kundalini yoga club

[2024 EDITIE] EXCLUSIEF: 365 dagen Kundalini Yoga Meesterschap (start 11/1/2024)

1 jaar lang ultiem verdiepen in Kundalini Yoga met Guru Gian (Jasper Kok) in dit online Jaarprogramma

kundalini yoga meditatie challenge spirituele kracht

Sat nam beste Yoga Liefhebber,


Als Kundalini Yoga beoefenaar heb je het vast wel eens gevoeld. Dit is heel bijzonder... Maar ik durf je wel te zeggen dat je nog niet eens voor 10% de volledige potentie van Kundalini Yoga kent. En met dit programma wil ik je uitnodigen om de volledige potentie van Kundalini Yoga te gaan ervaren.


En voel eens...


Wat zou het voor jou betekenen als je een heel jaar lang gaat verdiepen in de Kundalini Yoga?

Nu eindelijk eens een stabiele practice gaat opbouwen of je stabiele practice gaat verdiepen?

Hoe zou het zijn om een jaar te leven in het ritme van de maanden gebaseerd op je 10 energetische licht lichamen?


Wat zou jou dat geven? Hoe zou dat je energetische veld beïnvloeden? Hoe zou dat je keuzes beïnvloeden? Hoe zou dat je toekomst beïnvloeden.


Ik wil je uitnodigen voor een heel bijzonder jaarprogramma: 365 dagen Kundalini Yoga Meesterschap.


In dit jaarprogramma neem ik jou een heel jaar lang mee aan de hand van de tien lichtlichamen van bewustzijn door een reis van je ziel.


Je leert op diep niveau wie je bent, hoe je jouw unieke expressie beschermt om te gaan groeien, wat je kunt gaan doen om je ziel meer te manifesteren, vanuit een innerlijk weten, waarin je je kracht durft te delen met anderen, en je je eigen realiteit creëert, en jezelf en de mensen om je heen optilt, zonder angst maar in vol vertrouwen, vanuit rust en stilte, je door niets of niemand laten tegen houdend, in contact met je diepste laag, je Spirit.


Dit is het leven dat op je wacht als je leert te leven vanuit je ziel, je eigen originele authentieke Zelf. 


In dit jaarprogramma leer je je zelf kennen niet als 1-dimensionaal, maar als multidimensionaal. Je bent namelijk 10 lichamen in 1! 


Je leert al je 10 energetische lichamen kennen. Haar kwaliteiten, waar die in balans is of uit balans en in haar hoogste expressie, haar meesterschap. En het belangrijkst, je leert je eigen 10 lichamen balanceren. Door Kundalini Yoga en Meditatie. Maar ook door reflectie en levensstijl veranderingen. 


Het is een reis die we samen maken. Soms zal het heerlijk voelen, soms voel je je uitgedaagd. Maar met de kracht van een leraar, het elektromagnetische veld van de groep, en de blessings van de teachings zullen we elke blokkade overwinnen. De ene keer door onze discipline, de andere keer door overgave en soms door gratie. Niks staat vast en alles is mogelijk.


Lees hieronder rustig door het programma heen. En als je een JA voelt, vertrouw dan op die innerlijke stem. Daar begint de reis mee.


Het jaarprogramma is voor iedereen open. Je kunt meedoen op je eigen niveau en zult eruit halen wat jij eruit moet halen.


Ik kijk ernaar uit om 1 jaar lang met jou samen te verdiepen in de Kundalini Yoga.


Sat nam,

Guru Gian (Jasper Kok) 

If you understand that you are Ten Bodies, and you are aware of those Ten Bodies, and you keep them in balance, the whole Universe will be in balance with you.

Yogi Bhajan, founder of Kundalini Yoga in the West

Het hele programma uitgelegd...

In dit inspirerende filmpje legt Guru Gian precies uit wat je kunt verwachten in het jaarprogramma
Jasper tijdens coaching opleiding

Wat ga je leren in het online jaartraject?

