vrouw doet buiten yoga

Online Kundalini Yoga lessen met 

leuke BONUS

Zou je graag meer innerlijke rust, flexibiliteit en bewustzijn willen ervaren dankzij onbeperkte online Kundalini Yoga- en meditatielessen in het Nederlands, gegeven door de beste instructeurs uit Nederland en België?

Ik start mijn practice
en ontvang het gratis bonus pakket.

Samen je practice opbouwen
en onderhouden

Met ons membership heb je toegang tot meer dan 300 Kundalini yoga en meditatie lessen gegeven door meer dan 20 gecertifieerde docenten en experten. Er is dus zeker een kriya en meditatie die bij je past. Meerdere zelfs :-) De lessen zijn telkens zijn heel goed uitgelegd aan de hand van video's. En ze zijn allemaal in het Nederlands. Ook al ben je thuis, je bent niet alleen: er is een  community waar je je ervaringen mee kan delen en waar jij ook hun ervaringen kan lezen. Weet je niet waar je moet beginnen? Dan krijg je een gratis intake gesprek met Hai Vo/Sandesh. We hebben alles voorzien om jou te helpen een relevante en dagelijkse practice en verdieping in Kundalini Yoga op te bouwen. Voor een maandelijks bedrag dat minder is dan de prijs van 1 offline les. Welkom! 
Ik ga aan de slag
En begin nu aan mijn helingsreis

Dit zit er in je Kundalini Yoga Club membership:

Gethematiseerde yoga sets 

Of je nou een beginner bent of juist houdt van meer uitdaging: de kriya's zijn opgedeeld in verschillende thema's. Zo zijn er sets voor beginners, sets voor je basis, sets om jezelf uit te dagen en sets om jezelf te transformeren. Ook zijn er korte 10 minuten Kundalini boosters voor als je weinig tijd hebt en Kundalini Yoga flow series als je zachtheid nodig hebt.

Meditaties met en zonder mantra en pranayama

Kundalini Yoga meditaties geven je een rustige geest en een opgewekt gevoel. Het ideale middel na je werk of gewoon omdat je er zin in hebt. In de Kundalini Yoga Club vind je elke week een nieuwe meditatie. Zowel zonder als met mantra. Ook vind je er diverse pranayama meditaties.

De kriya en meditatie van de week

Iedere week krijg je een nieuwe Kundalini Yoga serie en meditatie in de Kundalini Yoga Club, zodat je altijd iets nieuws kunt doen. Doordat je steeds een nieuwe kriya en meditatie krijgt, is er elke week iets nieuws. Je blijft groeien en blijft de yoga beoefening leuk. 

De gastdocent van de maand

Kundalini Yoga lessen geven doe ik niet alleen, dat doe ik samen met andere fantastische Kundalini Yoga leraren en leraressen. Zo vind je bijvoorbeeld gastlessen in de Kundalini Yoga Club van Surjan Kaur (Kim Bakker), Daleep Kaur (Mira Maas), Business Yoga lerares Sat Kirtan Kaur Khalsa, en Shakti Dans lerares Germaine Duynstee. 

Kundalini Boosters 

Heb je weinig tijd, maar wil je toch lekker in je energie de dag beginnen? Doe dan één van de verschillende Kundalini Boosters die in de Kundalini Yoga Club staan. Deze boosters geven een snelle upliftment in je energie, zodat je je ruggengraat activeert, je navelpunt, je zenuwstelsel en je geest rustig maakt.
gelukkige blonde vrouw in geel bloemenveld

Onbeperkt toegang tot de challenges

Regelmatig organiseert de Kundalini Yoga Club een nieuwe  challenge. Elke keer met een ander thema. Zoals bijvoorbeeld een challenge voor een Flexibele rug, om te detoxen, voor meer zelfliefde of om je spirituele kracht te verdubbelen. Als full member  blijf je ook na afloop onbeperkt toegang tot deze challenges.

En ook dit is inbegrepen

yoga groepsles

Onze Club community 

Wellicht heb je allerlei vragen over Kundalini Yoga of wil je graag je ervaringen delen. Dat kan. In de community staan Guru Gian en zijn team en alle andere leden klaar om al je vragen te beantwoorden. We hopen je snel te mogen begroeten.

Achtergrondinformatie over Kundalini yoga & meditatie

De geschiedenis van Kundalini Yoga is fascinerend. Hier leer je de achtergrond van Kundalini Yoga. Over adem en pranayama. De yogische anatomie en de chakras. En over de allignment in Kundalini Yoga. 

Kundalini yoga Netflix: waar, wanneer jij wil op je laptop, iPad of smartphone

Als lid van de Kundalini Yoga Club heb je via elk device toegang tot alle video's waar en wanneer je maar wilt, zo vaak als je wilt. Je kunt dus lessen volgen wanneer het jou uitkomt. We hebben zelfs een speciale Kundalini Yoga Club app voor iPad en smartphones! Super simpel en makkelijk te gebruiken.

Technische uitleg houdingen 

Hier krijg je via video's de belangrijkste Kundalini Yoga houdingen en technieken uitgelegd door de Posture Master Guru Prem Singh Khalsa en zijn vrouw Simran Kaur Khalsa. Je leert de vuurademhaling, correct ademhalen, stretch pose, de bhandas en sat kriya. 

