DE FENIKS METAMORFOSE

ONLINE TRAINING: 

Leer jezelf helen van jouw chronische lichamelijke of psychische klachten in 3 maanden


(De NIEUWE data van de volgende training worden later bekendgemaakt!)


Hallo mooi mens, 

Ken je dat? Je leeft een gezonde levensstijl, beweegt voldoende en eet gezond maar toch blijf je tobben gezondheidsproblemen en stress. Je hebt minder energie dan je zou willen, slaapt niet goed, ervaart spijsverteringsklachten, piekert veel, en voelt je snel emotioneel uit balans, gestresst of neerslachtig.


Wil jij graag weten hoe dat komt? En beter nog, hoe je er vanaf komt? Zodat je weer grip krijgt op je emotionele, mentale en fysieke gezondheid en zo weer een vrolijk mens vol energie te zijn in een lijf dat lekker meewerkt?


Dan is de Feniks Metamorfose training wat voor jou. Deze online training met groepscoaching leert jou alles wat je moet weten over hoe bovengenoemde klachten ontstaan én veel belangrijker: hoe je het aanpakt en jezelf kan genezen. 


Want laat ik je twee dingen verklappen: alle bovengenoemde symptomen zijn signalen van chronische stress. En een lichaam in stress is per definitie niet in rust en herstel modus. Klachten door chronische stress verhelp je niet door alleen je voeding aan te passen en yoga te doen. De huisarts heeft ook geen pilletjes voor deze klachten. Daar is méér voor nodig. 


Want chronische stress leidt ertoe dat jouw lichaam steeds verder uit balans raakt en meer gezondheidsklachten ontwikkelt. 


Zo wordt weinig energie burn-out klachten, neerslachtigheid wordt depressiviteit, slecht slapen wordt slapenloosheid, verstoorde hormoonhuishoudingen worden PMS klachten, laaggradige ontstekingen worden auto-immuunziekten. Hersenmist, fibromyalgie, paniekaanvallen, gevoeligheid voor straling of geuren, hartkloppingen…en deze lijst van chronische stress aandoeningen is nog veel langer.  Dat is een neerwaartse weg die je niet wilt bewandelen, toch? 


Liever word je elke dag weer gezonder, sprankelender en energieker, nietwaar? 


Deze training leert jou hoe jij the power of the mind en jouw onderbewustzijn gebruikt om jezelf te helen. Je krijgt alle inzichten en tools die je nodig hebt om jezelf weer in rust en herstel te brengen. Kennis en gereedschap die jouw levenslang gaan blijven helpen om de weg omhóóg te bewandelen. 


Zodat jij jouw lichaam weer in rust en herstelmodus brengt, zodat je weer in balans kan komen, kan helen en een leven vol energie en levensvreugde kan leiden!


Want de oplossing zit in jou: Jij bent zelf het beste medicijn!


Warme groet,

Hester van Deutekom


Tijdens deze Unieke Online Feniks Metamorfose training leer je jezelf te helen van gezondheidsklachten veroorzaakt door chronische stress. 

In deze training leer je:

 • De snelste en effectiefste manier om stress te stoppen (en eigenlijk ook de enige echte methode)

 • Jezelf in rust & herstel brengen zodat je kan helen (en dat heeft te maken met welk deel van je zenuwstelsel je activeert)

 • De snelste methode om zelf nieuwe neurale paden in de hersenen aan te leggen die leiden naar gezondheid en levensvreugde (en die er voor zorgen dat oude stress neurale paden worden vermeden)

 • Het herkennen van chronische stress signalen (zonder deze stap kun je jezelf niet helen)

 • Op welke 4 niveaus stress ontstaat

 • Welke onbehulpzame patronen jij hebt die tot stress leiden (en dit zijn er veel meer dan je op eerste gezicht zou zeggen)

 • Hoe je hersenen je lichaam aansturen (en hoe je dit kunt gebruiken om jezelf te helen van psychische en lichamelijke klachten)

 • Welke rol jouw hersenen en autonome zenuwstelsel hebben voor jouw lichaam en gezondheid;

 • De rol van jouw onderbewuste;

