Internationale Yoga Dag
Aanbieding

10 online trainingen levenslang voor maar 99 eur

Ja Graag!


Ik wil deze ongelovelijke aanbieding

Ter gelegenheid van Internationale Yoga Dag presenteren we een ongeëvenaard aanbod dat je absoluut niet wilt missen!


Tot zondagavond bieden we een speciaal bonuspakket aan dat bestaat uit 10 ongelooflijke Kundalini yoga online cursussen (t.w.v. 1141 euro) voor de verbazingwekkende prijs van slechts 99 euro.


Onze zorgvuldig samengestelde cursussen zijn ontworpen om je te begeleiden op een diepgaande reis naar innerlijke rust, balans, en welzijn. Of je nu een beginner bent die de basisprincipes wil leren, of een ervaren yogi die zijn praktijk wil verdiepen, dit pakket biedt alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Elk van deze cursussen is gemaakt door ervaren yogadocenten en biedt een unieke benadering van Kundalini yoga, zodat je kunt profiteren van een breed scala aan technieken en methoden.

 

Dit is jouw kans om diepgaand kennis te maken met de transformerende kracht van Kundalini yoga en je innerlijke kracht te ontdekken, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.

De 10 cursussen die klaar staan voor jou:

1: Kundalini Yogi 1.0 Introductie Training

Ontdek Kundalini Yoga, de Moeder van Alle Yogastijlen, en leer hoe deze krachtige mix van Hatha, Raja, en Mantra Yoga speciaal is ontworpen voor moderne mensen met een druk leven. In deze cursus leer je de 4 essentiële ademhalingstechnieken voor meer energie, verken je de 8 aspecten van Kundalini Yoga voor snelle en diepgaande resultaten, en ontdek je hoe elke asana je fysieke en spirituele welzijn verbetert. Versterk je lichaam, verscherp je geest, en bouw een krachtig aura op terwijl je de unieke benadering van Kundalini Yoga omarmt.


De normale prijs is €197

2: Mantra als Medicijn

Ontdek de kracht van mantra's en hoe ze invloed kunnen hebben op ons lichaam, emoties en wat we aantrekken, zoals voorspoed. In Kundalini Yoga worden de meeste mantra's in Gurmukhi, een heilige Indiase taal, gereciteerd, beladen met vibraties van vrede, voorspoed en connectie. Leer hoe je de juiste mantra's kiest voor sleutelmomenten, zoals angsten, relaties, en financiën, en ontwikkel een diepere verbinding met je ziel door het gebruik van mantra's.


De normale prijs is €97

introductie cursus tantra humita premmiela kanhai guru gian kundalini yoga club

3: Tantra way of living

Ontdek "A Tantra way of living," een introductie in de wereld van Tantra, een compleet yogasysteem uit de Kundalini Yoga en Meditatie familie. Deze cursus is speciaal ontworpen voor mensen die voluit willen leven, een diepere connectie met hun lichaam en ziel willen ervaren, en openstaan voor nieuwe ervaringen, waarbij ze zichzelf volledig leren accepteren zoals ze zijn. In tegenstelling tot de populaire opvatting is Tantra meer dan alleen seksuele oefeningen; het is een compleet systeem dat alle aspecten van het leven omvat, van de mannelijke en vrouwelijke energieën tot het licht en de schaduw, zonder oordeel, en gericht op totale overgave en belichaming.


De normale prijs is €147

avocado's, bonen en andere groene groenten

4: Het Groene Dieet

Ontdek het 11-daagse Groen Dieet Programma, een eeuwenoud krachtig yogisch detox dieet om slank, licht en spiritueel helder te worden, waarbij je zelf bepaalt wanneer je begint. Dit speciale mono-dieet vanuit de Kundalini Yoga traditie helpt je lichaam ultiem te ontgiften, waardoor je een nieuwe frisse start kunt maken en spanning en angst los kunt laten, zowel op spiritueel, mentaal, emotioneel als fysiek niveau. Met voordelen zoals een verhoogde energie, verbeterde gezondheid van organen, heldere geest, en meer.


De normale prijs is €67

5: Koude Training

De "Kundalini ICE: koude training voor yogi's" belooft een unieke combinatie van verschillende technieken zoals Tibetaanse Tummo-technieken en de Wim Hof-methode om het immuunsysteem te versterken en de stofwisseling te verbeteren. Het programma, ontwikkeld door Bibian Hopmans en Guru Gian, biedt een holistische benadering met aandacht voor ademhaling, mindset en koude training. Met positieve getuigenissen en gerichte instructies lijkt het een boeiende kans om zowel fysiek als mentaal te groeien.


