hand in hand

Tantra Coach Level 1 

Word een moderne professionele trantrische coach met klanten

ENGELSTALIGE OPLEIDING

Lieve toekomstige Tantra Coach, 


Wil je volledig leren leven?

Wil je een diepere verbinding met je lichaam?

En wil je van elk deel van jezelf houden?


Wat denk je ervan om dit te delen met mensen om je heen en de wereld?


Dan verwelkomen we je graag om een volgende generatie coach te worden: een Tantric Coach.


Een succesvolle Tantric coach worden betekent ook diep in de sferen van het zelf duiken. Eerst en vooral leren volledig en totaal te leven. En een liefdevolle relatie creëren met je lichaam en je seksuele energie. In het proces om Tantric Coach te worden, ontdek je je wilde, vrije kant. Je voelt je levend en energiek. Het is dit vrije levende wezen toen je geboren werd. Je voelt je compleet en energiek. De levenskracht tintelt door je hele lichaam-geest systeem en je creativiteit en inspiratie is in volle kracht modus. Je tapt uit een mystieke bron van energie waarvan je het bestaan niet vermoedde.


Je betreedt de wereld en onderscheidt je als een van de eerste moderne professionele Tantric Coaches. In de huidige maatschappij met het steeds groter wordende aantal coaches zul je je onderscheiden door je klanten te verblijden met unieke tantrische meditaties en tools met bewezen resultaten. Bovenop natuurlijk alle zorgvuldig geselecteerde coachingstechnieken van wereldklasse die je ook tijdens deze nieuwe opleiding leert.


Na de opleiding beschik je over een unieke set vaardigheden, competenties en effectieve meditaties en oefeningen. Plus een flinke dosis ervaring om meteen de wereld in te gaan, je gave te delen en in ruil daarvoor serieus geld te verdienen.


Onze unieke bijdrage is dat we de meest diepgaande meditaties en effectieve diepe oefeningen uit verschillende tantrische tradities hebben gedistilleerd en in een moderne professionele veilige omgeving hebben geplaatst.


Wij hebben gekozen voor een methode zonder naaktheid en zonder geslachtsgemeenschap. In deze methode vermijden we machtsmisbruik, machtsmisbruik en duidelijke grenzen en communicatie. Zo kun je je Tantric Coaching heel zuiver, helder en veilig houden voor jezelf en je cliënten. Tantric Coaching wordt een reis georiënteerd en geleid door plezier en vreugde, en brengt krachtige helende mogelijkheden voor de menselijke soort.


Wij geloven dat je door dit unieke systeem dat we je leren in de opleiding Tantric Coaching Level 1, je volledig levend, multi-orgasmisch vrij in je lichaam en in diepe verbinding met jezelf en je omgeving kunt worden. Het prachtige wezen dat je bent omarmen met het donker en het licht.


Met liefde,

Humita & Jasper


PS: deze opleiding wordt in het Engels gegeven; er doen mensen vanuit de hele wereld mee.


Wat is Tantra? 

Welkom bij het Mystieke! Laten we beginnen met enkele aspecten die onze kijk op tantra bepalen. Er zijn vele smaken in de tantrische wereld en we vinden het belangrijk dat je iets weet over hoe wij tantra zien, ervaren en delen.


Tantra is leren door te doen, de reis van de ervaring en is geen religie. Tantra is een mystieke oude traditie. Het is een uitdrukking van onvoorwaardelijke liefde voor de diepte en schoonheid van het mysterie van het leven. Tantra's zijn geen gelovigen, maar ontdekkers en genieters van het leven. Zij willen de werkelijkheid kennen door het leven in al zijn volheid te ervaren. Zo verwelkomen zij het "Mystieke" in dit leven op aarde.


Je realiseert je dat het waarschijnlijk niet helemaal is wat je denkt en zeker niet wat ze in de media laten zien...

koppel hand in hand

Tantra gaat over het vieren van je lichaam, het omarmen van je Ontwaakte Zelf, en het voelen van verhoogde sensualiteit. 