 • Mijn eigen unieke methode waarmee ik mezelf van vele langdurige en heftige psychische en lichamelijke klachten heb weten te helen (en het heeft mij vele duizenden uren tijd gekost om deze methode te verfijnen)

 • Hoe je jouw focus en lichaam behulpzaam inzet;

 • Een super helpende programma met een aantal eenvoudige maar noodzakelijke stappen die je dagelijks kunt doen om jezelf te helen (en elke stap is hierin belangrijk om tot het uiteindelijke resultaat te komen)

 • Hoe je met jouw taal je eigen welzijn positief kan beïnvloeden

 • Hoe je kan samenwerken met je onderbewuste om jezelf te helen (en als je dit proces eenmaal snapt kun je er nog heel veel meer mooie dingen mee doen)

 • Hoe je snel stopt met onbehulpzame gedachten en emoties zoals angst en zelfkritiek;

 • Welke onderliggende diepe invloed jouw overtuigingen hebben op jouw stressniveau, patronen en gedrag

 • Hoe je jouw onbehulpzame overtuigingen omzet naar helpende overtuigingen om rust op fundamenteel niveau te creëren

 • Wat emoties eigenlijk zijn en hun invloed op energiehuishouding en onze gezondheid

 • Hoe je goed met emoties om kan gaan en niet helpende emotionele patronen doorbreekt (en hoe je dit in een simpel programma kunt integreren om dit dagelijks te doen)

 • Hoe je elke dag je zelfwaardering, zelfvertrouwen en zelfliefde laat groeien en je lichaam kan helen. 

Bekijk hier Hester's uitleg van de Feniks Metamorfose Training

Dat klinkt goed!

Lees Martine haar ervaring met de Feniks Metamorfose:

“Deze diepgaande training heeft me veel gegeven: Een nieuw perspectief op ‘chronische' klachten, waardevolle inzichten, zelfs een verschuiving in m’n bewustzijn zou ik zeggen. 

En krachtige tools die écht werken waardoor ik zelf weer veel meer invloed heb op m’n gezondheid. Ik kan met recht zeggen dat ik binnen een half jaar grote positieve veranderingen heb ervaren. Ik heb veel gedaan, maar de kwaliteit van deze training (mede door de holistische benadering) vind ik echt uitzonderlijk."


En over Hester:

"Ja, wat een prachtige vrouw is dit!

Zeer professioneel, en heel bekwaam op haar vakgebied. Ze is bevlogen, speels, krachtig, positief, intelligent. Bijzonder vond ik ook haar theaterachtergrond: dat maakt dat ze de kennis met meer diepte én lichtheid kan overdragen. 


En daarnaast heel waardevol: de coaching naast de training, zodat ik e.e.a. echt kon integreren in m'n dagelijks leven. Daarin bleek Hester bijzonder beschikbaar, heel empatisch (ik heb me zelden zo gezien en begrepen gevoeld) en haar creatieve geest was nooit voor één gat te vangen...

Dit alles, mét het feit dat ze zelf hierin ook een indrukwekkend pad heeft bewandeld

maakt haar wat mij betreft tot een uitzonderlijke coach.”

Martine  

Wat is er uniek aan de Feniks Metamorfose training?

Jij leert in deze training echt te begrijpen hoe je hersenen en centraal zenuwstelsel werken en hoe je samenwerkt met je onderbewuste brein om stress te stoppen om zo in rust en herstel te komen en te kunnen helen. Want chronische klachten zijn het gevolg van chronische stress.


Waarom is weten hoe jouw hersenen en onderbewustzijn werken zo belangrijk?


Elk orgaan heeft een functie. Je longen zorgen voor zuurstof, je hart pompt je bloed rond en je lever zorgt voor ontgifting. Jouw hersenen sturen echter álles aan in jouw hele lichaam, en jouw emotionele en mentale welzijn. Oftwel: “Fix your brain, fix your life.”  


Jouw logisch denkende bewuste mensenbrein stuurt jou maar voor 5% aan. En in stress maar 1%! Dat betekent dus dat jouw onderbewuste oeroude brein jouw lichaam, en emotionele en mentale welzijn voor 95-99% aanstuurt. En dat onderbewustzijn is ook nog eens 2 seconden sneller dan jouw denkende brein!