De normale prijs is €97

6: Slaap van de Yogi

"SLAAP VAN DE YOGI" biedt een exclusieve online training geleid door Lieselot Boone, een ervaren Kundalini Yoga-docente en coach, om diepe rust en vernieuwde energie te vinden. Met modules die zich richten op het ontdekken van de geheimen van diepe slaap, het begrijpen van de wetenschap achter een goede nachtrust, het vinden van innerlijke rust voor het slapengaan, het beheersen van piekerende gedachten, en het ontdekken van ademhalingstechnieken om stress te verminderen, zal deze training je helpen om een goede nachtrust te verkrijgen en een scala aan voordelen te ervaren, waaronder een sterker immuunsysteem, verbeterde concentratie, emotionele veerkracht, vernieuwde energie en meer. Met levenslange toegang tot de online training, video-instructies van Kundalini Yoga Kriya's, audio-instructies voor ontspannende Yoga Nidra-sessies en bonusmateriaal van Lieselot Boone, biedt deze cursus een holistische benadering om je welzijn te verbeteren.


De normale prijs is €49

7: Kundalini Yogi 2.0:

Integrating the Masculine and the Feminine

Engelstalige training: Mantra’s kunnen invloed hebben op ons lichaam en wat we "Introduction Kundalini Yoga 2.0" is een online training die je bekendmaakt met de basis van Kundalini Yoga en Meditatie, terwijl het je leert hoe je mannelijke en vrouwelijke energie integreert. De cursus is geschikt voor zowel beginners als mensen met enige ervaring, en biedt toegang tot 20 instructievideo's die de technieken uitleggen en demonstreren, waardoor je direct kunt beginnen met oefenen. Geleid door een ervaren instructeur met bijna 20 jaar ervaring, biedt deze training een uitgebreide introductie tot Kundalini Yoga.


De normale prijs is €97

8: Introductie in Hatha Yoga met Margot Hallemans

Ontdek Hatha Yoga met Margot Hallemans, een laagdrempelig programma dat je inspireert om een nieuwe ochtendroutine te ontwikkelen. Deze cursus bestaat uit zes video's die je begeleiden bij het verkennen en erkennen van je lichaam, met focus op intentie, plezier en gevoel. Naast de yogalessen krijg je reflectievragen en een speciaal reflectieschriftje om je ervaringen en gevoelens vast te leggen, terwijl je werkt aan flexibiliteit en zelfreflectie.


De normale prijs is €66

innerlijke reis programma transformatie door de overgang jolene vd steen kundalini yoga club

9: De Innerlijke Reis

De Innerlijke Reis is een 14 weken online programma waarin Jolène je begeleidt door de transformatiefase van de overgang met Kundalini Yoga en meditatie-oefeningen. Je leert wat er in je lichaam en geest verandert, creëert meer tijd voor jezelf, en ontwikkelt nieuwe gewoontes om deze levensfase met rust en balans te doorstaan. Het programma bevat thematische yogalessen, meditatie, coachingsvragen en intuïtieve schrijfoefeningen om je te helpen deze periode als een kans voor persoonlijke groei en transformatie te zien.


De normale prijs is €247

10: Dankbaarheid Beleving voor 2

Deze 11-daagse online training is ontworpen om de band tussen jou en een dierbare te versterken door middel van dankbaarheid. Dagelijkse oefeningen helpen jullie om samen positieve aspecten van jullie relatie te ontdekken en te waarderen. De training is geschikt voor allerlei relaties, van partners tot vrienden, en biedt een mix van opdrachten, audiofragmenten, en online groepssessies. Trainers Sandesh en Djezz Manon begeleiden jullie door het proces, gericht op het ontwikkelen van een diepere connectie en een positieve mindset. Schrijf je vandaag nog in en ervaar hoe dankbaarheid jullie relatie kan verrijken en versterken.


De normale prijs is €77 en je ontvangt het GRATIS

Wat anderen over deze cursussen zeggen

Over "Groene Dieet"

"Het Groen Dieet Programma heeft mijn leven voorgoed veranderd. Ik kan in woorden mijn dankbaarheid niet uitdrukken. De krachtige werking van groen is diep aan het integreren in al mijn cellen. Ik voel mij licht, levend, sexy en geaard in mijn lijf. De begeleiding van deze detox heb ik als uitstekend ervaren. Zelf heb ik een achtergrond in emotie eten en overeten, maar ik voelde dat deze detox voor mij toegankelijk was en ik er veel van zou leren. Dit gevoel klopte helemaal!!! Ontzettend bedankt lieve Vir & Jasper."

groen dieet programma detox immuunboost yogi dieet guru gian kundalini yoga club vir kaur
Joeke
Over "Tantra A Way of Living"

Lieve Humita, het was onbeschrijfelijk mooi. Tantric Breathwork bracht me gelijk in mijn lijf, en jouw energie opende mijn hart. Al de vragen en de gedachtes gingen als een razende door de trechter en het antwoord was zo mooi en zo simpel. Je hebt mij een kans gegeven Tantra te mogen ervaren, en dit is echt anders dan wat ik dacht dat het was. Ik voel mij vrij en krachtig tegelijk.

