Introductie in Hatha Yoga met Margot Hallemans - start 5/06/23

Een laagdrempelig Hatha Yoga programma ter inspiratie voor jouw nieuwe ochtendroutine

Ontdek Hatha Yoga met Margot Hallemans!


Zes video’s nemen je mee op reis naar het verkennen én erkennen van jouw lichaam,

waar intentie, plezier en gevoel centraal staan. 


Duurtijd: 21 dagen, waar 2 wekelijks lessen worden gelanceerd, telkens op maandag en woensdag


Margot Hallemans - Hatha Yoga expert

Hallo daar! 

Wat fijn dat je erbij bent. Ik ben Margot Hallemans, Vlaamse actrice en yogadocente met hart en ziel. Theater en persoonlijke ontwikkeling zijn mijn twee grootste passies en daar reken ik yoga heel graag bij. Het omvat me en ik zou niet meer zonder kunnen. Ik wens het je van harte toe dat je het tot daar mag voelen.


Ik neem je graag mee op reis naar jezelf, terug naar jouw kern, waar alles puur is en waar

weerstand geen plaats kent. Geef je over aan de magie en de vreugde van het hier en nu en

herontdek wie jij echt bent diep vanbinnen. Ik help je heel graag mee op weg tijdens mijn uniek 21- daags yogaprogramma, hier exclusief verkrijgbaar bij de Kundalini Yogaclub!

Maar… wat is Hatha Yoga nu precies? 

Hatha Yoga ligt voor mij een beetje tussen de meer ‘up tempo’, actievere Vinyasa Yoga en de rustigere, diep stretchende yin yoga in. Aangezien we bij Hatha Yoga de poses iets langer aanhouden, werkt het spier-opbouwend en versterkend. Ik persoonlijk voeg er graag hier en daar wat invloeden van Vinyasa en Yin aan toe, om een mooi uitgebalanceerd geheel te krijgen. En dat ga ik in dit programma ook doen, aangepast aan de verschillende thema’s van de lessen. 


In Hatha Yoga vind je ook een specifieke structuur terug: we starten met een intentie en ademhaling, om dan rustig op te bouwen naar een opwarming om ons lichaam warm te maken. Eenmaal dat bereikt, volgen er meer intense, staande poses, zoals krijgers en balans-oefeningen bijvoorbeeld. 

Daarna vertragen en verzachten we in een “winding down/cool down” fase waar we dieper gaan stretchen en alsook de ademhaling zullen vertragen, ter voorbereiding op de eindrelaxatie in Savasana. 

Dit en nog vééél meer… ontdek je gaandeweg in mijn programma. Ik heb er alvast super veel zin in! En ik zal het ook niet laten om hier en daar wat zaadjes aan inspiratie te delen met jullie, dmv reflectie-vragen die je kan meenemen doorheen de rest van de dag ter intentie. 


Om expressie te kunnen geven aan alles wat je voelt en ervaart, krijg je bij mijn yogaprogramma ook een speciaal reflectieschriftje toegestuurd dat je kan gebruiken als jouw ‘journal’ om alles neer te schrijven wat je gevoeld en ervaren hebt tijdens de lessen. Ik moedig je aan om het te gebruiken als jouw klankbord naast de live-momenten via Zoom die we zullen hebben op regelmatige basis. 


Heb je verder nog vragen… aarzel niet om me te contacteren via de besloten KYC-pagina of via hun mailadres.

Dan wens ik je voor nu super veel plezier toe met het programma.

Vertrouw op het proces, JOUW proces en ga maar lekker in overgave.

Want jij bent precies waar je hoort te zijn en je gaat zo snel je hoort te gaan.

Kijk met een mild oog naar jezelf en GENIET!


Liefs!

Wat zit er in de cursus inbegrepen?

6 Hatha Yoga lessen in een bijpassend thema

Een moment voor jezelf, voor 21 dagen lang

3 live zoom calls onder begeleiding van Margot

Bij elke les, een bijpassende reflectievraag

Support en begeleiding in de online omgeving

Bonus: Margot's zonnegroet challenge lessen

Wil je graag met Margot aan de slag? Geweldig!


Mis deze kans niet: Introductie in Hatha Yoga met Margot Hallemans nu tijdelijk voor € 36,- ipv € 66,-

Wat ga je leren in deze Hatha Yoga Reis?

 • Je leert je dag te starten met intentie
 • Je leert je lichaam beter kennen
 • Je maakt op een zachte manier kennis met meditatie
 • Je bouwt aan jouw eigen ochtendroutine
 • Je werkt aan jouw flexibiliteit van lichaam én geest
 • Je leert jezelf te observeren en...
 • Je wordt beter in zelfreflectie

De ervaring van anderen

Dankjewel om me zoveel te leren over persoonlijke groei!

Ik heb de afgelopen 2 jaar heel diep gezeten.

Ik ben in opname geweest en heb een half jaar, dagelijks intensieve therapie gevolgd.

Nog steeds heb ik gesprekken met mijn psycholoog, maar niet zo frequent als toen. Je hebt me onbewust gesteund in de lastigste, donkerste en zwaarste periode van mijn leven. Het was echt overleven, elke dag opnieuw. Nu pas, na 2 extreem harde jaren heb ik eindelijk de ruimte om te kijken naar de kleine mooie dingen, te genieten van de zonsondergang, bloemen, de zee, de zon! En vooral… om je boek te lezen en toe te passen.

Dankjewel Margot, echt!

Voor zoveel!

Bedankt voor je toewijding naar ons toe

Dag Margot, Bij deze wil ik je nog eens bedanken voor de vele yogalessen die je ons gegeven hebt. Bedankt voor je toewijding naar ons toe. Het heeft mij keer op keer veel deugd gedaan, ook al dacht ik soms dat ik volledig in de knoop lag

Je hebt mij afgelopen jaar veel geleerd met al je oefeningen en adviezen

Lieve Margot,

Bedankt om je boek zo een mooie betekenis te geven . 

Bedankt om te zijn wie je bent, mooi mens ♥ Je hebt gelijk eigen hartje eerst :)

Je hebt mij afgelopen jaar veel geleerd met al je oefeningen en adviezen . 

Een heel fijn einde jaar powerwoman ♥

Wat Ben jij een voorbeeld voor vele mensen
Wat Ben jij een voorbeeld voor vele mensen. Ook voor mij. Je geeft me altijd weer de kracht om door te zetten in het leven en om op tijd dingen los te laten. Dankjewel hiervoor, lieve Margot.  

+ BONUS:

Levenslange toegang tot de Zonnegroet Challenge met Margot Hallemans

Alles in 1 overzicht 

 • Startdatum = maandag 5/06 met live online groepssessie 
 • 21-dagen verdiepende reis naar de Hatha Yoga 
 • Zes video’s nemen je mee op reis naar het verkennen én erkennen van jouw lichaam,
 • waar intentie, plezier en gevoel centraal staan.

 • 2 wekelijks lessen worden gelanceerd, telkens op maandag en woensdag
 • 2 Live groepssessies: maandag 12/06  om 20:15 en donderdag 22/06 om 20:15
 • Een centrale plek op ons leerplatform waar je alles handig kan vinden
 • Support van Margot tijdens de 21 dagen van deze verdiepingscursus
 • Een gesloten, fijne, liefdevolle groep waar alles kan gedeeld en gevraagd worden (dus geen publieke plaats maar afgesloten community op ons platform)
 • Levenslange toegang tot de cursus

Mis deze kans niet: Introductie in Hatha Yoga met Margot Hallemans nu tijdelijk voor € 36,- ipv € 66,-