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is tantra geen puur seksuele praktijk, maar eerder een compleet yogisch systeem dat alles omvat: de vrouwelijke en de mannelijke energie, licht en donker, hemel en aarde. Door het volledige spectrum ervan te aanvaarden, krijgt het een podium en wordt het samengebracht.


Tantra gaat niet alleen over seksueel genot. Het gaat meer om het vieren van je lichaam, het omarmen van je Ontwaakte Zelf, en het voelen van verhoogde sensualiteit. De methoden combineren spiritualiteit, seksualiteit, lichaamsbewustzijn en een gemoedstoestand. Het moedigt een sensueel ontwaken aan dat alleen of met een partner kan worden ervaren.


Seksualiteit is slechts een van de vele kaders waarop we ons richten. Wij willen je vooral leren om bewust aanwezig te zijn in het voortdurende proces van verandering en groei waar het leven uit bestaat. We ondersteunen je om zo volledig mogelijk in contact te zijn met jezelf, je lichaam en je omgeving, terwijl je jezelf accepteert met alles wat is en niet is. 

Het vraagt een grote bereidheid en moed om de toeschouwer te worden en naar jezelf te kijken.  De ervaring toelaten, of die nu prettig is of niet. Dit schept ruimte voor groei en echte transformatie.


Tantra werkt met onderwerpen die heel dicht bij je hart liggen. Seksualiteit hoort daar natuurlijk bij. Seksualiteit is een prachtige uitdrukking van de natuurlijke levenskrachtenergie. Overgave aan die levensenergie is een toegang tot de spirituele rijken. Maar dat kan alleen als we in contact zijn met onze aanwezigheid, in verbinding met ons hart, en ons toekomstige zelf omarmen.


Er is geen goed of fout binnen de tantrische filosofie, tantra is zonder oordeel, er is alleen dat wat is!

Het is de leer van totale overgave, aanvaarding en volledige belichaming. Als we al van een doel kunnen spreken, want in wezen is tantra doelloos, is een van de aspecten van tantra het samenbrengen van de Shiva (de mannelijke energie) en de Shakti (de vrouwelijke energie). Shiva is de oorsprong van kennis en Shakti is de kracht van manifestatie.

Tantra (Sanskriet: tan = uitbreiding; tra = bevrijding)

hindu beeldje

Enkele mythes rond Tantra doorbreken

Tantra groeit explosief in populariteit met de dag. Wat geweldig mooi is, dit is precies wat de wereld nodig heeft. Maar helaas groeit het zowel op een positieve als op een negatieve manier. Daarom is het belangrijk dat er trainingsprogramma's als deze worden ontwikkeld, want de oorspronkelijke authentieke oude vorm van tantra is pure magie met sterke helende krachten. Tantra is een oude Indiase praktijk die meer dan 5000 jaar oud is. In het Sanskriet betekent het woord tantra 'samengevlochten'. Een Tantrika zijn is een levensstijl. Het is een manier van leven die geluk, liefde en wijsheid brengt. En bovendien krijg je de kans om het te omarmen en door te geven! De wereld heeft je nodig.


Tantra is een Oosterse filosofie die verschillende spirituele concepten omvat zoals ademwerk, yoga en meditatie die vervolgens de seksuele energie kunnen verhogen. Je leert hoe je deze krachtige energie kunt omzetten in levenskracht! Een veel voorkomende misvatting over tantrische seks is dat het gaat om wilde, ongeremde seksuele ervaringen. Hoewel tantrische technieken je kunnen openen voor een nieuwe dimensie, een hele nieuwe wereld met uitgebreide sensaties, is het evenzeer een mentale als een spirituele praktijk.


Een andere misvatting over tantra is dat er altijd een partner nodig is. Hoewel veel paren samen tantrische seks beoefenen, kan het ook een individuele praktijk zijn. Eigenlijk begint het met een individuele ervaring en het aannemen van de tantrische levensstijl.

In feite hebben degenen die tantrische technieken beoefenen, of het tantrische pad volgen, als algemeen doel de ziel te bevrijden en het bewustzijn te verruimen. Dit kan op verschillende manieren, waarvan tantrische seks er slechts één is.