Wat anderen zeggen over de Kundalini Yoga Club

Vandaag Kriya Bridge series gedaan van de Kundalini Yoga Club met Jasper Kok. Een online omgeving die heel erg behulpzaam is bij mijn dagelijkse Sadhana.
Jolène van der Steen
Dankjewel Jasper Kok, deze set was vandaag een heerlijk steuntje in mijn rug.Ida Salat
Alsof je in de les zit, maar dan privé . Heerlijk de Spinal Flex Kriya gedaan vanochtend.


Simone van den Ende
wit bloempje

Bonus - 1:
Gratis Adviesgesprek

Als je lid wordt van de Kundalini Yoga Club krijg je na 1 dag een mail waarin je een afspraak kunt plannen met Sandesh (Hai Vo) over hoe jij het best Kundalini Yoga kunt beoefenen. 


Gebaseerd op je geboortedatum en je persoonlijke behoeftes krijg je suggesties voor kriya's en meditaties.


Verder legt Sandesh je uit hoe de Kundalini Yoga Club werkt en is er ruimte om je vragen te stellen.


De normale prijs is €50 en je ontvangt het GRATIS.

dankbaarheid beleving 11 daagse guru gian hai vo manon kamerbeek kundalini yoga club
what is earthing

Bonus - 2
1 jaar gratis toegang tot de  5 X Rustige Geest


5 X Rustige Geest is een korte online cursus die je uitnodigt om de kracht van kriyas te ontdekken voor innerlijke rust en mentale helderheid. Kriyas zijn eeuwenoude praktijken uit de yogatraditie die gericht zijn op het reinigen en balanceren van lichaam, geest en ziel.


Of je nu een beginner bent die op zoek is naar manieren om stress te verminderen, of een ervaren yogi die zijn beoefening wil verdiepen, "5 Kriyas Voor Een Rustige Geest" biedt waardevolle tools en inzichten die je kunt toepassen in je dagelijks leven.


De normale prijs is €49 en je ontvangt het GRATIS

Achieving Equilibrium Balancing the Vayus

Bonus - 3:
1 jaar gratis toegang tot de 5 X Open Hart

5 X Open Hart is een betoverende online cursus die je uitnodigt om de diepten van het hart te verkennen en een verbinding te maken met je ziel door middel van krachtige kriyas. Kriyas, eeuwenoude praktijken afkomstig uit de yogatraditie, zijn ontworpen om het hart te openen, liefde te cultiveren en innerlijke groei te bevorderen.


Deze cursus biedt een diepgaand inzicht in vijf specifieke kriyas die zijn ontworpen om je te helpen een diepere verbinding te maken met je hart en ziel, en om liefde en compassie te laten stromen in alle aspecten van je leven.


De normale prijs is €49 en je ontvangt het GRATIS

Staande Hamstring Stretch.

Bonus - 4
1 jaar gratis toegang tot de  5 X Sterke Core

5 X Sterke Core is een dynamische online cursus die zich richt op het versterken van je kern en het stimuleren van de vitale energiestromen in je lichaam. Met behulp van de eeuwenoude praktijk van kriyas, biedt deze cursus een holistische benadering om je kernkracht te ontwikkelen en een gezonde balans van prana en apana te cultiveren.


De cursus biedt een diepgaand inzicht in vijf specifieke kriyas die gericht zijn op het versterken van je core spieren, het verbeteren van je houding en het vergroten van je algehele vitaliteit. Centraal staat de Nabhi Kriya, een krachtige serie oefeningen die gericht is op het activeren van de navelchakra en het balanceren van de stroom van levensenergie door het lichaam.


De normale prijs is €49 en je ontvangt het GRATIS


Normale prijs van het jaarlijkse lidmaatschap is 133 euro

Maar NU kun je het bestellen met dit ongelooflijke BONUS pakket 

(TOTALE waarde = 330 euro) 

voor slechts 78 euro voor 1 jaar


00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Ik word lid van de Kundalini Yoga Club

En krijg een jaar lang toegang tot alle mooie kundalini yoga lessen.
vrouw doet yoga buiten, heeft tenen vast

Niet goed geld terug garantie


We staan 100% garant voor de online Kundalini Yoga Club. In de club staan de allerbeste Kundalini Yoga kriya's, meditaties, informatie en teachings die ons al meer dan 15 jaar iedere dag ondersteunen in een gezond, gelukkig en bewust leven. Ik weet zeker dat jij, als je ze toepast, dit ook kan ervaren.


Is het toch niets voor jou? Dan krijg je van mij binnen 14 dagen na opzegging 100% van je investering terug zonder opgaaf van reden. Je hoeft alleen maar even te mailen. Voel jij dat je dagelijkse practice meer ondersteuning en inspiratie nodig heeft?


Dan is de Kundalini Yoga Club de oplossing!

Over de Kundalini Yoga Club

In een wereld waarin mensen weten wie ze zijn, in balans zijn met hun aardse en spirituele zijn, ervaren mensen de echte betekenis van vrijheid en is het fijn samenleven voor iedereen. Maar hoe kom je op dat punt? Wij maken mensen zoals jij vertrouwd met hun eigen wijsheid en sensitiviteit zodat je de balans ervaren tussen aards succes en spirituele verlichting. Op ons Nederlandstalig online platform bieden en stimuleren wij de discipline van een dagelijkse yoga practice waardoor je zelf aan de slag kan om blokkades en patronen te doorbreken en tot zelfinzicht te komen.
(De leraren op het platform zijn allemaal goedgekeurd door het Guru Gian instituut.) 

+1000

Actieve yogi's in de community

+300

Kundalini Yoga lessen

+20 

Kundalini Yoga docenten

+15000

Yogi's gingen een challenge aan