vrouw doet buiten yoga

Online Kundalini Yoga lessen met BONUS pakket

Meer rust, flexibiliteit en bewustzijn dankzij onbeperkt online Kundalini Yoga en Meditatie les in het Nederlands van de beste Nederlandse en Belgische docenten

Samen je practice opbouwen
en onderhouden

Met ons membership heb je toegang tot meer dan 250 Kundalini yoga en meditatie lessen gegeven door meer dan 15 gecertifieerde docenten en experten. Er is dus zeker een kriya en meditatie die bij je past. Meerdere zelfs :-) De lessen zijn telkens zijn heel goed uitgelegd aan de hand van video's. En ze zijn allemaal in het Nederlands. Ook al ben je thuis, je bent niet alleen: er is een  community waar je je ervaringen mee kan delen en waar jij ook hun ervaringen kan lezen. Weet je niet waar je moet beginnen? Dan krijg je een gratis intake gesprek met Jasper Kok/Guru Gian. We hebben alles voorzien om jou te helpen een relevante en dagelijkse practice en verdieping in Kundalini Yoga op te bouwen. Voor een maandelijks bedrag dat minder is dan de prijs van 1 offline les. Welkom! 

Dit zit er in je Kundalini Yoga Club membership:

Gethematiseerde yoga sets 

Of je nou een beginner bent of juist houdt van meer uitdaging: de kriya's zijn opgedeeld in verschillende thema's. Zo zijn er sets voor beginners, sets voor je basis, sets om jezelf uit te dagen en sets om jezelf te transformeren. Ook zijn er korte 10 minuten Kundalini boosters voor als je weinig tijd hebt en Kundalini Yoga flow series als je zachtheid nodig hebt.

Meditaties met en zonder mantra en pranayama

Kundalini Yoga meditaties geven je een rustige geest en een opgewekt gevoel. Het ideale middel na je werk of gewoon omdat je er zin in hebt. In de Kundalini Yoga Club vind je elke week een nieuwe meditatie. Zowel zonder als met mantra. Ook vind je er diverse pranayama meditaties.

De kriya en meditatie van de week

Iedere week krijg je een nieuwe Kundalini Yoga serie en meditatie in de Kundalini Yoga Club, zodat je altijd iets nieuws kunt doen. Doordat je steeds een nieuwe kriya en meditatie krijgt, is er elke week iets nieuws. Je blijft groeien en blijft de yoga beoefening leuk. 

De gastdocent van de maand

Kundalini Yoga lessen geven doe ik niet alleen, dat doe ik samen met andere fantastische Kundalini Yoga leraren en leraressen. Zo vind je bijvoorbeeld gastlessen in de Kundalini Yoga Club van Surjan Kaur (Kim Bakker), Daleep Kaur (Mira Maas), Business Yoga lerares Sat Kirtan Kaur Khalsa, en Shakti Dans lerares Germaine Duynstee. 

Kundalini Boosters 

Heb je weinig tijd, maar wil je toch lekker in je energie de dag beginnen? Doe dan één van de verschillende Kundalini Boosters die in de Kundalini Yoga Club staan. Deze boosters geven een snelle upliftment in je energie, zodat je je ruggengraat activeert, je navelpunt, je zenuwstelsel en je geest rustig maakt.
gelukkige blonde vrouw in geel bloemenveld

Onbeperkt toegang tot de 11-daagse challenges

Regelmatig organiseert de Kundalini Yoga Club een nieuwe 11-daagse challenge. Elke keer met een ander thema. Zoals bijvoorbeeld een challenge voor een Flexibele rug, om te detoxen, voor meer zelfliefde of om je spirituele kracht te verdubbelen. Als full member blijf je ook na die 11 dagen onbeperkt toegang houden tot deze challenges.

En ook dit is inbegrepen

yoga groepsles

Onze Club community 

Wellicht heb je allerlei vragen over Kundalini Yoga of wil je graag je ervaringen delen. Dat kan. In de community staan Guru Gian en zijn team en alle andere leden klaar om al je vragen te beantwoorden. We hopen je snel te mogen begroeten.

Achtergrondinformatie over Kundalini yoga & meditatie

De geschiedenis van Kundalini Yoga is fascinerend. Hier leer je de achtergrond van Kundalini Yoga. Over adem en pranayama. De yogische anatomie en de chakras. En over de allignment in Kundalini Yoga. 