Onze visie op tantra

'Tantra als levenswijze' leert ons hoe we onze seksuele energie kunnen gebruiken om een verbinding te maken met Brahma, oftewel het universum, ons hogere zelf, iets dat veel groter is dan wij. Als iedereen zou weten hoe deze energie te gebruiken en om te zetten in creativiteit en ontwikkeling van ons hogere zelf, zou de wereld een nog mooiere en vrediger plek zijn.


In onze visie gaat tantra over het laten stromen van je levensenergie

Over "genieten", over "verliefd zijn", over "bewustzijn".

Thuiskomen bij jezelf, opgaan in de ander, één worden met het bestaan.

vrouw aan zee loopt naar zon

Tantra is volledig JA zeggen tegen dit leven.

Tantra is accepteren wie je bent.

Tantra is voelen en ervaren, diepe verbinding met jezelf en de wereld om je heen.

Tantra is pure liefde.

Tantra is een manier van leven.

Tantra zijn de bubbels in de champagne 

Deze training is gemaakt voor iedereen die klaar is voor een nieuwe grote stap in zijn of haar leven. De stap om je mooiste en fijnste leven te leven!

Deze training is voor mannen en vrouwen die een diepere verbinding willen met lichaam, ziel en geest. En van hieruit anderen willen ontmoeten, coachen en ondersteunen!


Tantra is de bubbels van de champagne....

Tantra is de slingers die je zelf ophangt op een feestje....

Tantra is het leven....


De diepte van het tantrapad is zo mooi en krachtig, dat het alle aspecten van je leven raakt

vrouw doet tantra yoga

Hoe Tantra je leven kan veranderen

De Tantric Way of Life kan je leren je levenslust weer vrij te laten stromen, uit je hoofd naar je hart te gaan, en weer thuis te komen in je lichaam. Ons lichaam is de tempel waar alles tot rust komt, bron van creativiteit en het vat voor onze ziel en geest. Van hieruit wordt de levensenergie gevoed en kun je echte liefde ervaren! Liefde voor jezelf, voor een partner en voor het leven!

Het maakt je gelukkiger. 

Wat tantra jou nog brengt: 

 • Geeft je energie in je leven, werk en gezin
 • Kan je een mega boost geven als je single bent
 • Versterkt je positieve emoties
 • Ontwikkelt je persoonlijkheid
 • Maakt je optimistischer
 • Verhoogt je gevoel van eigenwaarde, zelfliefde en zelfvertrouwen
 • Verbetert je slaap, rust en ontspanning
 • Maakt je zachter, vriendelijker en meer geaard
 • Geeft je een nieuwe dimensie van seksuele energie
 • Verhoogt je intimiteit en verbinding met jezelf en anderen
 • De sleutel tot magisch vrijen
verliefd koppel

Waar gaat de tantric coach opleiding over?

1. Je eigen tantrische avontuur en persoonlijke ontwikkeling.


2. Het hebben van de juiste mindset, coaching vaardigheden en tantrische meditaties en tools om een professionele Tantric Coach te worden.


3. Hoe kun je in het dagelijks leven je brood verdienen als professioneel Tantric Coach?

vuur - tantra

Welke thema's komen tijdens de opleiding aan bod?

Je persoonlijke Tantra practice

Alle tantrische meditaties en gereedschappen zelf ervaren en belichamen

Tantrische levensstijl

Je eigen dagelijkse tantrische ritueel

Een 24/7 Tantrika worden
Hoe Tantra werkt

Werken met polariteit, het mannelijke en het vrouwelijke

Ontwaakt Sensueel Zelf

Seksuele energie

Levenskracht

Wijsheid van het lichaam

Tantrisch Ademwerk

Tantrische Aanraking

Mystiek van de zintuigen

5 elementen van de natuur

Bewegingskracht van het lichaam


De Tantra Filosofie

Ontspannen en uitbreiden in plaats van samentrekken

Toestaan in plaats van duwen

Zijn in plaats van doen

Onvoorwaardelijke liefde

De hartruimte binnengaan

Acceptatie

Overgave

Het ware levensdoel

Transformatie en verschuiving van bewustzijnWat is Tantric Coaching precies

Hoe kies je de juiste tantrische meditatie of oefening voor jezelf en je cliënten?