 • Je krijgt inzicht in je eigen unieke numerologie vanuit de Kundalini Yoga, zodat je weet wie je bent, wat je aan het leren bent, wat je gave is, wat je te doen hebt en waar je je ultieme voldoening uithaalt
 • De kern van de Kundalini Yoga traditie, de tien energetisch lichamen, gekoppeld aan de maanden, geeft je een complete ervaring van je Totale Zijn
 • 10 unieke vragen die je helpen deze 10 lichtlichamen te balanceren en volledig te integreren
 • Wat je kunt doen om jezelf in totaliteit in balans te krijgen en te houden
 • Hoe je je eigen unieke zielsexpressie meer kunt manifesteren in je dagelijks leven
 • Hoe je het best dagelijks Kundalini Yoga kunt integreren in je leven
 • De allerbeste tips en trucs om met plezier vroeg op te staan en je ochtendpractice te doen
 • Speciale kriya's en meditaties die je helpen elk individueel lichtlichaam in balans te krijgen
 • Hoe je je eigen weerstanden kunt herkennen, eren en loslaten
 • Minder te denken en meer voelen
 • Vertrouwen op het Universum
 • Stappen zetten die je nooit gedacht had te durven zetten 
 • En nog veel veel meer...

Lees hier wat deelneemster Anne-Marij vertelt over 365 dagen kundalini yoga

"Verdieping in mijn dagelijkse yoga practice; dat is waar ik naar opzoek was toen ik mij voor mijn eerste programma bij GuruGian aanmeldde. Ik begon direct de Kundalini yoga lerarenopleiding. Dat ik daardoor samen met later de coachingsopleiding mijn zielsverlangen ontdekte was een totale verrassing en heel bijzonder.


Echter de verdieping in mijn dagelijkse yoga practice

vond ik pas dit jaar in het 365 dagen Meesterschaps programma. De persoonlijke en spirituele groei die ik hier heb doorgemaakt is uniek. Sterker nog komend jaar wil ik hem weer doen. Iedere maand een ander energetisch lichaam met de daarbij behorende kriya’s, meditaties en de teachings van Guru Gian/Jasper doen echt wat met je. Het geeft focus, houvast en inspiratie. Het groepselement draagt daar ook aan bij.


Ik kan het iedereen die Kundalini yoga beoefent en verdieping zoekt aanraden, ongeacht hoe ervaren je bent."

Let us not be like mummies, all wrapped up—ancient, ancient, ancient souls, wrapped up with the cloth of thoughts and the wax of ego. You are destined to become masters, and you are master of your good luck, your best self and your radiant body.

Yogi Bhajan
prayer pose kundalini yoga

Waarom dit jaarprogramma?

We leven in een tijd waarin de menselijke spirit en de menselijke waarden in gedrang zijn. Door technologische veranderingen raken we steeds verder verwijderd van onze ziel. En daarmee verliezen we ook een diep gevoel van eenheid en verbondenheid.


Het leven op dit moment op deze planeet is zo uitdagend dat de meeste mensen van ons aan het overleven zijn. Ons zenuwstelsel en hormoonhuishouding kunnen de druk van deze tijd niet aan. We worden "overgevoelig" en kunnen ons niet meer staande houden. Dat kan ertoe leiden dat we ons terugtrekken en of blijven hangen in ongelukkige relaties, banen, en gemoedstoestanden. Op deze manier stagneert onze energie en raken we het contact kwijt met onze ziel.


En dat is jammer!


Want nog nooit is het zo makkelijk geweest om te floreren!


Alle kennis en informatie van alle wijsheid tradities en alle succes principes zijn voor iedereen NU aanwezig. 


Het enige wat we hoeven te doen is onze frequentie, onze energie op een hoger niveau te brengen, zodat we onze trauma's, patronen en blokkades, kunnen zien en helen. 


Zodra ons energetisch veld sterker wordt, vinden we de innerlijke kracht om echte veranderingen in ons leven door te voeren en te gaan floreren.


In dit programma ga je zeer systematisch te werk. Je maakt een reis door al je energetische lichtlichamen. Je leert je sterke en zwakke punten leren en je leert kriya's en meditaties om deze disbalansen op te heffen. Ook leer je praktische oefeningen om je kwaliteiten meer in je leven toe te laten. 