Snap je nu waarom bij stress een uurtje in de week praten bij de psycholoog niet helpt? Dat doe je immers alleen met je trage denkende mensenbrein. Sterker nog; praatsessies over jouw problemen lossen niets op maar verergeren zelfs jouw problemen!


En ‘een uurtje in de week’ bij een zorgverlener voor jouw gezondheid langs, is sowieso weinig effectief om te herstellen wanneer je de rest van de week in stressmodus blijft. 


De Feniks Metamorfose leert je echt te begrijpen hoe stress ontstaat en hoe je dit ook zelf creëert. En je krijgt vervolgens de kennis en tools hoe jij de héle dag én nacht jezelf snel in rust en herstelmodus kunt brengen door samen te werken met jouw onbewuste brein. Deze kennis is de gebruiksaanwijzing voor jouw heling. En zoals je wellicht weet: ‘knowledge is power’. In de Feniks Metamorfose leer jij de ‘power of your mind’ te gebruiken om elke dag als een ware Feniks te herijzen uit de as waarin stress jou legt. 


Daarna gaan we nog een stap dieper, naar het niveau van overtuigingen, die diep in jouw onbewuste liggen verankerd. Want reken maar dat overtuigingen als “ik ben niet goed genoeg”, of ‘ik ben niet veilig in deze wereld’, heel veel stress creëren in jouw systeem. Daarom leer je die ook snel opruimen en veranderen. Want zeg nou zelf; het is toch veel rustgevender om de wereld en jezelf te zien door de filter van overtuigingen als “ik ben veilig” en “ik ben goed”? 


Dergelijke overtuigingen goed zetten in je onderbewuste zijn essentieel voor jouw herstel. Anders blijf je op diep identiteitsniveau stress ervaren. En daar wil je van af, nietwaar?

Voor welke klachten en ziektes kan de Feniks Metamorfose training een oplossing zijn?

Voor alle klachten die ontstaan zijn door chronische stress. En dat zijn er veel. O.a.:

 • Long-Covid;

 • Burn-out / overspannen;

 • Chronisch Vermoeidheid Syndroom;

 • Slaapproblemen;

 • Depressie of somberheid;

 • Piekeren;

 • Angst & paniek

 • Spijsverteringsproblemen;

 • Prikkelbare darmsyndroom;

 • Laag Zelfbeeld;

 • Fibromyalgie / pijnlijke gewrichten/spieren; 

 • Snel overprikkeld;

 • Overgevoelig voor geluiden;

 • Overgevoelig voor geuren;

 • Overgevoelig voor straling; 

 • Slechte bloedsomloop (kou);

 • POTS;

 • Perfectionisme;

 • Hoofdpijnen / Migraine;

 • Lyme.


Voor wie is deze training niet geschikt?

 1. Als je geen regie over je eigen gezondheid wilt nemen
 2. Als je niet begrijpt dat echte verandering tijd vraagt
 3. Als je niet bereidt bent om anders te gaan denken en voelen
 4. Als je geen tijd en energie in je eigen heling wilt stoppen

Welke resultaten kun je direct verwachten? 

 • Al na week 3 van de online cursus weet jij hoe jij snel met stress kunt stoppen. Je voelt je empowered omdat je echt weer voelt dat je het heft in je eigen handen kan nemen om jouw gezondheid en welzijn te creëren. 
 • Je begrijpt nu hoe stress ontstaat, herkent jouw stresssignalen en - patronen, en kunt er weer snel uit stappen. 
 • Concreet betekent dat je elke keer wanneer je emotioneel of mentaal niet lekker in je vel zit, op welke manier dan ook, je in staat bent hier in 10 minuten uit te stappen en weer gevoelens van vreugde, zelfvertrouwen en vrijheid te ervaren. Hetzelfde geldt voor fysieke pijn. Ook deze kunnen je snel verminderen of helemaal stoppen.
 • Je weet hoe je plezierig en effectief kan trainen op triggers en situaties die in het verleden stressreacties bij je opriepen. Zodat je triggers verdwijnen en je situaties vol vertrouwen en rust in gaat en een totaal andere ervaring hebt.  
 • Je verandert je focus en gebruikt bewust je lichaam om je mindset, energie en onderbewuste positief te beïnvloeden.
 • Vanaf week 7 kies je je woorden anders, praat op een andere manier in jezelf en over jezelf om jezelf positief te beïnvloeden en een nieuwe waarheid te gaan leven. Je weet hoe je jouw onderbewustzijn kunt sturen om de nieuwe waarheid van een leven in gezondheid en levensvreugde aan te nemen.  
 • Na week 9 heb je in de training belangrijke overtuigingen geïdentificeerd, positief veranderd en weet hoe je hiermee zelf kan verder gaan, telkens wanneer jij tegen een blokkade oploopt in je herstel en leven.

