhalingstechnieken, partner oefeningen en meditatie...

...zodat je meer energie, rust en ontspanning ervaart

Je leert de helingskracht van mantras en je eigen helingskracht kennen...

...zodat je direct in contact komt met je Ware Zelf

Je leert hoe je een op maat yoga serie kunt maken voor jouw behoefte van de dag ...

...zodat je na de workshop elke dag thuis kunt oefenen en de positieve effecten van yoga kunt integreren

Je leert de belangrijkste technieken hoe je hart kunt openen en het geluk kunt ervaren in de kleine dagelijkse dingen...

...zodat je van elke negativiteit een positiviteit kunt maken.

Je voelt je na de workshop opgeladen en geïnspireerd...

...en je weet wat je na de workshop te doen staat!

Waarom aanmelden?

  • Je leert de principes & kracht van Kundalini
  • Je ervaart meer rust & energie
  • Je komt in contact met je ware zelf
  • Je kunt na deze workshop thuis zelf aan de slag
  • Je ervaart positieve veranderingen in elke aspect van je leven
  • Je geniet van live mantra muziek
  • Je ervaart een geweldige diepe helende groepsenergie.
  • Je krijgt lessen uit meer dan 35 jaar yoga ervaring

The Location: Buiksloterkerk, Amsterdam

HEAD OPENING, HEART OPENING


A wonderful inspiring place is located on the North of Amsterdam

Wat vonden anderen van Yogi in 1 Dag?

Voor mij was de Yogi in 1 Dag workshop een heel fijne verdieping in de Kundalini met een degelijke fundering. Naast allerlei bekende en ook nog onbekende oefeningen die we deden, was er nu tijd om meer het hoe en waarom te ontdekken onder de enorm fijne begeleiding van Jasper en zijn team. Er was een fijne sfeer in de groep. Ik voelde connectie en verbondenheid.
De aantekeningen en duidelijke handleiding die we hadden gekregen heeft me meer structuur gegeven, mijn horizon is verbreed en ik ben heel gemotiveerd om verder te gaan met Kundalini in mijn leven. 

Ik kan deze workshop aan iedereen aanbevelen die zich meer met Kundalini wil bezig houden of er al mee bezig is. Deze dag is namelijk geschikt voor alle levels. Heel veel dank nogmaals!

Esther

"Ik heb onlangs een privé Kundalini yoga sessie met Hai meegemaakt. Hai kan zich echt inleven in een persoon en laat zich leiden door zijn intuïtie. Voor de sessie voelde ik me niet geaard. De sessie bestond uit een hard werkend gedeelte (oh ja!) en een stress release gedeelte. Tijdens het harde werkgedeelte stelde hij me vragen en de antwoorden die naar boven komen zijn de antwoorden die aandacht nodig hebben. Aan het eind stelde hij een chant voor. Eerst voelde ik weerstand (schaamte) maar ging er toch in mee. Na een tijdje voelde mijn keelchakra bevrijd omdat ik de neiging heb mijn waarheid niet uit te spreken. Ik had dit echt nodig en ben dankbaar voor wat het me bracht. Na de sessie voelde ik me geaard, meer in balans en licht. Namaste!"


Michael

Het was een zeer inspirerende en energieke dag! De dag vloog echt om. Jasper legt heel fijn en uitgebreid de basisprincipes van kundalini yoga uit. Heel basic, no nonsense en met humor: I love it! Jasper is een mooi voorbeeld van hoe je dit mooie pad kan gaan bewandelen.

Ik heb meer kennis opgedaan en ben nog gemotiveerder om elke dag Kundalini Yoga te beoefenen. Dat komt doordat de workshop echt veel omvattend is: theorie en praktijk zijn mooi gemixt. 

Daarnaast heb ik ook nog eens leuke gelijkgestemde mensen ontmoet en daar heb ik nog steeds contact mee.

Een aanrader voor iedereen die nieuwsgierig is naar Kundalini yoga en meer energie wil hebben.


Karen

Praktische informatie over de Workshop

Datum: Zaterdag 30 maart 2024

Tijd: 10-17 uur 


Locatie: Buiksloterkerk

Adres: Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam


Taal: Engels


Lunch:

Er is veganistische, glutenvrije en biologische catering (NB! lunch is alleen mogelijk op vroeg verzoek). 


Thee, koffie en snacks zijn de hele dag inbegrepen.


Wat anderen ook zeggen...

Prijzen & Opties:
(Engelse Editie!)

Limited

Kom alleen

117,-

Toegangsbewijs voor 1 persoon


De hele dag Kundalini Yoga


Een onvergetelijke ervaring


Limited

Neem een vriend

234,-

Toegangsbewijs voor 2 personen


De hele dag Kundalini Yoga


Een onvergetelijke ervaring


Limited

Studenten korting 

99,-

NB! Deelname aan het evenement tegen deze prijs is alleen mogelijk op vertoon van een document dat de studentenstatus bevestigt! Restituties worden niet geaccepteerd!