Hierdoor zal je Kundalini energie vrijer kunnen stromen en krijg je beschikking over meer potentie. 


En met deze extra energie, wilskracht, intuïtie en andere kwaliteiten krijg je dus ook de kans om niet alleen maar in deze tijd te OVERLEVEN maar juist om in deze tijd te FLOREREN.


Om echt helemaal je authentieke zijn te gaan leven. De relaties te hebben die je verdient. Het energieniveau dat je wilt hebben. De uitstraling. Het innerlijke weten. 


Je zult ontdekken dat er een dimensie in jou zit waarin magie mogelijk is. Waar je zielsverwanten tegenkomt. Waar je de krachten vindt om al je uitdagingen te overwinnen. 


Geloof me. Het leven zal niet alleen maar makkelijk worden. Maar hoe geweldig is het als je je innerlijke capaciteiten ontdekt waarmee je al je uitdagingen aan kunt gaan en al je verlangens kunt realiseren. 


En in dit jaarprogramma heb ik het beste gestopt wat ik in de laatste 20 jaar op mijn spirituele pad heb geleerd. 


Ik heb enorm veel profijt gehad van wat mijn leraren mij hebben geleerd en ik kijk ernaar uit om mijn wijsheid, mijn inzichten en de beste yoga en meditatie met jou te delen.


Zodat we allemaal verlicht kunnen zijn in onszelf en onszelf realiseren. En tegelijkertijd het succes kunnen creëren waarvoor wij hier op aarde zijn. 


Ik kijk er naar uit een jaar met jou op reis te gaan. 


Sat nam,

Guru Gian / Jasper Kok

mudra

Wat zijn de thema's van het jaar?

Januari. Nummer 1. Ek. De Ziel

Hoe kun je de energie van januari het best gebruiken om intenties te zetten en zaadjes te planten. Hoe kun je gebruik maken van je fundamentele eenheid met de Creatie. Je leert kriya's om de ziel te activeren en meditaties om je projectie en je intenties kracht bij te zetten. Je leert hoe yogi's gebruik maken van de zielsenergie om een voldaan en zinvol leven te leiden. 

Februari. Nummer 2. Ong. De Negative Mind

Hoe kun je de energie van februari gebruiken om je intentie te beschermen. Je leert technieken om ruimte te creëren in je leven. Waarin je gewoonlijk nog wel eens last van een winterdepressie in februari kunt ervaren leren we de energie gebruiken om onze intenties kracht bij te zetten en onze verlangens in te zetten voor de expressie van onze ziel. 

Maart. Nummer 3. Kar. De Positive Mind

Hoe kun je de positive mind trainen zodat je het productief in kan zetten en niet dat ie in zijn "default modus" zit van onze onbewuste patronen eindeloos herhalen. Je leert in deze maand echt nieuwe dingen doen. Je leert in deze maand schaduw stukjes van slachtofferschap transformeren in nieuwe patronen van expressie, manifestatie en succes. Je leert ook een van de krachtigste mantra's om dit proces te ondersteunen. Maart wordt leuk! 

April. Nummer 4. Sat Nam. De Neutral Mind

In April creëren we nog meer ruimte. Ruimte voor je eigen individuele zijn. Je leert "productief wachten". Je leert krachtige yogische technieken om het hartchakra te openen. Je leert hier de kunst van het balanceren van het hebben van een actieplan met het in contact blijven met jezelf. We werken met de energie van Guru Ram Das voor diepe heling. 

Mei. Nummer 5. Karta Purkh. Het Fysieke Lichaam

De energie van mei wordt actiever. Hoe kun je contact houden met je innerlijke stilte en toch actief in de wereld zijn? Hoe kun je je fysieke lichaam eren als Tempel van de Spirit. Je leert hoe je je fysieke lichaam kunt gebruiken voor spirituele transformatie. Je gaat de belangrijkste functie van het fysieke lichaam leren (en het is absoluut niet wat je denkt! Mei is ook het beste moment om uitdagende kriya's te doen. 