Welke resultaten volgen in de maanden na de training?

 • Vanaf week 3 van de online training en in de maanden daarna leg je elke dag nieuwe hersenpaden aan naar rust en herstel wanneer je elke dag traint. De snelste manier om te helen is om 6 maanden elke dag een uur te trainen.
 • Op deze wijze kalmeer je ook je centraal zenuwstelsel, welke overprikkeld is door stress. Hierdoor herstelt de balans steeds verder in je lichaam en heel je steeds verder. 
 • Je past ook gedurende de dag alle tools toe om enerzijds te zorgen dat je stressniveau laag blijft en anderzijds doorbreek je stresssignalen zodat je het grootste gedeelte in rust en herstelmodus doorbrengt. 
 • Hoe meer je bovenstaande toepast, hoe sneller je herstelt.
 • Je kunt altijd de reader als naslagwerk gebruiken of nog een keer de video’s bekijken. Nieuwe kennis integreer je door herhaling op een steeds dieper niveau in je bewustzijn en onderbewuste, waardoor het steeds meer eigen wordt en makkelijker gaat. 

Hoe ziet de 13 weekse online training & groepscoaching eruit?


De training: 

 • 9 uitgebreide trainingsmodules (wekelijks gereleased) met verschillende professionele instructievideo’s van 15-30 minuten verspreid over 13 weken

 • Thuis leren in jouw eigen tijd en tempo

 • 6x online groepscoaching van 75-90 minuten om al je vragen te stellen op woensdag van 9.45-11.00/11.15 uur

 • Mogelijkheid om gemiste online coachmomenten terug te kijken;

 • Afwisselende training met theorie en praktijkoefeningen om zowel te begrijpen, als direct te ervaren dat de methode werkt;

 • Complete reader thuisgestuurd als naslagwerk van de training om levenslang profijt van te hebben;

 • Thuisgestuurd Feniks Metarmorfose stappenplan om voor eens en voor altijd van je psychische en lichamelijke klachten af te komen

 • Inspirerende en motiverende startopdracht voor de training begint;

 • Elke week een liefdevolle mail met de belangrijkste punten en vervolgstappen van die week om je gemotiveerd te houden;

 • De training is zo ontworpen dat je kan leren via alle leerstijlen: zien, horen en doen;

 • De trainingsvideo’s zijn levenslang terug te kijken.


Het traject na de training: 

 • Vanaf de eerste video  van de training pas je dagelijks toe wat je geleerd hebt in de training om zo te gaan helen.

 • Train je vanaf week 3 dagelijks de Feniks Metamorfose stappen een uur om snel te herstellen; 

 • Wordt je tijdens de 13 weken training 6x ondersteund middels online groepscoaching om echt te zorgen dat je alles wat je leert dagelijks in je leven implementeert. Want alleen door dagelijks te trainen en toe te passen kun jij jezelf helen!


De data van de online groepscoaching (van 09.45-11.15): 


 • Week 4 - Woensdag 13-3-’24
 • Week 7 - Woensdag 3-4-’24
 • Week 8 - Woensdag 3-4-’24
 • Week 10 - Woensdag 24-4-’24
 • Week 12 - Woensdag 8-5-’24
 • Week 13 - Woensdag 15-5-’24

NB: Alle groepscoachings  worden opgenomen en je kunt ze dus ook later terugkijken als je er niet bij kunt zijn.