Dit is nou echt een nieuwe ervaring voor mij welke ik in mijn werk als yogadocente kan gaan gebruiken. Bijzonder! dankjewel.

Irene
Over "Mantra als Medicijn"
Ik beschouw jouw muziek niet alleen als muziek: het is een diep gebed dat door jouw stem beweegt. En wanneer dit gebeurt, kunnen de engelen dansen rond elke luisteraar die een open hart heeft.
Balancing Praana and Apaana
Sotantar Singh Khalsa
Over "Koude Training"

Toen ik in de zomer van 2020 deelnam aan een yoga natuurretraite, georganiseerd door Bibian, heb ik voor de eerste keer kennisgemaakt met het koude water. De ademsessie vooraf was echt magisch. De tintelingen, de state of mind en alle emoties die vrijkwamen, echt een verademing. 

En daarna het koude water in, ik geloof ± 8°C met een buitentemperatuur van ± 30°C. Voor mij als koukleum een hele overwinning! Het voelde fantastisch dat ik het had gedaan.

Ik kan met trots zeggen dat ik besmet ben met het immuneboostbasterd virus en ga gemiddeld 3 keer per week het koude water in en douche regelmatig koud af.

koude training yogi koud bad training bibian hopmans guru gian
Cindy

Bonus pakket t.w.v. €1.141

Nu voor maar 99 eur

Ja, ik wil dit fantastische aanbod!

En ontvang onmiddellijk toegang tot 10 unieke Kundalini yoga cursussen.

Dit is een eenmalige aanbieding ter ere van Internationale Yoga Dag, dus wacht niet te lang. Dit is jouw kans om te investeren in je gezondheid, welzijn, en spirituele groei met 91% korting

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Deze aanbieding is voor mij!


En start je reis naar innerlijke rust en balans met deze exclusieve cursussen.

En nog meer...

Over "Kundalini Yogi 1.0"

Zeer informatieve en heldere filmpjes met uitleg over alle belangrijke aspecten van Kundalini Yoga. Weer veel nieuwe dingen geleerd dankzij de filmpjes en mijn motivatie (die al goed op niveau was) verder opgestuwd.

De filmpjes gaven me een goede context en mooi perspectief bij het hoe en wat van mijn dagelijkse practice. Ik kon een aantal zaken gelijk integreren in mijn practice, met name op gebied van alignement. Ook de opbouw van de kriya's vond ik fijn; binnen 14 dagen via een rustige opbouw komen alle essentiële kriya's en meditaties langs. Hoogtepuntjes voor mij waren Kriya Disease Resistance, Sarb Gyan Kriya, Kriya to Elevate the Spirit en Sodarshan Chakra Meditatie.

Wat fijn dat je deze cursus hebt ontwikkeld. Ik hoop dat deze cursus vele anderen net als mij inspireert om Kundalini Yoga leuker, diepgaander en effectiever te maken!

Maarten
Over "De Innerlijke Reis"
Ik voel me dichter bij mezelf. Meer acceptatie en meer rust. Ik ben meer rekening met mijzelf gaan houden, beter gaan luisteren en mijn wisselingen toegelaten. En ik heb met mijn partner over verschillende onderwerpen gesproken omdat het niet alleen over klachten ging.
innerlijke reis programma transformatie door de overgang jolene vd steen kundalini yoga club
Nicole
Over "Hatha Yoga met Margot Hallemans"

Ik heb de afgelopen 2 jaar heel diep gezeten.

Ik ben in opname geweest en heb een half jaar, dagelijks intensieve therapie gevolgd.

Nog steeds heb ik gesprekken met mijn psycholoog, maar niet zo frequent als toen. Je hebt me onbewust gesteund in de lastigste, donkerste en zwaarste periode van mijn leven. Het was echt overleven, elke dag opnieuw. Nu pas, na 2 extreem harde jaren heb ik eindelijk de ruimte om te kijken naar de kleine mooie dingen, te genieten van de zonsondergang, bloemen, de zee, de zon! En vooral… om je boek te lezen en toe te passen.

Dankjewel Margot, echt!

Voor zoveel!

Laura

Maak gebruik van deze kans voor zondag avond 23 juni 23:59

Ja,ik wil al die kennis

En profiteer van de speciale korting voor Internationale Yoga Dag.