Juni. Nummer 6. Nirbhau. De Arcline

Juni is de maand om onze angsten die ons tegen houden helemaal onszelf te zijn onder ogen te zien en te overwinnen. We doen meditaties en kriya's hiervoor. Je leert allerlei manieren om je intuïtie te versterken. Je leert yogische technieken om je longinhoud te vergroten. We verdiepen ons in "Miri-Piri" de balans tussen de materiele wereld en de spirituele wereld.

Yogi Bhajan - Kundalini Yoga Meester

En in de tweede helft van het jaar...

Juli. Nummer 7. Nirvair. Het Aura/ Electro-Magnetische Veld

Vanaf nummer 6 zijn we aangeland bij de spirituele thema's. Juli gaat over vergeving. Hoe kun je jezelf vergeven en tegelijk er voor zorgen niet aan "spirituele bypassing" te doen. In juli kom je met jezelf in het reine. Maar hoe doe je dat? We leren diverse technieken waaronder meditaties voor een transparant aura. Omdat het grootste deel van het jaar achter ons is gaan we ook terug kijken. 

Augustus. Nummer 8. Akaal Moorat. Het prana-lichaam

Het prana-lichaam is de link tussen ons eindige bestaan en de Oneindigheid. In augustus staan we in onze grootste kracht. Er is energie. Maar hoe gebruiken we onze energie op een bewuste manier? We leren hoe we behoeftes kunnen vervullen. Maar vooral gaan we reflecteren op ons energie niveau. Je krijgt de ondersteuning van de beste pranayama's. 

September. Nummer 9. Ajoonee. Het subtiele lichaam

De 9 is voorbij de oneindigheid van de 8. Hoe kunnen we de andere dimensie laten meewerken en participeren in ons aardse bestaan? Je leert het leven naar je toe te laten komen. Je krijgt oefeningen in het ontwikkelen van je subtiele waarnemingsvermogen. 

Oktober. Nummer 10. Saibhang. De Radiant Body

In oktober verandert het seizoen. Het is een overgangsmaand. Hoe kunnen we het beste gebruik maken van deze energie. In deze maand leren we volledig te vertrouwen op ons "licht-lichaam". Hoe kun je jezelf transformeren in een zich-zelf verlichtend wezen. Je leert de energie van het onmogelijke mogelijk maken. Je leert hier 1 van de belangrijkste eigenschappen van het 10e lichaam die ervoor zorgt dat je nooit meer vast komt te zitten. 

November. Nummer 11. Gur Prasad. De Oneindigheid

Het jaar komt bijna ten einde. Hoe kun je je eigen bestaan zien en ervaren vanuit je niet-bestaan. We duiken in non-dualiteit. Wat is de rol van non-dualiteit in Kundalini Yoga. Hoe zorg je ervoor dat je uit het lijden van de dualiteit blijft? Je leert kennen wat je hele leven al bij je is. Je leert de bron van Licht kennen. Hoe kun je teruggaan naar de simpliciteit van het leven. 

December. Nummer 12. Jap. Reflecteer en Mediteer op je jaar

December is onze karmische oogstmaand. Wat hebben we geleerd? Hoe kan ik mijn betere en intiemere kennis van mijzelf gebruiken voor mijn volgende reis. Hoe kan ik blijven groeien zonder de verbinding met mijzelf te verliezen. We verdiepen ons in de yogische wijsheid van "jappa". We leren mediteren zonder te mediteren...

Wat krijg je in het jaarprogramma?

12 keer een online Masterclass

Iedere maand (12 keer in totaal) een nieuwe online Masterclass van ongeveer 3 uur waarin het maandthema wordt uitgelegd, een nieuw lichtlichaam wordt geïntroduceerd, je specifieke reflectie oefeningen krijgt en waarin we specifieke kriya's en meditaties doen. Komt in de eerste week van de maand online.