De prijs van de 3 maanden training is €1297

Dit is wat anderen zeggen over deze training:

“Deze training leverde mij heel veel inzicht in mijn eigen gedachtepatronen op, vertrouwen in het helen van mijn systeem, er echt voor willen trainen om stap voor stap naar heling te gaan. Dit voel ik zo sterk na deze inspirerende en professionele training vol humor en gedrevenheid. Hester leeft met je mee, pakt je bij je nekvel daar waar ze ziet dat het nodig is om te herstellen. Ze gaat ervoor dat jij jezelf herstelt”


Sophia Pieters

“Ik was en ben helemaal enthousiast na de training. Ik merk dat ik heel sterk ben, veel durf te zeggen, ook tegen mijn collega’s, ik laat het ook meer los. Ik betrek het ook niet meer heel snel op mezelf. Als ik denk: ‘het zit even niet lekker’, doe ik een oefening en word ik weer rustiger. Als ik met mezelf zit te stoeien, zeg ik meteen ‘stop’. Ik merk van mezelf dat ik meer straal, meer voor mezelf opkom, meer zelfverkerderder over kom, assertiever. Het gaat eigenlijk supergoed!”
Lisette

“Ik heb ontzettend veel nieuwe inzichten en tools ontvangen om dagelijks toe te passen en om daarmee een positiever en blijer mens te worden. Ik durf zelfs nu een studie te gaan doen na jaren van uitstel”


Gabrielle

Over Hester van Deutekom: de meest enthousiaste en authentieke trainer, coach en ervaringsdeskundige gids in zelfheling

Vlak na de geboorte van haar tweede kind, kreeg Hester op haar 34e te maken met ernstige gezondheidsklachten, waaronder chronische uitputting, burn-out, depressiviteit, ernstige slapeloosheid, constante pijn, hartkloppingen en paniekaanvallen. Als klap op de vuurpijl ontwikkelde zij ernstige stralingsovergevoeligheid. Omdat zij niet meer bestand was tegen alle wifi, bluetooth, zendmasten, gsm’s en elektra verloor zij haar huis en woonde totaal sociaal geïsoleerd van de buitenwereld 6 maanden in een tent in de natuur. 


Omdat artsen geen raad wisten met haar, ging zij zelf op zoek naar methoden om zichzelf te genezen. Ze las vele boeken, volgde meerdere opleidingen en probeerde alles op zichzelf uit om te ervaren wat het meest effectief was. 


Inmiddels is Hester weer een sprankelende, energieke vrouw die geniet van het leven, weer gewoon in een huis in een woonwijk woont. Ze bezoekt weer druk bezochte locaties en geniet van alles wat ze weer zorgeloos als met haar gezin kan ondernemen. 


Zij is zo gefascineerd door het zelfhelend vermogen van het menselijk lichaam dat zij bevlogen constant door blijft leren en haar kennis en ervaring met iedereen wil delen die daar baat bij heeft. Want zij gunt alle mensen een gezond en stralend leven! 


Daarom is het haar missie om iedereen die kampt met chronische stressgerelateerde gezondheidsklachten te leren hoe ze zichzelf kunnen helen. Uit al haar research en experimenten selecteerde en ontwikkelde zij de meest effectieve methoden om jezelf te helen. In haar training ‘de Feniks Metamorfose’, geeft ze jou deze doeltreffende gebruiksaanwijzing om jezelf te helen! 

Dit is wat anderen ook zeggen over deze training:

“De Feniks Metamorfose heeft me van vrij weinig kunnen naar heel veel gebracht. Ik ben van constant moe en weinig levensenergie naar een positieve en opgewekte man veranderd. En dat blijvend. Er is weer rust in ons gezin en ik kan weer met mijn gezin van allerlei activiteiten genieten. Voorheen kon ik niet mee of moest mijn gezin rekening met mij houden. Nu stap ik zonder nadenken in de auto. Mijn stralingswerende kleding heb ik in de prullenbak gegooid. Ik werk weer (na 2 jaar thuis met long-Covid en EHS klachten) en ook mijn klanten en mensen om mij heen valt het op hoe ik positief veranderd ben. En dat in een half jaar tijd!"    