De basistechnieken van coaching

Luisteren en vragen stellen

De tantrische vibratie gebruiken in coaching

Overdracht van bewustzijn

De tantrische ruimte vasthouden

Van hoofd naar hart

Hartcoherentie

Hartverbinding met je cliënt

Jouw rol en verantwoordelijkheid

Uw rol en verantwoordelijkheid als professioneel Tantric Coach

Communicatie en transparantie met cliënten

Integriteit en veiligheid

Transparantie, grenzen en reflectie

De rol van mededogen en neutraliteit

Professionele houding en je ethische positie
De volgende stappen

Je entree maken in de wereld van coaching

Je eigen Tantrische Praktijk bezitten

Cliënten creëren en aantrekken

Je werk delen

Marketing

Je Tantrische Levensstijl integreren in je dagelijks leven

Geschenk en uitdagingen van het werken met Tantrische Energie

Verdere studie en ontwikkeling als Tantrika

Wat ga je tijdens de Tantra coach opleiding leren?

 • De Mystieke Wereld van Tantra.
 • Hoe een Tantrische Levensstijl te leven.
 • Hoe je dagelijks meer energie in je leven kunt uitnodigen.
 • Het ontwaken van je seksuele energie zodat het je levenskracht wordt.
 • Wat het betekent om een multiple-orgasmisch persoon te zijn.
 • Het ontwerpen van een persoonlijk dagelijks tantrisch ritueel voor je eigen leven.
 • Hoe je het hoofdstuk van het verleden afsluit om een nieuw hoofdstuk te openen voor je toekomst.
 • Je toekomstige zelf omarmen in het huidige moment.
 • Hoe je meer plezier en vreugde in je dagelijks leven kunt verwelkomen.
 • Wat heb je nodig om een succesvolle Tantric Coach te zijn.
 • Hoe onderscheid je jezelf als Coach.
 • Hoe je Soulmate Klanten aantrekt.
 • De 10 meest transformerende Tantrische meditaties en hulpmiddelen.
coaching gesprek

Hoe zal deze opleiding je verbazen? 

 • Je ontwikkelt je eigen persoonlijke dagelijkse tantrische praktijk. Dit zijn instrumenten die je kunt gebruiken om jezelf te ontwikkelen, je relaties te verdiepen, je sensualiteit en seksualiteit te kruiden en een algeheel vreugdevoller en gelukkiger mens te worden!
  • Je leert een uniek Tantra systeem dat je met anderen kunt delen.
  • Wij bieden je een Bonusprogramma waarin je leert hoe je je Tantric Coaching kunt verpakken, hoe je het kunt delen met de wereld en hoe je er je brood mee kunt verdienen. Dit is zeer waardevol omdat het je in staat stelt een professionele Tantra Coach te zijn met Klanten.
life is now quote

Voor wie is deze opleiding?

 • Voor iedereen die zijn relatie met zichzelf, anderen en de wereld wil verdiepen.
 • Voor iedereen die nieuwsgierig is naar De Mystieke Wereld van Tantra.
 • Mensen met ervaring met tantra die dit graag met anderen willen delen.
 • Mensen die al 1-op-1 werken met mensen die graag een ongelooflijk rijke skillset & transformatieve oefeningen aan hun repertoire willen toevoegen.
 • Yogaleraren die de gevoelservaring van lichaamswerk willen verdiepen.
 • Mensen die tantra willen delen op een veilige en professionele manier.
 • Een basiskennis Engels is wel nodig want de opleiding wordt in het Engels gegeven.
tantrica die mediteert

Deze training klinkt geweldig! Vertel me meer, hoe is de training opgebouwd?

kundalini yoga club logo

Elke maand ontvang je 2 Expert Classes (1 tantra class & 1 coaching class) 

In deze lessen duiken we diep in tantra en coaching. We delen de beste praktijken en technieken die we gebruiken voor onszelf en voor anderen.  
kundalini yoga club logo