12 keer een unieke Kundalini Yoga lichtlichaam Challenge

Iedere maand (12 keer in totaal) een 11, 22 of 40-daagse Kundalini Yoga challenge specifiek voor het lichtlichaam waar we die maand mee bezig zijn

24 keer groepscoaching

Twee keer per maand (dus 24 keer in totaal) groepscoaching van 1,5 uur waarin we het thema verdiepen en individuele doorbraken en blokkades besproken kunnen worden. Eén keer in de ochtend en één keer in de avond zodat iedereen er in ieder geval 1 keer bij kan zijn. De sessies worden altijd opgenomen en je kan ze terugkijken als je er niet bij kan zijn.

Woensdagochtend van 09.00 tot 10.30: 17/1, 7/2, 6/3, 10/4, 8/5, 5/6, 3/7, 7/8, 4/9, 2/10, 13/11, 4/12.

Woensdagavond van 19.30 tot 21.00: 31/1, 28/2, 27/3, 24/4, 22/5, 26/6, 24/7, 28/8, 25/9, 23/10, 27/11, 18/12

Besloten Groep

Besloten groep waarin je vragen kunt stellen, elkaar bij de les kunt houden, en inspiratie en ervaringen kunt delen

Meet & Greet in Schoorl

In de zomer een fysieke verdiepende meeting in Schoorl bij Guru Gian thuis (optioneel maar wel echt een aanrader) (datum wordt later bekend)

Dit is wat anderen zeggen over online Jaarprogramma

“This Numerology is the future of all counseling. It is the oldest system known to humanity, the most sacred and the most accurate. You can learn to change people’s destiny.”
Yogi Bhajan

Bonus 1: een 60 minuten persoonlijk numerologisch consult met Guru Gian (Jasper)
t.w.v. €150

De basis van dit jaarprogramma is gebaseerd op de tien licht lichamen uit de Kundalini Yoga traditie. Guru Gian geeft je een persoonlijke reading van jouw specifieke nummers. Deze reading geeft je een goed inzicht in wie je bent, wat je karma is, wat je mag delen met de wereld, wat je te doen hebt en waar je ultieme voldoening uithaalt. 


Je krijgt een persoonlijk plan mee naar huis met yoga en meditatie en levensstijl adviezen. 

Bonus 2: gratis toegang tot Introductie Training Kundalini Yoga & Meditatie
t.w.v. €197

De Introductie training Kundalini Yoga & Meditatie van Guru Gian leert je alles over de basistechnieken van Kundalini Yoga. Verder leer je in 14 stappen de belangrijkste kriyas en meditaties kennen. Dit is de meest populaire introductie training Kundalini Yoga van Nederland & Belgie. 

Bonus 3: 40 daagse subtiele meditatie cursus. In dit experimentele nieuwe programma leer je via je subtiele lichaam op afstand samen mediteren
t.w.v. €397

In het najaar ga je echt de diepte in met Guru Gian & de Kundalini Yoga. Je leert mediteren met behulp van je subtiele lichaam. Op afstand en zonder online contact ga je toch voelen dat je samen kunt mediteren. Dit is de eerste keer dat Guru Gian deze cursus aanbiedt. 

guru-gian_jasper-kok_kundalini-yoga

Mijn eigen pad van mijzelf verliezen en weer terug vinden...

Ik zag laatst een filmpje van mijzelf terug toen ik in de 20 was. Ik schrok ervan. Ik was onrustig. Gespannen. En overduidelijk zoekende. 


Ik was mijzelf overduidelijk kwijt geraakt. Het studeren en het uitgaansleven hadden mij geen goed gedaan. 


Ik had geen enkel idee wat ik met mijn leven wilde. Laat staan dat ik een idee had wat het leven met mij wilde.


Ik had vele lichamelijke ongemakken. Een zeer laag energieniveau en het zwaarst waren mijn rugklachten die ik af en aan had al vanaf mijn 11e levensjaar.


Ik las al wel jaren boeken over spiritualiteit, sjamanisme, boeddhisme en psychologie. 


Intellectueel voelde ik me daarmee verbonden, maar de meditatieve staten waar ik over las, kwam ik niet bij als ik mediteerde op mijn zolderkamertje.