Kundalini yoga Netflix: waar, wanneer jij wil op je laptop, iPad of smartphone

Als lid van de Kundalini Yoga Club heb je via elk device toegang tot alle video's waar en wanneer je maar wilt, zo vaak als je wilt. Je kunt dus lessen volgen wanneer het jou uitkomt. We hebben zelfs een speciale Kundalini Yoga Club app voor iPad en smartphones! Super simpel en makkelijk te gebruiken.

Technische uitleg houdingen 

Hier krijg je via video's de belangrijkste Kundalini Yoga houdingen en technieken uitgelegd door de Posture Master Guru Prem Singh Khalsa en zijn vrouw Simran Kaur Khalsa. Je leert de vuurademhaling, correct ademhalen, stretch pose, de bhandas en sat kriya. 

Wat anderen zeggen over de Kundalini Yoga Club

Vandaag Kriya Bridge series gedaan van de Kundalini Yoga Club met Jasper Kok. Een online omgeving die heel erg behulpzaam is bij mijn dagelijkse Sadhana.
Jolène van der Steen
Dankjewel Jasper Kok, deze set was vandaag een heerlijk steuntje in mijn rug.Ida Salat
Alsof je in de les zit, maar dan privé . Heerlijk de Spinal Flex Kriya gedaan vanochtend.


Simone van den Ende
wit bloempje

Bonus - 1:
Gratis Adviesgesprek

Als je lid wordt van de Kundalini Yoga Club krijg je na 1 dag een mail waarin je een afspraak kunt plannen met Sandesh (Hai Vo) over hoe jij het best Kundalini Yoga kunt beoefenen. 


Gebaseerd op je geboortedatum en je persoonlijke behoeftes krijg je suggesties voor kriya's en meditaties.


Verder legt Sandesh je uit hoe de Kundalini Yoga Club werkt en is er ruimte om je vragen te stellen.


De normale prijs is €50 en je ontvangt het GRATIS.

dankbaarheid beleving 11 daagse guru gian hai vo manon kamerbeek kundalini yoga club

Bonus - 2
Gratis toegang tot de  Kundalini Introductie Training 1.0


Ontdek Kundalini Yoga, ook wel bekend als de Moeder van Alle Yogastijlen, een krachtige mix van Hatha Yoga, Raja Yoga, Mantra (Naad) Yoga, Bhakti Yoga, Tantrische Yoga, Karma Yoga en Laya Yoga.

Deze praktijk is speciaal ontwikkeld voor moderne mensen die geen uren kunnen mediteren in een grot maar toch willen floreren in het drukke leven, ongeacht hun flexibiliteit.

Kundalini Yoga versterkt je lichaam, verscherpt je geest en brengt je in contact met je ziel, terwijl je een krachtig aura opbouwt voor gevoeligheid in de wereld.


  • Begrijpen hoe Kundalini Yoga je fysieke lichaam beïnvloedt, waardoor het krachtig en effectief wordt.
  • Het beheersen van de 4 essentiële ademhalingstechnieken om ervoor te zorgen dat je altijd voldoende energie hebt voor je practice en je dagelijks leven.
  • Verkennen van de 8 aspecten van Kundalini Yoga voor snelle en diepgaande resultaten.
  • Omarmen van de unieke benadering van Kundalini Yoga om verbinding te maken met de wereld in plaats van je ervan terug te trekken.
  • Ontdekken van de dubbele aspecten van elke Kundalini Yoga asana voor verminderde weerstand en verbeterde voordelen, samen met de nadruk op het in balans brengen van het vrouwelijke aspect in de praktijk.


De normale prijs is €197 en je ontvangt het GRATIS

Bonus - 3:
Gratis toegang tot de Mantra als Medicijn cursus

Mantra’s kunnen invloed hebben op ons lichaam en wat we aantrekken. Bijvoorbeeld voorspoed. Maar ze kunnen ook invloed hebben op onze emoties.

In Kundalini Yoga zijn de meeste mantra’s in Gurmukhi, een heilige Indiaase taal. Deze mantra’s bevatten de vibraties van vrede, voorspoed, connectie en nog vele andere positieve uitwerkingen.

Ze staan bekend om hun effectiviteit en impact. Zelfs als de betekenis van de woorden niet bekend is bij de yogi.