Live online Mastery sessie

Elke maand heb je 2 LIVE Mastery sessies (1 in tantra & 1 in coaching) met Q & A 
kundalini yoga club logo

Regelmatige NIEUWE tantra praktijken

Twee keer per maand ontvang je een NIEUWE tantra praktijk om voor jezelf te beoefenen (en later te delen met anderen).
kundalini yoga club logo

Ervaringsgerichte thuisopdrachten om te leren anderen te coachen

In de Expert classes en Live Mastery sessies krijg je Experiential Home Assignments waardoor je mensen leert coachen in tantrische stijl en met tantrische oefeningen, meditaties en diverse tools.
kundalini yoga club logo

Afgesloten groep om ervaringen te delen en advies te vragen

Er is een besloten groep waar je je ervaringen kunt delen en begeleiding kunt vragen van je mede tantrische coach studenten.
kundalini yoga club logo

Studiebelasting: 30 - 60 minuten tantrische praktijk per dag + 5 uur wekelijkse zelfstudie

Het schema van de Live Mastery Sessies

In de live Zoom sessies oefenen we de theorie, duiken we diep in de inhoud, doen we oefeningen in breakout rooms en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. De sessies beginnen om 10.00 uur CEST en duren 1-2 uur. 


Hier is het schema (TM = Tantra Live Mastery Session, CM = Coaching Live Mastery Session):

October: 18 (TM) & 25 (CM)

November: 8 (TM) & 22 (CM)

December: 20(TM) & 6 (CM)

Januari: 10(TM) & 24 (CM)

Februari: 7(TM) & 21 (CM)

Maart: 13(TM) & 27(CM)

April: 3(TM) & 17 (CM)

Mei: 8(TM) & 22 (CM)

Juni: 12 (TM) & 26 (CM)

DIT ZIJN DE TRAINERS:

Humita Premmiela Kanhai (Lead Trainer)

Humita Premmiela is een vernieuwer op het gebied van persoonlijke kracht en groei, en haar werk wordt gezien als zeer liefdevol met grote impact. Ze zorgt ervoor dat mensen van alle leeftijden zich volledig ontwikkelen door empowerment en belichaming. In de afgelopen tien jaar heeft ze meer dan 1.000 geweldige zielen gecoacht en geïnspireerd tot een schaamteloos buitengewoon leven! Veel mensen zagen hun dromen uitkomen, stapten in hun authentieke kracht en kozen ervoor hun meest vreugdevolle leven te leiden. Ze voelen zich veilig en gezien terwijl ze met Humita werken, en hun transformatie is heel opmerkelijk!

Voor degenen die haar niet kennen: Humita is een echte Tantrika, en bewandelde dit pad eerst zelf, van 0 tot 100 zouden we kunnen zeggen. Ze kwam van ver.


Naast dat Humita tegenwoordig een succesvolle Transformatie Coach is, heeft ze haar eigen kledinglabel, privé yoga studio in Amsterdami, dagelijks ruimte op Clubhouse (Womenlounge) en een succesvolle podcast vanaf tropische locaties in de wereld. Ze is ook oprichter van het platform The Female Way en schrijft haar eerste boek in Tulum & Ibiza, waar ze momenteel woont, 'as we speak'!

Humita Kanhai foto

Dit vertellen anderen over Humita: 

Lieve Humita, het was onbeschrijfelijk bijzonder deze cursus. Tantric Breathwork bracht me recht in mijn lichaam, en jouw energie opende mijn hart. Je hebt me een kans gegeven om tantra op zo'n mooie heilige manier te ervaren, en dit is echt anders dan wat ik dacht dat het was. Ik voel me vrij en krachtig tegelijk en klaar om mijn cliënten op deze unieke manier te coachen! Dit is echt een nieuwe ervaring voor mij die ik ook in mijn werk als yogadocent kan gebruiken.


irene yogalerares
Irene, yoga teacher

De transformatie na het werken met Humita was wonderbaarlijk. Ze heeft een talent om mensen vooruit te brengen in het leven en hen in staat te stellen het leven ten volle te leven. Haar sensualiteit is inspirerend, haar spontaniteit is aanstekelijk en haar oprechtheid maakt haar toegankelijk.