Dit alles veranderde toen ik Kundalini Yoga tegenkwam. 


Als snel voelde ik dat de energie ging stromen.


En de teachings van Yogi Bhajan raakte mij diep in mijn kern.


Voor het eerst ervoer ik echt commitment. 


Commitment aan mijn hoogste zelf. 


En dat uitte zich in mijn dagelijkse commitment aan mijn sadhana.


Iedere ochtend deed ik met discipline en toewijding de Aquarian Sadhana.


8 jaar lang fietste ik iedere ochtend om 04.10 door Amsterdam op weg naar de Groenburgwal 9 om daar van 04.30 tot 07.00 de Japji, een Kundalini Yoga kriya en een uur lang mantra meditatie te doen.


Deze jaren zijn echt heel vormend voor mij geweest.


Ik leerde yoga kennen niet vanuit een boek, maar vanbinnen uit. Het werd mijn eigen ervaring.


Ik las niet alleen over God en de Oneindigheid. Ik ERVOER God en de Oneindigheid.


Ik las niet alleen over een Oneindige Bron van Liefde. Ik ervoer de Oneindige Bron van Liefde in mijzelf.


Ik las niet alleen over hogere spirituele vermogens en gaves. Ik ERVOER hogere spirituele vermogens en gaves.


Alles waarvan ik diep vanbinnen voelde dat het er was, ervoer ik.


En ook na die 8 jaren diepe spirituele beoefening bleef ik iedere dag yoga en meditatie doen.


Het integreerde langzaam in mijn leven. Ik begon een betere balans te ervaren tussen mijn spirituele leven en mijn aardse leven. 


Ik besloot mijn ervaring met andere mensen te delen.


Ik gaf trainingen en retraites, creëerde workshops en opleidingen, gaf yoga en meditatie in het bedrijfsleven en richtte een online platform op voor het verspreiden van Kundalini Yoga. 


Daarmee kan ik heel veel andere mensen ook helpen zichzelf te helen en volledig in hun eigen kracht te komen en zo ook de gezondheid, geluk, bewustzijn en het succes te creëren waar ze naar verlangen. 


En uiteraard waren er vele hobbels op mijn pad. Maar elke keer als ik daar op terugkijk was dat precies wat ik nodig had om op mijn eigen pad te blijven.


Ik gun jou dit proces ook.


En ik weet zeker dat dit online jaarprogramma jou daar enorm in gaat helpen!


Want we hebben allemaal de juiste guidance, aanmoedigingen en confrontaties nodig!


Op onze gezamenlijke groei en het moois dat dit creëert in de wereld.


Sat nam,

Guru Gian/ Jasper Kok

Dit is wat anderen zeggen over Guru Gian (Jasper)

Wat is de investering van dit Online Jaarprogramma?

Normale Prijs is €1997.
Maar nu kan je nog meedoen voor de Introductie Prijs van €1111

Lees hier nog wat ervaringen

"een enorme verrijking"
Het 365 dagen kundalini yoga meesterschap is voor mij een enorme verrijking geweest. Jasper weet als geen ander op een duidelijke boeiende manier te vertellen over de 10 energetische lichtlichamen. Het programma heeft mij geholpen om nog meer commitment te voelen met de kundalini yoga. De numerologie heeft mij inzicht en vertrouwen gegeven in mijzelf en het leven. Ondanks dat het een onlineprogramma is voel je de verbinding met de groep. Ik vind het heel jammer dat het jaar zo snel voorbij is gegaan.( Gelukkig hou ik toegang tot alle informatie zodat ik altijd weer kan kijken want het is zoveel dat je niet alles kan onthouden). Sat Nam. 
Irina
"iedereen moet deze opleiding doen!"

Toen Guru Gian deze opleiding aanbod had ik net mijn opleiding tot Kundalini Yoga Teacher

afgerond.

Hoewel dit een zeer uitgebreide opleiding was miste ik toch nog meer theorie en achtergrond

informatie over de Kundalini Yoga en de geschiedenis hiervan.