  • Hoe je kiest welke mantra je kunt gebruiken in bepaalde sleutelmomenten
  • Welke mantra's je kunt gebruiken voor:  angsten,  negatieve gedachten,  relaties,  financiën,  ademhaling,  familie en healing.
  • Je gaat aan de slag met innerlijke patronen met behulp van mantra's
  • Je leert de achtergrond van de verschillende mantra's 
  • Je ontwikkelt je verbinding met je ziel


De normale prijs is €97 en je ontvangt het GRATIS

Bestel dit ongelofelijke BONUS  pakket (TOTALE waarde = €477) nu voor slechts €74

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Wat anderen over deze cursussen zeggen

Over KUNDALINI INTRODUCTIE 1.0 Training

De afgelopen 2 weken heb ik de Kundalini Yoga 1.0 Introductie Training gedaan. Ik ben inmiddels ongeveer een half jaar dagelijks bezig met Kundalini Yoga (reeds 3 keer een 40-daagse gedaan), maar ik vond dit een enorm verrijkende cursus.

Zeer informatieve en heldere filmpjes met uitleg over alle belangrijke aspecten van Kundalini Yoga. Weer veel nieuwe dingen geleerd dankzij de filmpjes en mijn motivatie (die al goed op niveau was) verder opgestuwd.

De filmpjes gaven me een goede context en mooi perspectief bij het hoe en wat van mijn dagelijkse practice. Ik kon een aantal zaken gelijk integreren in mijn practice, met name op gebied van alignement. Ook de opbouw van de kriya's vond ik fijn; binnen 14 dagen via een rustige opbouw komen alle essentiële kriya's en meditaties langs. Hoogtepuntjes voor mij waren Kriya Disease Resistance, Sarb Gyan Kriya, Kriya to Elevate the Spirit en Sodarshan Chakra Meditatie.

Wat fijn dat je deze cursus hebt ontwikkeld. Ik hoop dat deze cursus vele anderen net als mij inspireert om Kundalini Yoga leuker, diepgaander en effectiever te maken!

introductie cursus kundalini yoga en meditatie
Maarten Mulder

Over MANTRA ALS MEDICIJN cursus:


Het meezingen in jouw versies van de mantra's geeft mij een gevoel van vrijheid en vertrouwen. Ik ervaar er zachtheid en speelsheid bij, maar ook ontroering, kracht en vreugde.


Maarten
Over MANTRA ALS MEDICIJN cursus:


Ik beschouw jouw muziek niet alleen als muziek: het is een diep gebed dat door jouw stem beweegt. En wanneer dit gebeurt, kunnen de engelen dansen rond elke luisteraar die een open hart heeft. 

Sotantar Singh Khalsa
vrouw doet yoga buiten, heeft tenen vast

Niet goed geld terug garantie


We staan 100% garant voor de online Kundalini Yoga Club. In de club staan de allerbeste Kundalini Yoga kriya's, meditaties, informatie en teachings die ons al meer dan 15 jaar iedere dag ondersteunen in een gezond, gelukkig en bewust leven. Ik weet zeker dat jij, als je ze toepast, dit ook kan ervaren.


Is het toch niets voor jou? Dan krijg je van mij binnen 14 dagen na opzegging 100% van je investering terug zonder opgaaf van reden. Je hoeft alleen maar even te mailen. Voel jij dat je dagelijkse practice meer ondersteuning en inspiratie nodig heeft?


Dan is de Kundalini Yoga Club de oplossing!

Over de Kundalini Yoga Club

In een wereld waarin mensen weten wie ze zijn, in balans zijn met hun aardse en spirituele zijn, ervaren mensen de echte betekenis van vrijheid en is het fijn samenleven voor iedereen. Maar hoe kom je op dat punt? Wij maken mensen zoals jij vertrouwd met hun eigen wijsheid en sensitiviteit zodat je de balans ervaren tussen aards succes en spirituele verlichting. Op ons Nederlandstalig online platform bieden en stimuleren wij de discipline van een dagelijkse yoga practice waardoor je zelf aan de slag kan om blokkades en patronen te doorbreken en tot zelfinzicht te komen.
(De leraren op het platform zijn allemaal goedgekeurd door het Guru Gian instituut.) 

+1000

Actieve yogi's in de community

+300

Kundalini Yoga lessen

+20 

Kundalini Yoga docenten

+15000

Yogi's gingen een challenge aan