Kundalini Yoga Detox Challenge
(start meteen)

Voel je energieker, blijer en positiever door deze mentale, fysieke en spirituele detox

Schrijf je direct in


en krijg 14 dagen gratis de challenge online

5 jaar

organiseren wij al helende challenges voor de community

+2.000

NIEUWE leden die zich jaarlijks bij onze challenges hebben aangesloten

+15.000

NIEUWE leden die zich jaarlijks bij onze challenges hebben aangesloten

Struggle jij ook wel eens met je motivatie voor yoga en meditatie? Daarin ben je niet alleen. Toen ik 15 jaar geleden begon met yoga en meditatie had ik moeite om iedere week yoga en meditatie te doen.


Op een dag vroeg mijn broer mij om mee te doen met een 2,5 uur durende ochtendpractice van de Kundalini Yogi's om 4u30 in de ochtend. De volgende ochtend ging om 04.00 uur mijn wekker. Ik snoozede mijn wekker en sliep weer in. Dit ging een aantal dagen zo door. Mijn wekker ging af, maar ik bleef slapen. 


Todat mijn broer mij uitdaagde voor een 40-daagse Kundalini Yoga Challenge in Amsterdam. Die volgende ochtend ging mijn wekker weer, maar snoozede ik niet. Ik stond op, pakte een koude douche en fietste door Amsterdam naar de yogastudio. 

Die 40 dagen hield ik vol. En daarna ben ik nooit meer opgehouden met dagelijks yoga en meditatie doen. Het is mijn levensstijl geworden. Het heeft mij geholpen om van mijn chronische rugklachten af te komen.


Het heeft mij bevrijd uit mijn emotionele pantser. En het heeft mijn gedachten getransformeerd naar dankbaarheid en dienstbaarheid. Het heeft mijn Spirit wakker gemaakt. 


Nu kun jij dit ook doen. 


Je hoeft er niet voor op de fiets. Je hoeft er ook niet zo vroeg voor op te staan. En het hoeft ook niet zo lang. Ik begeleid je 11 dagen lang door jouw Ultieme Kundalini Yoga Challenge. Of die nu 5 minuten, 45 minuten of 2,5 uur is. Jij bepaalt. 

Waarom deze challenge meedoen?

Je zit lekkerder in je vel

want dagelijkse yoga en meditatie is een bewezen techniek om je beter te voelen

Je ervaart meer energie

doordat je alle onnodige ballast van je afgooit

Je voelt je blijer en positiever

waardoor je met meer vertrouwen in het leven staat

Je ervaart minder angst

en maakt je minder zorgen 

Je voelt je lichter

omdat je niet alleen fysiek, maar ook mentaal opschoont

Hoe werkt de detox challenge?

  • De Challenge staat in de Kundalini Yoga Club (https://leden.kundaliniyogaclub.nl). Hoe je in de Kundalini Yoga Club komt, lees je in de mail die je direct na aanmelding ontvangt.
  • Er staat alvast een yogaset voor je klaar om aan de energie te wennen, doe deze 2 dagen.
  • Na aanmelding kan je dus meteen beginnen met yoga.
  • Doe daarna elke dag de kriya en meditatie op jouw gewenste niveau (mild, goed of stevig). 
  • Je doet dus 11 dagen lang dezelfde kriya. Dat mag op jouw tempo en op jouw niveau. Dus ook voor beginners is deze challenge goed mee te doen. 
  • Je mag elke dag je ervaring delen op onze community board, daar zul je ook de support van de groep en de leraren ervaren.
  • Je ontvangt elke dag een e-mail ter herinnering.
  • Ook ontvang je aanvullende informatie over detoxen.
  • Toegang tot de detox Challenge behoud je voor 14 dagen.

Ja, ik wil graag nu gratis detoxen

Ik start nu met mijn detox!


en ontvang mijn 14 dagen gratis online challenge omgeving

Wat zeggen anderen over deze challenge?

"Een geweldig intens diepe ervaring van een fysiek, mentaal en spiritueel avontuur. Ongelooflijk hoeveel deze detox kriya mij gegeven heeft. Ik voel mij heel dankbaar en voldaan na het doen van deze kriya."


Annie Wilmer testimonial
Annie 
"Jaaaa, ik heb de 11 dagen volbracht met de pittige krya en voel me licht, blij en gespierd. Voel me enorm krachtig nu. Blijft na iedere detox weer zo bijzonder dat mijn lichaam duidelijk aangeeft waar wel en niet blij mee te zijn."
Petra
"Dankjewel voor deze challenge en de steun van jullie allemaal om vol te houden. Mijn lichaam is het nu gewoon, geen weerstand meer, ook ben ik niet meer moe, energie is terug gelukkig. Ben zelfs wat gewicht kwijt door alleen de yoga."
Marijke

Ik wil me ook lichter, energieker en krachtiger voelen en doe mee

Meld je hier aan


en doe samen met de online community de detox.