Mantra Challenge

- Vibreer het Universum -

Voel je meer geaard, word bewuster van wie je bent en wat jouw plek op de wereld is. Start 6 oktober.

De Mantra Challenge... 

Deze challenge wordt gegeven door Harmanderpal en haar band Harimandir. In de challenge staat 11 dagen een meditatie  met mantra centraal: Bhand Jameaai. Deze helpt je om je positie in het leven te vinden. Als vrouw, als man, als kind, als partner, als moeder, als vader, als collega … al je rollen die je opneemt in het leven worden helderder, omdat je niet meer twijfelt aan wie jij bent. Zo worden de verhoudingen zuiverder en kun je elkaar ontmoeten in elkaars kracht. Deze challenge zorgt ervoor dat je het universum in je te voelt dansen. Het geeft je de stevigheid die je nodig hebt om het Universum in je te kunnen containen. De mantra die we gaan doen, helpt je om geaard en geworteld te zijn en tegelijk een kanaal te zijn voor de kosmos. Kortom: Je gaat het Universum vibreren!
 • Je voelt je geaarder, steviger
 • Je wordt bewuster van wie je bent
 • Je weet nog beter wat jouw plek hier op aarde is
 • Je krijgt een diepere verbinding met je ziel en essentie
 • Je ervaart meer rust  en eenheid in jezelf
 • Je positie als man of vrouw wordt duidelijker en rustiger
 • Je krijgt inzicht in hoe het Universum voor en door jou heen werkt

Hoe werkt het?

 • De Challenge staat in de Kundalini Yoga Club. Hoe je in de Kundalini Yoga Club komt, lees je in de mail die je direct ontvangt na de aanmelding.
 • Vanaf de start van de challenge 6 oktober ga je 11 dagen de meditatie doen inclusief ademhalingsoefening van 3 minuten. Je wordt hierin begeleid en hebt geen eerdere ervaring nodig om mee te kunnen doen.
 • Door de herhaling van de mantra ga je steeds dieper en dieper in jezelf en ga je ervaren wat deze meditatie met je doet.
 • De regel is: er zijn  geen regels. Je hoeft alleen maar te ervaren en te zijn. Het is jouw tijd en mag voelen wat er gevoeld mag worden. 
 • De challenge wordt ondersteund met 3 live sessies op woensdag 6 oktober om 20.00 uur,  zondag 10 oktober om 10.00 uur en zaterdag 16 oktober om 20.00 uur.
 • Elke dag ontvang je aanvullende inspiratie voor jouw reis
 • Je mag elke dag je bevindingen delen in het daarvoor bedoelde topic in het challenge board (Dag 1, Dag 2, ... ). Hier kan je delen met anderen wat je ervaart.
 • Na afloop van de challenge wordt het digitale album van Harimandir verloot onder de deelnemers.

Wat zeggen anderen over Harimandir? 

Ik beschouw jouw muziek niet alleen als muziek: het is een diep gebed dat door jouw stem beweegt. En wanneer dit gebeurt, kunnen de engelen dansen rond elke luisteraar die een open hart heeft. 

Sotantar Singh Khalsa

Het meezingen in jouw versies van de mantra's geeft mij een gevoel van vrijheid en vertrouwen. Ik ervaar er zachtheid en speelsheid bij, maar ook ontroering, kracht en vreugde.  

Maarten
Ah wat mooi jouw mantra's! Ik luister je liedjes heel vaak de laatste tijd...je hebt zo'n mooie zalvende stem ❤🙏Janneke

OVER HArimandir

Mantra's als ‘toevlucht’. Als betrouwbare bron om de diepe verbinding met je ziel op te zoeken en te herladen, zodat je klaar bent om de uitdagingen van het dagelijkse leven aan te gaan. Dat is de liefdevolle verbinding die de Harimandir Mantra band heeft met chanten, mediteren en samen spelen en oefenen. 

 

Onze levensbasis is familie georiënteerd en speelt zich af in regio Brugge, België. Door het  zorg dragen voor (onze) kinderen, dieren, de natuur en de mensen om ons heen, verbinden we ons met de samenleving en met elkaar. Samen komen om muziek te spelen brengt ons vreugde. En die vreugde delen we graag. Het delen van onze passie, ons licht, onze gebeden en het creëren van verbinding en liefde met alle mensen om ons heen, verveelt nooit. Het is een geweldig pad, dat we nederig en oprecht bewandelen. Het is een eer om onze muziek met de wereld te delen.

 

De zielsfamilie is opgebouwd rond zangeres, yogalerares en harmonium speelster Lieselot Harmanderpal Kaur. Deze bezige bij creëert graag. Verhalen, melodieën, momenten... altijd schudt ze wel iets uit haar mouw. Haar man Mario Nunes dos Santos brengt het stevige ritme. En Maarten Merveille speelt gitaar. Het drietal wordt vaak vergezeld door andere familieleden of vrienden. Want zeg nu zelf, is samen spelen en zingen niet het leukste wat er is?

Voel je meer geaard en word bewuster van wie je bent, wat jouw plek op de wereld is. Doe met ons mee!