flexibele rug yoga houding

11 daagse Flexibele Rug Challenge

Vergroot je flexibiliteit, voel je zelfverzekerder en ervaar de kracht van een rustige mind

Meld je direct gratis aan

en krijg 14 dagen gratis toegang tot onze challenge online

Vanaf mijn 26ste heb ik veel rugklachten gekend. Ik kon dan weken scheef lopen of ik kon zelfs een aantal dagen of weken niet of moeilijk lopen. Het kwam niet alleen maar door het vele zitten achter een bureau.


Na heel veel zoeken ontdekte ik dat de pijnen in mijn rug te maken hadden met mijn emotionele trauma's en limiterende gedachten. 

 

Maar goed, ik hoop dat jij niet zo’n “ingewikkelde” rug hebt. In ieder geval gaat de serie Kundalini Yoga oefeningen in deze challenge voor de rug je enorm helpen.

 

Het zijn bijna allemaal basisoefeningen uit de Kundalini Yoga traditie. Het zijn 17 oefeningen tussen de 1 en 3 minuten. Mocht je voor het eerst Kundalini Yoga doen of een zeer stijve rug hebben, begin dan rustig! Als je niet de volle tijd kan volhouden, geen probleem. Belangrijker is het om de oefeningen bewust en met aandacht te doen. Daarmee is vooruitgang verzekerd. 

 

Deze 17 oefeningen helpen je ruggengraat te bewegen in alle richtingen. Waardoor de energie circulatie toeneemt en je tevens een veel helderder hoofd krijgt. Er kan van alles loskomen, fysiek en emotioneel. 

De kunst van yoga doen, is leren omgaan met alles wat er is en omhoog komt en daar zonder oordelen naar te kijken. "Erbij blijven”, de gevoelens niet weg stoppen, of ontwijken maar ze “toe te laten”.

 

In de challenge ga je heel veel leren over je rug en over jezelf. Ik ga je dingen vertellen over de rug waarvan je wellicht nooit had gedacht dat ze bestonden.  Maar het belangrijkst is dat jij aan de slag gaat. En dat jij gaat ervaren hoe jij jezelf kan helen door aan je rug te werken..

 

Ben je nu nog stijf? Dit worden de eerste stappen naar een flexibele rug en heling.


Heb je al een soepele ruggengraat? Dan weet ik zeker dat je een nieuwe dimensie van je rug ontdekt tijdens deze challenge.

Ok, ik hoop dat je er zin in hebt. Ik doe zelf alle 11 dagen mee. Ik hou van Kundalini Yoga en dat deel ik graag met jou. Ik kijk ernaar uit!


Sat Naam,


Guru Gian (Japser Kok)

De voordelen van deze challenge

Betere energiecirculatie

Doordat je energie beter circuleert, ervaar je meer rust en helderheid.

Een soepelere rug en geest

En hoe Kundalini Yoga je helpt bij een levenslange flexibele rug.

Je leert de fysieke, emotionele en spirituele oorzaken van rugpijn

En welke affirmaties je kunt uitspreken per wervel om dit te helen.

Ontdek de 4 stadia van heling

En wat rugpijn jou te vertellen heeft.

Ervaar de kracht van de community

Samen ga je deze 11 dagen beleven en sta je niet alleen in dit proces.

Op je eigen tempo

Het mooie van deze online challenge is dat je hem op je eigen tijd en niveau kunt doen. Hierdoor kun je goed bij jezelf blijven en ervaar je geen yoga. stress. 

Hoe werkt de Challenge?


  • De Challenge staat in de Kundalini Yoga Club (https://leden.kundaliniyogaclub.nl). Hoe je in de Kundalini Yoga Club komt, lees je in de mail die je direct na aanmelding ontvangt.
  • Er staat alvast een yogaset voor je klaar om aan de energie te wennen. Na aanmelding kan je dus meteen beginnen met yoga.
  • Je doet dus 11 dagen lang dezelfde kriya. Dat mag op jouw tempo en op jouw niveau. Dus ook voor beginners is deze challenge goed mee te doen. 
  • Je mag elke dag je bevindingen (Dag 1, Dag 2...etc.) delen en de steun en support van de groep ervaren. 
  • Je ontvangt elke dag een e-mail ter herinnering.
  • Ook ontvang je aanvullende informatie over de rug en Kundalini Yoga


Deze challenge wordt je aangeboden door Jasper (Guru Gian) en Sandesh

Ja, ik doe graag mee aan de gratis yoga challenge

Meld je direct gratis aan

en leer 11 dagen lang alles over een gezonde rug

Ervaringen uit eerdere challenges...

"Minder pijn en meer rust"
Voordat de challenge begon, had behoorlijk last van mijn rug. Stijf, stram en pijnlijk. Door de kriya is het al een stuk beter geworden. De yoga oefeningen geven daarna ook ontspanning en rust. Ik kan er beter van slapen. Heel fijn. Dank!Pranayama Series
Louise
"Super leerzaam en helend"

Super leerzaam om te kunnen registreren hoe subtiel ik mijn rug flexibeler kan maken. Fijne kriya is het. Ik heb letterlijk en figuurlijke pijnpunten opgespoord. En ook gevoeld dat het losser is geworden. Dank Jasper voor de fijne video en inspirerende mails.

innerlijke reis programma transformatie door de overgang jolene vd steen kundalini yoga club
Jolene
"Ik voel me rustiger en zelfverzekerder"
Wat was het fijn en mooi om aan deze challenge mee te doen! Ik ben veel weerstand tegen gekomen de afgelopen dagen, maar elke keer kon ik er weer doorheen gaan. Ik voel me rustiger en zelfverzekerder en mijn rug voelt veel soepeler. Dank je wel allemaal!


The Pranic Body Kriya for Vitality
Leonie

Ik wil ook meer rust en flexibiliteit en doe mee met de challenge

Ik ga ervoor


en doe lekker gezellig mee met anderen