Het is opmerkelijk hoe ze altijd precies de spijker op de kop weet te slaan. Maar wat ik het meest bewonder aan haar is haar vermogen om het potentieel in ieder mens te zien, en de manier waarop ze dit op hen overbrengt.

anonieme getuigenis
Marleen, onderneemster

Ik ben zo dankbaar dat ik besloot deel te nemen aan deze cursus. Voor het eerst heb ik een tantrisch ochtendritueel gecreëerd, dat ik dagelijks gebruik. Dit is een enorme overwinning! Ik voel me levendiger, heb meer energie en voel me meer ontspannen....


Heel erg bedankt voor je bereidheid om te delen en je kwetsbaar op te stellen, het is echt inspirerend!anonieme getuigenis
M. Lanoy, verpleegster

Jasper Kok / Guru Gian  (co-trainer)

Jasper is een gerenommeerde Kundalini Yoga leraar & coach in Nederland en daarbuiten. Hij heeft met succes de internationale Kundalini Yoga Coaching level 1 & 2 en het grootste online Kundalini Yoga Platform de Kundalini Yoga Club in Nederland gelanceerd. Jasper heeft duizenden mensen gecoacht naar een gezond, gelukkig, bewust en succesvol leven zowel in het bedrijfsleven als het normale leven. Hij heeft een groot hart en ondersteunt vele andere leraren en coaches in hun groei.


Jasper begon zijn tantrische pad met Kundalini Yoga bijna 20 jaar geleden en de laatste jaren bestudeert en beoefent hij de bredere tantrische traditie. Jasper houdt van coachen en het ondersteunen van anderen om te slagen is zijn belangrijkste drijfveer in het leven. 

Jasper Kok Guru Gian

Wat anderen vertellen over Jasper/ Guru Gian:

WAT IS DE PRIJS VAN DEZE OPLEIDING?

Normale prijs is €2.477,-

Maar als je vandaag inschrijft kun je meedoen voor de early bird prijs van €1.977,-

VEEL GESTELDE VRAGEN

 • Vraag: Ik kan niet aan alles deelnemen, is dat een probleem? 
  Antwoord: Nee, dit programma is zo opgezet dat je het in je eigen tempo en tijd kunt doen. Alles is opgenomen en je gaat vooral veel yoga, meditatie en oefeningen doen 

 • Vraag: Hoe lang duurt de training? 
  Antwoord: De training heeft 2 LIVE sessies per maand tijdens de volledige looptijd van 9 maanden.

 • Vraag: Heb ik na de training nog toegang tot alle informatie en video's? 
  Antwoord: Ja, u blijft na afloop van de training toegang houden tot de online omgeving.

 • Vraag: Ik heb nog niet zoveel ervaring. Is deze opleiding dan wel iets voor mij?
  Antwoord: Ja dat is het zeker. Na deze training zul je veel beter begrijpen wat Tantra en Coaching inhoudt en wat de mogelijkheden ervan zijn. Het is een echte Life Changing Experience! 

 • Vraag: Ik heb al veel ervaring, is deze opleiding dan nog interessant voor mij? 
  Antwoord: Ja dat is het zeker! We bestuderen al meer dan 10 jaar verschillende methoden en leren nog elke dag bij. Je ervaring verdiept zich, je nieuwsgierigheid en creativiteit ontwaakt en je leven wordt rijker. 

 • Vraag: kan ik in termijnen betalen? 
  Antwoord: Ja je kunt in tien termijnen betalen Let op: Je schrijft je in voor de hele opleiding. Wanneer je halverwege besluit te stoppen, blijft de betalingsverplichting bestaan.

 • Vraag: Hoeveel tijd heb ik nodig tijdens de looptijd van de opleiding? 
  Antwoord: Je bent gemiddeld elke dag 30 - 60 minuten bezig met tantrische beoefening, plus 5 uur wekelijkse zelfstudie.