Als beginnende Yogi kan je overweldigd worden door alle informatie en weet je niet goed waar je

moet beginnen.

Dus toen dit programma voorbij kwam twijfelde ik geen moment en heb me direct aangemeld.

Met dit programma heb ik me per maand (ieder maand een nieuw lichtlichaam)veel meer kunnen

verdiepen in de 10 energetische lichamen en tegelijkertijd dit ook zelf kunnen ervaren.

Door de hele maand met 1 lichaam bezig te zijn door middel van challenges met kriyas en meditaties ga je echt dingen doorvoelen.

De masterclasses van Jasper waren altijd interessant, goed en duidelijk uitgelegd en een duidelijke structuur.

Via Zoom was er 2x per maand een online groepscoaching wat een welkome aanvulling op de masterclass was om met elkaar gemotiveerd te blijven en je ervaringen te delen.

365 dagen Kundalini Meesterschap was/is zeker een inspiratie voor mijn lessen waarin ik het

geleerde ook gelijk in de praktijk kon brengen.

De masterclasses gaven mij zoveel meer inzicht in het ontstaan van de Kundalini Yoga en zijn traditie dat ik nu ook goed voorbereid op reis kan gaan naar India om deze historische plaatsen te gaan bezoeken en nu ook echt weet wat er zich afgespeeld heeft.

Eigenlijk zou iedereen die geïnteresseerd is in Kundalini Yoga deze opleiding moeten volgen om meer feeling met de geschiedenis te krijgen maar ook om de 10 lichamen beter te begrijpen.

Ik zou hem zelf graag ook nog een keer willen doen al is het alleen maar om alles nog eens te ervaren en om in contact te blijven met die leuke gelijkgestemde mensen. ��

Petra
"geweldig!"
Afgelopen week in het staartje van de maand Juli (het Aura lichaam ) kwam er veel emotie,opgekropte frustratie irritatie....vrij.Nu bij het Prana Lichaam voel ik duidelijk verandering optreden in de doorstroming.Vooral de langdurige ademhaling sessies, fire breathing, armwerk en de dog breathing.....geweldig .Ja alle opgekropte frustratie dat wat diep in mij gesetteld zat lost op, ik geloof dat deze hele Prana kriya, meditatie mij heel veel goed doet.Wederom Dank Jasper, de kundalini yoga is echt geweldig helend voor mij, zowel fysiek als emotioneel.Ja ik ben dankbaar dat dit in mijn leven is gekomen, ook al betekent het wel dat ik door vele lagen heen dien te gaan en lastige situaties zich in mijn leven tonen om mijn blokkades onder ogen te komen om ruimte te creëren.Wahe Guru🙏❤
anonieme getuigenis
Ingrid

Veelgestelde Vragen

 • Vraag: Ik kan niet alles meedoen, is dat erg?

Antwoord: Nee, dit programma is zo opgezet dat je het op je eigen tempo kan doen. Alles wordt opgenomen en je gaat met name veel yoga en meditatie doen.


 • Vraag: Heb ik na dit jaar nog toegang tot alle informatie en video's?

Antwoord: Ja, je houdt na het jaar gewoon toegang tot de online omgeving.


 • Vraag: Ik heb nog niet zo veel ervaring. Is dit wat voor mij?

Antwoord: Ja juist wel. Na dit jaar snap je veel beter waar Kundalini Yoga over gaat en wat de potentie ervan is.


 • Vraag: Ik heb al veel ervaring. Is dit nog interessant voor mij?

Antwoord: Jazeker! Ik bestudeer al 15 jaar de tien energetische lichtlichamen en ik leer nog ieder jaar bij. Je ervaring verdiept.


 • Vraag: Kan ik ook in delen betalen?

Antwoord: Ja je kan ook per maand betalen. Let op: Je schrijft je in voor een heel jaar. Je kan niet halverwege stoppen. Dan blijft de betalingsverplichting staan.


 • Vraag: Kan je iets meer vertellen over de Meet & Greet in Schoorl?

Antwoord: Nee, dat blijft een verrassing...