kundalini yoga

Gratis Masterclass:

Ontdek de Spirituele Geheimen van de Japji Sahib


"If you want to understand the Science of Infinity you have to understand JAPJI"

Yogi Bhajan, founder of Kundalini Yoga in the West

  

Ja, ik meld mij aan!
en laat mij gratis een uur lang inspireren over de Japji

Heb jij 's ochtends behoefte aan spirituele verlichting? En voel je dat je altijd op zoek bent naar innerlijke rust? Ben je snel afgeleid door wereldse zorgen of ervaringen van innerlijke onrust?


Heb jij behoefte aan spirituele voeding en verdieping? Of zoek je naar antwoorden op levensvragen en innerlijke harmonie?

En voel je je soms verloren in de chaos van het dagelijks leven, zoekend naar een pad naar innerlijke vrede en verbondenheid?

Het leven zonder spirituele richting kan uitdagend zijn. Je kunt je doelloos voelen, worstelend met innerlijke conflicten en een gevoel van leegte, hopend dat er een manier is om je ziel te voeden en je spirituele reis te verlichten.


Gelukkig is er een weg die je kunt bewandelen, een pad dat je leidt naar spirituele groei en diepgang, een weg die verlichting brengt in je hart en geest. Japji Sahib biedt deze weg, een bron van wijsheid en inspiratie die je helpt om je spirituele pad te versterken en je innerlijke kompas te kalibreren.


Dus, verlang jij naar spirituele vervulling en innerlijke vrede? Wil je de diepte van je ziel verkennen en je spirituele reis verrijken met waardevolle inzichten?


Sluit je dan aan bij Japji Sahib webinar waar we samen de betekenis en kracht van Japji Sahib verkennen, waar we onze harten openen voor spirituele groei en verbondenheid.


Meld je dan nu kosteloos aan via onderstaande knop. 

Tijdens deze Masterclass

"Japji Sahib - Spirituele Kracht in dagelijks 20 minuten" ontdek je….

  • Hoe de Japji is ontstaan uit de Verlichtingservaring van Guru Naanak
  • De geheimen van het Gurmukhi script waarin de Japji is geschreven
  • Hoe je je kunt verbinden met de Japji en zo spirituele instructies krijgt voor je leven
  • Een krachtige mantra meditatie die je direct vanuit je hoofd in je hart brengt.
  • Hoe je met de juiste kriyas en meditaties je lichaam kunt voorbereiden op de essentie van de Japji;
  • Hoe de Shabd Guru je spirituele ontwikkeling kan verfijnen en moeitelozer kan maken;
  • Hoe je kunt leren luisteren naar je ziel en jezelf kunt afstemmen op een leven dat voor jou werkt;
  • En nog veel meer...

Ja, ik wil meer weten wat Japji voor mij kan betekenen
en leer graag live van guru gian wat het voor mijn leven kan betekenen.

Jasper Kok (Guru Gian)

De masterclass is online. 

Kun je niet aanwezig zijn? Schrijf je toch in en dan ontvang je de replay.

Wanneer

zondag
7-04-2024
19:00

"Japji is one thing. that if a a most illiterate dumb person reads and understands it, he becomes the wisest. Forty steps, that's it. There's nothing in the planet which has not been discussed and there is no fascination of man that has not been discussed and answered."

Yogi Bhajan

De eerste ervaringen van deelnemers na 1 jaar Japji Cursus...

Jasper Kok Guru Gian

Over Jasper Kok (Guru Gian):

Al bijna 20 jaar beoefen ik met veel plezier en resultaat Kundalini Yoga & Meditatie. Als gecertificeerd Kundalini Yoga docent en als Yoga Therapeut ondersteun ik al weer 12 jaar met behulp van Kundalini Yoga mensen in hun struggles met ziektes en blokkades en in het vinden van hun hart's verlangen.


In 2015 richte ik Gian Instituut op en lanceerde ik de Kundalini Yoga coaching level 1 & 2 training. Meer dan 250 studenten in binnen en buitenland volgden deze unieke Kundalini Yoga en persoonlijke ontwikkelingstraining en zijn nu Yoga Coaches.


Sinds 2018 is het mijn missie om alle Kundalini Yoga kriyas en meditaties in het Nederlands te vertalen en op video op te nemen. Samen met andere gastdocenten leeft dat voort in het grootste Nederlandstalige online Kundalini Yoga platform: De Kundalini Yoga Club. Hierop geef ik ook Nederlandstalig specialistische verdiepingscurssen zoals 365 Dagen Kundalini Yoga Meesterschap en Japji Sahib Meesterschap.


Als ex-wetenschapper en gepromoveerd econoom kijk ik met een nuchtere blik op de wondere wereld van Kundalini Yoga. Ik ben natuurlijk erg dankbaar voor wat Yogi Bhajan heeft doorgegeven maar ik onderzoek ook zelf oude yogische teksten en laat mij in mijn studie leiden door wat de Spirit mij door en voorgeeft. Voor mij is Kundalini Yoga en de Teachings van de 10 Sikh Gurus de meest transformatieve technologie die ik ken. Ik deel het graag met jou! 

kundalini yoga yogi bhajan

"That is why we believe the Word is the most powerful thing. That is why we believe in the Word, we worship the Word, the concept of the Word to us is the concept of God. Sing sweet songs, sing songs of higher consciousness that you call hymns, sing the song of the Guru that we call it Gurbani. Because that will cleanse your mind and heart. That will bring you the concept of a divine person. That will bring you the concept of higher consciousness, your words."

Yogi Bhajan

Tot zondag 7 april 19.00 uur!

Ja, ik meld mij aan!
en verdiep me in de magie van de japji