Mark

“Al tientallen jaren,  ‘deed’ ik allerlei klachten, die steeds meer toenamen en me steeds meer beperkten in het dagelijks leven. Het beinvloedde mijn leven enorm, omdat er steeds minder mogelijk was. Daarbovenop ontstonden ook nog klachten veroorzaakt door chemische en natuurlijke geuren en gassen. Dit had een nog meer verregaande invloed op mijn leven en zorgde voor een bijna totaal geïsoleerd leven. Hierin was het niet meer mogelijk om aan het normale leven deel te nemen, zoals openbare plaatsen bezoeken of bezoek te ontvangen.


De Feniks Metamorfose heeft me veel gebracht en zie deze als een enorme ommekeer in mijn leven. Hierdoor ben ik bv minder met geuren bezig en de niet positieve invloeden welke ze zouden kunnen hebben. Ook veel andere klachten zijn al sterk verminderd. 


Ik ben heel blij met het resultaat wat er nu (na 6 maanden) al is. Ik ervaar meer vrijheid om te gaan en staan waar ik wil, omdat de effecten hiervan milder zijn. Al met al heb ik geleerd en ondervonden, dat de grootste kracht al in ons zit en dat we deze te allen tijde kunnen aanspreken!"

 Joke Boersma

Ja ik wil mijzelf helen

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ik heb me aangemeld, hoe gaat het nu verder?

Na je aanmelding krijg je een bevestiging van je aanmelding met de inlogcodes voor de online trainingsomgeving. Ook alle andere praktische links, data en de startopdracht krijg je toegestuurd. De reader komt per post. Wanneer de eerste trainingsvideo online gaat, krijg je daarover een reminder. En dan kun je van start met jouw heling!


Het traject duurt drie maanden; ben ik dan na drie maanden volledig hersteld?

De termijn van 6x groepscoaching in drie maanden is gekozen om mensen op weg te helpen in de eerste fase van neurologische verandering. 


Ons onderbewuste wil graag alles bij het oude houden en daarom is verandering voor veel mensen lastig. De groepscoaching helpt om jouw vragen te beantwoorden en je op de nieuwe weg te brengen. Na een aantal maanden ervaren mensen vaak al dat ze het goed alleen af kunnen. Vandaar dat er ondersteuning is voor de beginperiode.  


Dat wil niet zeggen dat iedereen na drie maanden al volledig hersteld is. Resultaten verschillen. Liever zeggen we: gun jezelf de tijd om te helen. Soms gaat dit snel, soms minder snel. Wel mag je verwachten dat je na 6 maanden echt grote verbeteringen ziet in jouw welzijn.


Jouw resultaat hangt af van meerdere factoren. Allereerste van hoeveel je daadwerkelijk dagelijks traint én je daarnaast  jouw stress signalen herkent en doorbreekt om jezelf weer in rust en herstel te brengen. Je zal merken dat je elke keer dat je een trainingsronde van de Feniks Metamorfose hebt gedaan, of nadat je een stresssignaal goed doorbroken hebt, je meteen beter voelt. 


Ten tweede verschilt het per persoon wat zijn of haar beginpunt is. De ene persoon heeft meer klachten - ofwel: is meer uit balans - dan de ander. Hoe lang het duurt voordat je permanent je klachten sterk vermindert of weg zijn, verschilt daarom per persoon.


Daarnaast zijn er ook nog een aantal andere factoren die van invloed zijn op jouw gezondheid zoals jouw voeding, beweging, en de invloed van jouw fysieke leefomgeving.


Ik ben zelf al veel bezig met voeding voor mijn gezondheid, gaat daar de training ook over?

Nee. Deze training gaat echt over hoe jij chronische stress stopt door samen te werken met je onderbewustzijn. 


Het stoppen van chronische stress en in rust en herstel komen, is uitermate belangrijk voor onder meer een goed werkende spijsvertering, je immuunsysteem en de opname van voedingsstoffen door je lichaam.


Voedingsintoleranties kunnen namelijk ontstaan namelijk door chronische stress én door verkeerd voedsel. Beide aanpakken is dus een gouden combinatie om je lichaam te helen. 


Ik heb nog andere vragen, hoe kan ik die stellen?

Je kunt altijd Hester een mail sturen met je vragen. Dit mag naar: Hester@gidsinheling.nl